Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Monster Energy AMA SUPERCROSS 2012 - коментари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Monster Energy AMA SUPERCROSS 2012 - коментари

Аз мисля че не само мотора е причината а и самия той като гледам като падна със зор си вдигна мотора. А това какво говори слаб физически.

Коментар

Виждали сме и други състезатели да паднат и да финишират 4 или 5ти. Реално силните в ЛА си бяха 4 така че само груба грешка на някой от тях можеше да ги измести от четворката. Готино е да гледаш как най-добрите в света си разменят по 3-4 секунди на всяко състезание. Това си беше състезанието на Риид и на мен ми хареса.
      Иван Маринов
      Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
      ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение
        Друг е въпроса в ямахата на Стю определно мотора не е на ниво и той си го казва колкото и да не трябва....
        Ямахата не е на ниво? Той да не кара ЧЗ? Единственото от което се оплаква са гумите.За това първия кръг кара с Бриджестоун отпред и Дънлоп отзад.Но няма как и сега си кара Пирели.

Коментар

Чад много се беше фокусирал за тази писта и то специално за състезанието включи турбината, хареса ми как разцепи. Старо куче е, но има много хъс, а и е нагласил пъзела с отбора си. Интересно, че това беше 41-вата му победа до колкото видях, а Стю все още е с 42.

За съжеление Канард си е счупил два прешлена и са го оперирали, но мърда с краката. Другия състезател също е наранил прешлени и е със счупено чене.

Хареса ми как Вилопото скъса цялата колона, но не можа да мине Стю 3 обиколки подред. Все пак кара като шампион, с изключение на малката грешка.

Джеймс... продължава с глупостите, добре, че се добра до подиума, но според мен просто твърде късно сключи договора с отбора си и още напасват стотиците отделни фактори, за да стигне до оптималната конфигурация. Моторът му също според мен не е в най-добра форма, той също, не е слят с мотора, както например Вилопото, ментално не е съвсем фокусиран... дано не свърши сезона докато настроят всичко. За мен той си го има още моджото, за да разцепва, но трябва да нагласи останалите неща.

За блок-паса...Уаймър нещо малко се оплете-вижда се как си вдигна крака от спирачката малко преди Джеймс да му влезе, а той от своя страна си влезе без много да го пази, но за мен това са нормални неща за мотокроса- това е контактен спорт, както много добре се вижда от камерата на Стюарт- всеки се блъска и си е война.

Дънджи каква лисица е. Кара си без да предобря, грешки почти не прави, не се вре между шамарите, ама все се слага в добра позиция и все си взима точки и даже е водач в класирането. Вилопото и Рийд са само -4, а Джеймс -19 (адски много).

А бе, много е интересно , само травмите ме смущават.

Коментар

Ето друг клип този нвщо го премахнаха.
            Последно редактирано от slavi_1977; 23-01-12, 17:32.

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение

За блок-паса...Уаймър нещо малко се оплете-вижда се как си вдигна крака от спирачката малко преди Джеймс да му влезе, а той от своя страна си влезе без много да го пази, но за мен това са нормални неща за мотокроса- това е контактен спорт, както много добре се вижда от камерата на Стюарт- всеки се блъска и си е война.
              Брей, миналата година Стюард като беше на receiving end-a на блок паса от Рийд друга песен пеехте... Иначе, да, сигурно е нормална игрова практика... при хокея на лед!

Коментар

Нечовешко състезание, сомо това мога да кажа сега - още ме държи емоцията...

Нашият човек сликник к`во бави още малките?! Тъкмо съм загрял пред телевизора, а няма с какво да продължа...

Коментар

Първоначално публикуван от Краси К Преглед на мнение
                  Брей, миналата година Стюард като беше на receiving end-a на блок паса от Рийд друга песен пеехте... Иначе, да, сигурно е нормална игрова практика... при хокея на лед!
                  Ааа не, мене не ме брой сред пеещите. За мен такива маневри са важна част от мото и суперкроса и факта, че няма правила забраняващи ги е достатъчно красноречив- без битките спорта би станал доста по-скучен и бих казал насилствено стерилен. Дали Джеймс ги прави или на него му ги правят, не ме кара да пея песни. Ето и доказателство: http://www.offroad-bulgaria.com/show...=108727&page=7 . На живо ги избягвам тия практики, защото не се чувствам достатъчно уверен и ще взема да пребия някой приятел от некадърност, но на MX vs ATV Alive ги прилагам доста често щом някой се е поставил в позиция за подсечка или блок пас, също не се и сърдя, когато на мен ми го направят - позволил съм го-възползвали са се. Скоро играх на GT5 с коли и ми се сърдиха, че ги засичам. Егати скучното състезание без контакт и то виртуално, да беше на живо с антики разбирам...

Днес си мислих за играта... Играя на нея наистина много от много време и в нета с целия свят и с приятели и се чувствам удобно и бия често и въпреки това има дни, просто нямам ритъм, бавен съм, падам и т.н. и си мислих това е игра- само пръстите ми са физика, другото е само ментално, няма гуми, няма фитнес, почва, окачване, дъжд- нищо и пак си имам добри и лоши дни, а състезателите на това ниво и най-вече шампионите колко фактора трябва да им съвпаднат, за да стане магията...Адски е трудно, особено пък този сезон с тази конкуренция. Благодарен съм, че мога да гледам такова нещо. Дай Боже някой ден на живо и дано има битки и контакти...без травми.

Коментар

Бях забравил защо не влизам във форума всякакви философи развиват теории и понятия в общи линии форума заприлича на тинейджърски геймклуб
                    [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение
                      Бях забравил защо не влизам във форума всякакви философи развиват теории и понятия в общи линии форума заприлича на тинейджърски геймклуб
                      Хахах ето един участник, който пее песни и за Буба и за игрите. Не се прави, че ще ти изтрия хубавия подпис.

Коментар

Първоначално публикуван от m.x.t Преглед на мнение
                        . . . През последните 9 години всеки печелил 3-ти кръг печели и шампионата.Дали ще е и сега така?
                        А дано,крайно време е CR22 да натупа "заводските" с неговия си мАтор

Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

Малките ги има в един саит но като го сложа тук и кликна на него пак ме връща тук.
                          piranha.excom.us
                          Тва е сайта но иска регистрация тук качват всички спортове на колела.
                          Торент саит е ако не стане го копираите и поставете в адресната лента мисля че ще стане.

Напривих си труда и ги качвам състезанята за по закаснелите в един българси торен тракер ето го и него.
                          http://torrent.alein.org/
                          Последно редактирано от Жоро Донечки; 24-01-12, 19:42.

Коментар

При малките стана също добро състезание но много жалко за Марвето падна и не финишира.

Коментар

slavi_1977 може ли да спазваш единственото важно правилно на пиранята, а то е написано в главната им страница и гласи да не се разпространява пълното име на сайта като линк? За упоритите знам че ги банват от там. Сайта е готин и полезен и от уважение е редно да спазим правилото. Не мисля че е кой знае колко трудно за изпълнение.
                              Иван Маринов
                              Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                              ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Много жалко за Кенард , това е най-обещаващия млад състезател в големия клас , без него няма да е същото ...дано останалите състезатели да изкарат до край без подобни изпълнения . Все пак живота и здравето на момчетата са по-важни от някакво си шоу ...
                                Инъче Стюърд си изблъска Уаймър малко неспортсменски , както и да е . Рийд ще се настърви след този триумф и това няма да е последната му победа за сезона . Вилопото няма вечно да греши по този елементарен начин и ще си вземе каквото му се полага-шампионската титла ! Стюърд ще си настрои мотоциклета някъде към юни и ще направи няколко подиума в мотокроса . Дънджи ми харесваше повече със Сузуки-то (може пък още да не е свикнал с този мотор)...
                                "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X