Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Сузуки V-strom 800 DE.
Свий
X
-
Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
- 1 like
-
19 000 км за тази година на жълтия.
Общо за тази година имам към 22 500 км, но тези другите 3500 ги навъртях с БМВ-то, когато Сузи не беше в България. 
Вдигна нивото язовир Тополница. Още не е до горе, но вдигна нивото. То доста дъжд се изсипа тая есен.
Последно редактирано от ВладиЧ; 11-12-25, 11:03.Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
- 3 likes
Коментар
-
- 3 likes
Коментар
-
Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
- 4 likes
Коментар
-
Последно редактирано от ВладиЧ; 15-01-26, 22:52.Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
- 2 likes
Коментар
-
Последно редактирано от ВладиЧ; 17-01-26, 18:03.Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
- 4 likes
Коментар
-
- 4 likes
Коментар
-
Вчера тубата ми пробута ревю на новият вистром и го пуснах да видя нещо ново.
По традиция това какво пише нема значение, новото всъщност си е модела на Владич.
А е тествал машината, която Миркат са регистрирали за тест преди повече от година.
Даже я имаше на снимки по-напред - на нея показвах по-голямата слюда за модела.
Аман от подвеждащи и гръмки заглавия ама то всички влагачи го правят.
Писах им, че има нещо по-ново и дали да не вземат да снимат нещо за него.
Белким до края на годината сколасат да го монтират и публикуват
За дъргелчЕто разбира се говоря!
Не като да няма достатъчно ревюта за него пак вече на 1 година но аз поне на български не съм попадал.
Може би едно на АутоБилд още при представянето на модела у Гречко.
Друго нема!Враг усраине
Коментар
-
Готино филмче. Започват да се усещат хората, за какъв мотор става въпрос...

Аз много се забавлявам, когато някой във фейса напише нещо от сорта: " Искам да си купя мотор. Спрял съм се на Сузуки В-стром 800 ДЕ. Какво ще ми препоръчате?"
И веднага започват писаниците от "експертите". Абе купи си Африка, тя е 1000 кубика, защото този ще ти умалее...

Не бе купи си Трансалп... Най-добре си вземи Ямаха 700... Аз имам мотор за продаване, за какво ти е това Сузуки?... Само Хонда и нищо друго!!!! И всякакви глупости от сорта...
Последно редактирано от ВладиЧ; Днес, 16:34.Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.
Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Коментар