Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки V-strom 800 DE.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Снимки, снимки....

На стената на яз Тополница.

Вече чакаме снегът...
    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
    Златомир Попов - Forry

Коментар

• pansim
      pansim коментира
      Редактиране на коментар
      Браво.Колко километра вече му навъртя

• Esper
      Esper коментира
      Редактиране на коментар
      'Баааго, Тополница кога успя пак да се намаа почти до горе?!?
      Като знам само преди неколко месеца как беше по-празен от главата ми...

• 19 000 км за тази година на жълтия. Общо за тази година имам към 22 500 км, но тези другите 3500 ги навъртях с БМВ-то, когато Сузи не беше в България.

Вдигна нивото язовир Тополница. Още не е до горе, но вдигна нивото. То доста дъжд се изсипа тая есен.
    Последно редактирано от ВладиЧ; 11-12-25, 11:03.
    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
    Златомир Попов - Forry

Коментар

• Някъде над Церово.

Зимата идва...

Златомир Попов - Forry

Коментар

• Слънчо изгря. Температурата отлепи от нула нагоре и стана готино за каране.

Сузуки и дедо Влади.

Белмекен и Рила.

Долу Лесичово, а горе Боримечково.
        Златомир Попов - Forry

Коментар

• Каква съм гъба само....
          Тази снимка е направена над град Пещера.
          Последно редактирано от ВладиЧ; 15-01-26, 22:52.
          Златомир Попов - Forry

Коментар

• Пламен Атанасов
            Пламен Атанасов коментира
            Редактиране на коментар
            Щастливец си Владич ! Радвам се на етусиазма ти искренно !

• Абе хора къде е това време, тука е студ лед и мраз....... Този мотор забравих как изглежда моя от октомври миналата година...

Коментар

• Е то днес беше към +14 градуса, така че няма начин да го изтърва без каране този ден. От утре пак започва студът според прогнозите.
            Ето още някоя снимка от днес. Поглед към Пазарджик и равна Тракия от Родопите.

Равна Тракия и Стара планина на заден план.

Пазарджик.
            Последно редактирано от ВладиЧ; 17-01-26, 18:03.
            Златомир Попов - Forry

Коментар

• От вчерашното каране. Малко съм го окалял мотора, но то е от времето...

Ох каране.... Ох кеф....
              Златомир Попов - Forry

Коментар

• Вчера тубата ми пробута ревю на новият вистром и го пуснах да видя нещо ново.
                По традиция това какво пише нема значение, новото всъщност си е модела на Владич.
                А е тествал машината, която Миркат са регистрирали за тест преди повече от година.
                Даже я имаше на снимки по-напред - на нея показвах по-голямата слюда за модела.

Аман от подвеждащи и гръмки заглавия ама то всички влагачи го правят.
                Писах им, че има нещо по-ново и дали да не вземат да снимат нещо за него.
                Белким до края на годината сколасат да го монтират и публикуват

За дъргелчЕто разбира се говоря!

Не като да няма достатъчно ревюта за него пак вече на 1 година но аз поне на български не съм попадал.
                Може би едно на АутоБилд още при представянето на модела у Гречко.
                Друго нема!
                Враг усраине

Коментар

• Готино филмче. Започват да се усещат хората, за какъв мотор става въпрос...
                  Аз много се забавлявам, когато някой във фейса напише нещо от сорта: " Искам да си купя мотор. Спрял съм се на Сузуки В-стром 800 ДЕ. Какво ще ми препоръчате?"
                  И веднага започват писаниците от "експертите". Абе купи си Африка, тя е 1000 кубика, защото този ще ти умалее... Не бе купи си Трансалп... Най-добре си вземи Ямаха 700... Аз имам мотор за продаване, за какво ти е това Сузуки?... Само Хонда и нищо друго!!!! И всякакви глупости от сорта...
                  Последно редактирано от ВладиЧ; 20-02-26, 16:34.
                  Златомир Попов - Forry

Коментар

• Esper
                    Esper коментира
                    Редактиране на коментар
                    Е и аз изтролих, къ да пропусна да се не сера на метеното

• Днес разкошно време за каране.+7, +9 градуса, слънчево и тихо. Направих една родопска разходка.

Жълтия над язовир Батак.

Цигов Чарк и Рила.

Островът отново е станал остров...

На курорта Свети Константин съм.
                  Златомир Попов - Forry

Коментар

• Всичко много добре Владич ама намали тоя контраст,че на първата снимка от толкова ярко жълто не се вижда контура на резервоара баси.
                    Няма страшно в умирачката...
                    Страшното е да си жив!...

Коментар

• ВладиЧ
                      ВладиЧ коментира
                      Редактиране на коментар
                      Абе нищо не увеличавам и нищо не намалявам бе хора... Слънцето точно там свети в резервоара. Там е точно слънчевото петно, то ясно се вижда и отразява, като огледало. А контраста си го прави апарата и обектива, а не аз. И аз, какво, да го замазвам ли за това, че слънцето блести в резервоара? Мога да я направя черно бяла снимката, като махна цветовете, но не да го замажа това петно. И на черно бяла снимка пак ще блести там.

Грозна работа, мен, ако питаш...
                      Сега се сетих, че нямаше да има такова слънчево петно отблясък, ако имах поляризационен филтър отпред на обектива. Този филтър предотвратява точно такива отблясъци. Ама на тоя обектив 18-300 нямам поляризационен филтър отпред.
                      Последно редактирано от ВладиЧ; 01-03-26, 19:57.

• Владич на теб България ти е малка,товари и газ за Гибралтар по кривото
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

• ВладиЧ
                      ВладиЧ коментира
                      Редактиране на коментар
                      Европа не ми е интересна, изобщо. Пък е и много скъпо. Аз мислех да отпраша към Киргизстан това лято, но без някой да ми транспортира мотора до там. Да се кача и да карам до там, и обратно поне месец, и половина без да бързам, и без да гоня планове, и разчети. Но после изскочи офертата за Ладакх и се записах там в групата. Иначе щях да съм сам.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
                  X