Босе к'ва е пък тая анджаклама, преметната през лявото огледало?
Май ще те призная за Mr. Gadget - всичко каквото някога някъде е измислено за мотор при теб го има
НЗ, хвърлям око у тувата на двама типа, които купиха нови машини.
Направо ми вземат ума с ъпгрейди - то е май като някаква надпревара колко неща можем да сменим или накачулим допълнително.
Някои от тях са практични и не бих предположил, че ги има ако не го видя в нещо такова.
За други гледам и не вярвам, че се купуват...
Ама к'во пък - всеки може да си харчи парите както намери за добре!
За газката освен една скара над опашката се подхлъзнах от пещерата с едни...
Даже не знам дали могат да се нарекат точно протектори, представляват вложки, които се лепят върху капаците.
Стотина лева за двете на първо четене звучи безумно скъпо.
Особено като се има предвид какво представлява но ги платих, понеже знаех колко струват оригиналните.
Вярно, че уж са от карбон ама по минимум 200лв и то само за единият капак.
Та 100лв за двата капака мисля, че тая застраховка си струва.
Карбона гарантирано няма да даде по-голяма протекция а капаците ако се спукат са повече в пари:

Трябва да помисля за някакъв израстък с който да си помагам за свалянето пачият крак.
При модела стойката е сложена на такова криво място, че степенката пречи бая.
Съответно са измислили джаджа с която да се заобиколи тоя проблем:
https://www.nicecnc.com/products/kic...ro-r-2008-2022
Още не съм решил дали ми се дават 50лв за този детайл или да импровизирам нещо със скоба за PVC тръба примерно.
Ще видим кое но нещо със сигурност трябва да се ДОПРАВИ по въпроса.
Понякога си мисля, че тия мотори за недомислени съвсем целенасочено за да може да върви търговийка с брамбазлъци после техната майка недоклатена!!!
Чудя се как по DR-a не бяха нужни такива преправяния?
Не че не съм правил модификации но не такива фундаментални недомислици като например горната!
Май ще те призная за Mr. Gadget - всичко каквото някога някъде е измислено за мотор при теб го има

НЗ, хвърлям око у тувата на двама типа, които купиха нови машини.
Направо ми вземат ума с ъпгрейди - то е май като някаква надпревара колко неща можем да сменим или накачулим допълнително.
Някои от тях са практични и не бих предположил, че ги има ако не го видя в нещо такова.
За други гледам и не вярвам, че се купуват...
Ама к'во пък - всеки може да си харчи парите както намери за добре!
За газката освен една скара над опашката се подхлъзнах от пещерата с едни...
Даже не знам дали могат да се нарекат точно протектори, представляват вложки, които се лепят върху капаците.
Стотина лева за двете на първо четене звучи безумно скъпо.
Особено като се има предвид какво представлява но ги платих, понеже знаех колко струват оригиналните.
Вярно, че уж са от карбон ама по минимум 200лв и то само за единият капак.
Та 100лв за двата капака мисля, че тая застраховка си струва.
Карбона гарантирано няма да даде по-голяма протекция а капаците ако се спукат са повече в пари:

Трябва да помисля за някакъв израстък с който да си помагам за свалянето пачият крак.
При модела стойката е сложена на такова криво място, че степенката пречи бая.
Съответно са измислили джаджа с която да се заобиколи тоя проблем:
https://www.nicecnc.com/products/kic...ro-r-2008-2022
Още не съм решил дали ми се дават 50лв за този детайл или да импровизирам нещо със скоба за PVC тръба примерно.
Ще видим кое но нещо със сигурност трябва да се ДОПРАВИ по въпроса.
Понякога си мисля, че тия мотори за недомислени съвсем целенасочено за да може да върви търговийка с брамбазлъци после техната майка недоклатена!!!
Чудя се как по DR-a не бяха нужни такива преправяния?
Не че не съм правил модификации но не такива фундаментални недомислици като например горната!
Коментар