Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти за домашен майстор - Лидл и други

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Някой да е виждал това по брошурите ? https://www.youtube.com/shorts/ugI0YRMQGec
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• mitko 53
      mitko 53 коментира
      Редактиране на коментар
      Гледах го близките месеци в Кауфланд Перник, кв. Изток.Беше сто и кусур лева без батерия.

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      При търгашите е над 150 лева . Утре ще мина през кауфланда на четвърти километър да погледна . Там имат голям щанд на Парксайд .

• Някой има ли отзиви за това гедоре
    Прикачени файлове

Коментар

• Днес получих изненадващ купон 25% отстъпка за новия модел 12Ah батерия, рекох да ги видя на живо и видях че са от новия модел а не старите с проблемните им платки, купих два броя и с купона ми излязоха точно с 30 Евро по-евтино, цената стана супер.

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_7024.jpeg Прегледи:0 Размер:549.3 КБ ID:7045284 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_7025.jpeg Прегледи:0 Размер:485.0 КБ ID:7045285

На живо новия модел 12 Ah за разлика от първия изглежда с по-компактен размер, обърнете внимание че на снимките сравнявам с 4Ah батерия а не 8Ah, ще ги тествам на 40V резачка за дърва и тримера как ще се държи.

Цената за двете батерии е 122 Евро, с отстъпката от 25% от купона платих за 2 бр батерии общо 91 Евро, 30 Евро подарък не е за изпускане

Коментар

• Имаш тример 40V? Дай отзиви.
        Ford Maverick II 2.3 XLT
        Ford Mondeo MK5

Коментар

• Еделвайс
          Еделвайс коментира
          Редактиране на коментар
          Имам два акумулаторни тримера, единия на Хускварна по назад в темата съм писал но е предимно за около стъпалата и камъните където е по връткава работа, купих и на парксайд 40 V и определено върши работа с кордата до към 70 см висока трева, докъм метър вече използвам неговия си нож в комплекта и се справя добре, но трябва много да се внимава да не удари в камък или дърво че тогава може да изкриви вала, и вече за къпинови и жилава трева висока 2 метра, само с бензиновия храсторез на Хускварна 553RS, та според вида трева, място и доколко е джунгла използвам съответните машинки, с 40V тример е хубаво да имаш поне 4 бр батерии по 8Ah защото много бързо ги изхабява, затова взех и сега два по 12 Ah, да изкарват повече време.

• Интересува те лидълски или какъвто и да е 40V тример?
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• По принцип ме интересува. В момента съм с бензинов и като сдаде багажа ми се ще да мина на акумулаторен. Но отзиви почти никакви не намирам. Уточнявам, че фейсбук нямам и не ми се търси там. Имам около 1,2 дка чиста площ за косене. На моменти се коси 50-60 см трева, обикновено поне 30 см. С бензиновия ми отнема 3-4 часа с почивки за бензин, китаеца кара 30-40 минути с резервоар. Та колко кара акумулаторен 40V, защото е ясно, че по-малък няма да се справи. Total имат такъв модел, но клипчетата са чисто рекламни и на 10 см трева. Не ми е все още належащ, но искам да зарежа бензина и маслата.
          Ford Maverick II 2.3 XLT
          Ford Mondeo MK5

Коментар

• Преди месец ползвах 40V тример на Макита. Не запомних модела, но ако е важно по-късно мога да проверя.
            Планирах да подстрижа тревата в един имот, а се оказа така обрасъл, че едва намерих входа.

Подялках с кордата, след това я смених с глава с пластмасови ножове. Голямо дялкане издялках, и джаджата се справи фантастично. А е добре известно, че съм пестелив на хвалби.
            Бях подготвен само с една батерия (5 Ah @ 40V, нещо около 180 Wh) и когато тя свърши приключих с трудовия съботник.
            На следващото ходене бях подготвен с твърд нож и ометох каквото беше останало.

Като база за сравнение - по мазетете са мотае някакъв китайски бензинов тример, може би Райдер или нещо такова. Ползвал съм го няколко пъти. вече не искам да го виждам.
            Единственото му предимство, е че с тубичка 3 - 5 литра си осигурявам голяма автономия като време за работа. И разликата в цената разбира се...

Апропо, за цялото дялкане, не се наложи да тормозя макитата на пълна мощност. Разцъках я само за да видя как работи.
            Много добре измислена джаджа. Например при съприкосновение на твърдия нож с масивно препятстеия, спира моментално. Има реверс за размотаване на боклуци от ножа. И той е измислен добре и е идиотоустойчов. Например не позволява да се коси на "реверс".
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Аз си купих такава за вилата - https://www.euromasterbg.com/c/kosi-...rdp-bbc20-5929
              Като и сложих ножа се справи с еднометровите буреняци от тази пролет с лекота.
              Стандартно е с 4Ah батерия, аз имам и две 8Ah - реално заради тях я купих.
              124 -> 164
              T4

Коментар

• Преди 2-3 години през работа мина демонстрационен бус на Макита. Веднага фиксирах тримера. Познавам момчето, каза за издържливост и мощност няма грижи. Питам го цена спрямо 50 см3 на Хускварна, тогава 950 лв., как е. Точно не ми каза, но в пъти нагоре. Не поисках и да знам. Сега може и да е по-евтино вече, но пак ще е перверзно.
                Сандо колко време кара с 4 амперчаса батерия? Аз кося само с корда, а тя вдига разхода.
                Ford Maverick II 2.3 XLT
                Ford Mondeo MK5

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 14 потребители онлайн. 1 потребители и 13 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                X