Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти за домашен майстор - Лидл и други

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Най-после и аз си купих два броя от яките 8Ah батерии, тествах ги на акумулаторната ми резачка която работи едновременно с две батерии, разликата между две по 4 Ah и двете по 8 Ah си пролича с по-голяма издръжливост като време, машинката и позагря повече но е нормално, 16 Ah с двете нови батерии заедно си казват думата.

Коментар

• mitko 53
      mitko 53 коментира
      Редактиране на коментар
      То пак си е 8Ah, но вече 40V, вързани са последователно. На резачките от performance серията им дават с такива батерии скорост на рязане вече 25м/век. С 4Ah била 20. Купих и аз от Кауфланд такива, но още не съм ги пробвал. Направи ми впечатление че ги продават разредени, зареждах ги по 2 часа с 4,5А зарядни.

• Еделвайс
      Еделвайс коментира
      Редактиране на коментар
      Да вярно, съвсем изключих че на машинката си пише 40V, така и иначе 8Ah са повече от 4Ah , зареждам я с умното зарядно на нормален режим, няма нужда от бързо зареждане, чудя се дали да ъпдейтна с последния фърмуер самите батерии, чета че често после имали проблеми и даже ставали негодни за ползване, засега ще се въздържа от ъпдейт нали си работят нормално и без това...?

• Взех си една малка акумулаторна прахосмукачка Parkside с нея чистим основно масата и около масата от трохи, остатъци от бисквити, солети и т.н. покрай децата знаете как е, та защо при напълно заредени батерии на 100% едната 2Ah а другата е 4Ah, тази от 2Ah смуче видимо по-слабо, по шума и смукателната мощност я усетих, а с другата 4Ah направо двойно по-мощно смуква, нали разликата в ампеража е в тяхната издръжливост като време, а не би трябвало да е като сила, защо се получава така, питам от любопитство, двете батерии са на 100% заредени и работят нормално?

Тук е с 4Ah батерия

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_3565.jpeg Прегледи:0 Размер:682.6 КБ ID:6973648

А тук е 2 Ah батерия

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_3564.jpeg Прегледи:0 Размер:251.5 КБ ID:6973649
    Последно редактирано от Еделвайс; 13-09-24, 18:23.

Коментар

• Закона на Ома? Кой акумулатор върти по-добре? 350 или 650 А?
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

• Еделвайс
        Еделвайс коментира
        Редактиране на коментар
        Това е така, но в упътването пише че с батерия 2Ah ще изкара 17 минути работа a при 4Ah - 34 минути, но никъде не се споменава че ще и е по-мощно засмукването с по-голямата батерия, като разликата е посочена само при времетраене?

• 2Ah - совата е по стара?

Коментар

• Еделвайс
        Еделвайс коментира
        Редактиране на коментар
        По-стара е като производство, но е поддържана с редовен заряд и си е на практика нова, почти не е ползвана.

• Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
      Закона на Ома? Кой акумулатор върти по-добре? 350 или 650 А?
      Заредения...
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
        Заредения...
        В моя случай и двете батерии са били заредени на 100% за теста, така и иначе оставих тази на 4Ah, просто ми беше любопитно защо така се получава?

Коментар

• Батерията с по-голям капацитет, има повече успоредно свързани елементи, които могат да осигурят по-голям ток.
          Другото предимство на голямата батерия е, че с нея уредът е по-подходящ за фитнес...

И коментаторите...

Коментар

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
            .Другото предимство на голямата батерия е, че с нея уредът е по-подходящ за фитнес...

Вярно, ще сложа тогава от 8Ah че тежи повече

Коментар

• Първоначално публикуван от mitko 53 Преглед на мнение
              Ново перфораторче на 12V https://youtu.be/_nfZSqT7ab4?si=dLnRc9Sn03G2rgiI .
              Излезе някаква информация при франсетата https://www.lidl.fr/p/parkside-perfo...2-v/p100379409 , но на 100379409 номер не излизат упътвания. От тази серия е излязъл и интересен ,вече ударен, винтоверт 45Nm https://www.lidl.cz/p/parkside-perfo...cky/p100379833 .
              Последно редактирано от mitko 53; 14-09-24, 06:39.

Коментар

• mitko 53
                mitko 53 коментира
                Редактиране на коментар
                Днес излезе и в Германия.

• sek.1
                sek.1 коментира
                Редактиране на коментар
                Значи само въпрос на време е да се появи и тук .

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
                ИВАН НЕДОКЛАНОВ коментира
                Редактиране на коментар
                Аз имам такъв , ама от зелените

• От четвъртък е в брошурата . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20240921_051913_654.jpg
Прегледи:748
Размер:994.1 КБ
ID:6974342
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• Днес дойде . Един колега ми го взе в четвъртък от Монтана . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20240929_184326_996.jpg
Прегледи:629
Размер:358.5 КБ
ID:6975066

Коментар

• mitko 53
                  mitko 53 коментира
                  Редактиране на коментар
                  Със здраве да си го ползваш! Нещо не виждам място в куфара за втора батерия.

• В общи линии място има за всичко . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20241001_124009_882.jpg
Прегледи:518
Размер:384.7 КБ
ID:6975290

Коментар

• Другата седмица пускат в Кауфланд импакта, ъгошлайфчето и ексцентикшлайфа от същата серия. Импактът ми лови окото https://leaflets.kaufland.com/bg-BG/.../flyer/page/23 .
                  Последно редактирано от mitko 53; 05-10-24, 06:26.

Коментар

• imarh
                    imarh коментира
                    Редактиране на коментар

• IvanIvanovi
                    IvanIvanovi коментира
                    Редактиране на коментар
                    зареждат ги в неделя вечерта, та който е мераклия, да отива към 21ч

• imarh
                    imarh коментира
                    Редактиране на коментар
                    Това е ударният винтоверт, който би трябвало да пускат от понеделник в Кауфланд. В Лидъл беше гайковерт. Та явно иде реч за пуснати и изкупени в Кауфланд още днес. Аз така го разбирам.

• Такова не бях виждал https://www.lidl.de/p/parkside-heiss...ung/p100381396 .

Коментар

• Поялник, целия в ръмбели... Тия от Парксайд когато и да пребият дизайнерите си, все ще е късно...

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X