Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти за домашен майстор - Лидл и други

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• В Кауфланд Младост до Малинов в момента има от яките 8 Ah батерии за 119 лв бройката, много се изкушавах да купя 2 броя, даже ги взех и на касата се отказах, имам 6 бр батерии от старите доказани на 4 Ah и разума ми надделя , та ако някой от вас си търси да знаете.

Коментар

• В нашия Лидл в Младост, попаднах на останали бройки акумулаторен вентилатор на много прилична цена 47 лв, преди време бяха ги пуснали за 100 лв, веднага отнесох един, има си две степени като на втората си духа доста прилично, ще ми върши работа в жегите отвън на двора като ремонтирам нещо че се не трае от жегите тези дни.

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:parkside-ventilator-baterije-20v-slika-177733125.jpg Прегледи:0 Размер:80.4 КБ ID:6971124
      Последно редактирано от Еделвайс; 14-08-24, 14:16.

Коментар

• ikristiqn
        ikristiqn коментира
        Редактиране на коментар
        Тия хора имат страшен маркетингов отдел... ;-) А това никога няма да ти потрябва, но и аз бих взел едно...

• Еделвайс
        Еделвайс коментира
        Редактиране на коментар
        Да, определено знаят как да продават инструменти в плод и зеленчука, но е факт че съм им фен на Parkside и имам доста техни инструменти, за домашно ползване вършат задоволителна работа

• И аз да се поФала, подариха ми акумулаторната резачка Performance 40V. Първи впечатления- реже задоволително добре дървета с диаметър 20см., на такива я пробвах. Много ми е удобна за разчистване по градината. Това с батерии4Ah, обикновенни. Не ми харесва механизма за опъване на веригата, монтиран е на капака, а не в корпуса. Като натегнеш шината и щифтът от зор седи накриво. Онзи ден се изръсих в Кауфланд за две батерии от умните 8Ah, да видим с тях как реже. Една дилема за маслото, нямам намерение да и слагам био изгъзици, а ми се виждат редки като консистенция. Какво моторно да и слагам. На бензиновата и електрическата карам с каквото ми падне.

Коментар

• Еделвайс
        Еделвайс коментира
        Редактиране на коментар
        Честита да ти е, аз също имам от резачката с двете батерии, много хубава работа върши и съм доволен, за веригите на всичките ми машинки ползвам приста м10д : https://petrolm.com/shop/oils/engine...motorno-maslo/

• Здравейте, интересувам се дали някой от вас има потапящ циркуляр от Лидълските? Не ми трябва професионален ,не се занимавам с дърводелство, просто за някои и друг проект! Гледам ги от две седмици, има ги все още по магазините и се замислям дали са читави! Другият вариант е : https://scheppach.bg/product/kombini...ch-5901216901/ или https://www.emag.bg/cirkuljar-za-rja...f=fav_pd-title
      Благодаря!

Коментар

• mitko 53
        mitko 53 коментира
        Редактиране на коментар
        Имам два с изтегляне от първите за диск 210мм., единият изгоря при пожар та го държа за резервни части. Лазарът му отказа много скоро,вътре някакви жички като косъм, та презапоявах дебели. Отдолу под супорта със скалата има едни стоманени пластини за лагеруване, имат склонност към изпадане. Скоро му счупих визьора на скалата, от някаква пластмаса е. Иначе реже точно, събира рамка при 45 градуса.

• А на мен ми изгоря ръчния циркуляр. Точно започнах ремонта на покрив. Отивам в Лидъл да няма нещо останало, ама нямаше и пак си купих Райдър. Да им я таковам пазарната стратегия!
      Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

• 2000W флексът заслужава ли си да се вземе?
        Имате ли впечатления от него?

Коментар

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Ако е малкия черната серия определено си заслужава парите . До тук двама колеги се взеха такива и само хубави неща чувам от тях . Аз не съм си взел защото все още имам работещи две спаркита едното 1400 другото 850 вата и едно АЕГ .

• mitko 53
          mitko 53 коментира
          Редактиране на коментар
          Имам от първите с диск 230мм. Проблем беше презатягането на диска при рязане. Смених му външната шайба с такава от Спарки и нямаше повече проблеми. Бутонът за блокировка на шпиндела се потроши още първата година, та сега бъркам с отвертка за контра при стягане. Иначе си работи вече осма година, но го ползвам рядко, имам и две Спаркита с този размер.

• ctef
          ctef коментира
          Редактиране на коментар
          Ох, имам малкия на 125мм.
          Първото нещо което му се строши беше контриращото копче. Дали ще го признаят за гаранционна повреда.
          Като гледам, и големият е с копче на същия принцип.

• Някой успя ли да купи прожектора на батерии Х20 за 15 лв от Кауфланд. Сутринта рано отидох в Перник, нямаше изложени на рафта. Питах там от служебния персонал, нещо мрънкат- може и да било свършил, може и да не бил зареден, съмнителна история.

Коментар

• Пулверизаторът дали става за разпръскване на горяло моторно масло?
          Бях хванал да минавам дървени подсилвания по оградата на вилата , но след като с четката много бавно вървеше работата се замислих с какво мога да пръскам маслото. И сега видях пулверизаторът.

Приемем и предложения с какво да го пръскам.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:rsz_1i4n0y0rdq0njmxm0q0nkvcmty3m0i3rtldrjjdodu3q0qxouvbmziucg5n.png
Прегледи:741
Размер:86.7 КБ
ID:6972064

Коментар

• Първоначално публикуван от orela Преглед на мнение
            Пулверизаторът дали става за разпръскване на горяло моторно масло?
            Бях хванал да минавам дървени подсилвания по оградата на вилата , но след като с четката много бавно вървеше работата се замислих с какво мога да пръскам маслото. И сега видях пулверизаторът.

Приемем и предложения с какво да го пръскам.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:rsz_1i4n0y0rdq0njmxm0q0nkvcmty3m0i3rtldrjjdodu3q0qxouvbmziucg5n.png
Прегледи:741
Размер:86.7 КБ
ID:6972064
            Става и с градинска пръскачка за разтвори от най-евтините. Ама за един път...

Коментар

• Най лесно и бързо масло се нанася с това . Всичко в него е метално и нямаш съмнения какво ще разложи маслото . Натиснете снимката за да я уголемите  Име:komplekt-pnevmaticni-instrumenti-5-br-image_5d652db4c07f7_1280x1280.jpeg Прегледи:0 Размер:32.3 КБ ID:6972139
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• Първоначално публикуван от tany66 Преглед на мнение
                Здравейте, интересувам се дали някой от вас има потапящ циркуляр от Лидълските? Не ми трябва професионален ,не се занимавам с дърводелство, просто за някои и друг проект! Гледам ги от две седмици, има ги все още по магазините и се замислям дали са читави! Другият вариант е : https://scheppach.bg/product/kombini...ch-5901216901/ или https://www.emag.bg/cirkuljar-za-rja...f=fav_pd-title
                Благодаря!
                Имам този потапящия с изтегляне...но съм му сложил диск бош за алуминий .....режа логично алуминиеви профили,медни шини ,метални DIN шини за ел табла ...
                Монофазни и трифазни гребени ..профили и планки за алуминиеви конструкции за соларни инсталации.....срязовете са чисти,гладки,равни и най вече две основни предимства за мен, бързо и може да реже,къси и дълги профили....дори 1 мм реже,а това на лентова машина не става....

Недостатък....пръска изключително много стружки ,и задължително работя с очила....дясната застопоряваща пета е измислена от някой малоумен идиот....

Когато се ползва,мотора опира в нея до пълния срез....реших че проблема е в мен...обръщах,рязах ,преправях и накрая изхвърлих...дясната опора не може да се ползва при никакви условия...
                ​​​
                Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Screenshot_2024-08-28-00-18-54-121_bg.emag.android.jpg Прегледи:0 Размер:117.6 КБ ID:6972225
                То това е същото като лидълското....и тук се вижда,че мотора ще опре в главата на опората.
                Последно редактирано от Roninn; 27-08-24, 23:21.
                Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                Анатолий Пейчинов o8875о9815
                https://dvrbg.com/

Коментар

• mitko 53
                  mitko 53 коментира
                  Редактиране на коментар
                  Има модели с ъглов редуктор, роторът седи под ъгъл спрямо оста на диска. Ейнхел имаха такъв. Позволява накланяне и в двете посоки.

• Най-вероятно първо ще пробвам с малка градинска пръскачка 1-2 литра. За второто предложение нямам компресор. А и да взема трябва да го мъкна по цялата дължина на оградата.
                Но как се нарича дългият пистолет от снимката? Преди време разпитвах за него и не намерих информация (нямах снимка тогава).

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                Най лесно и бързо масло се нанася с това . Всичко в него е метално и нямаш съмнения какво ще разложи маслото . Натиснете снимката за да я уголемите Име:komplekt-pnevmaticni-instrumenti-5-br-image_5d652db4c07f7_1280x1280.jpeg Прегледи:0 Размер:32.3 КБ ID:6972139

Коментар

• Първоначално публикуван от orela Преглед на мнение
                  Но как се нарича дългият пистолет от снимката? Преди време разпитвах за него и не намерих информация (нямах снимка тогава).

Пистолет за почистване, поне в онлайн машини.
                  Враг усраине

Коментар

• mitko 53
                    mitko 53 коментира
                    Редактиране на коментар
                    Такова ползвам с компресора да си чистя резачките. Само с въздух естествено.

• Esper
                    Esper коментира
                    Редактиране на коментар
                    Аз го купих за разпръскване на препарати, обезмаслители и др.
                    То по същество е пулверизатор.
                    Но май се оказа, че не го ползвам особено активно.
                    Утешителното поне е, че не е особено скъпо!

• sek.1
                    sek.1 коментира
                    Редактиране на коментар
                    Хубавото му е че е изцяло метален и препаратите и маслата по никакъв начин не му влияят . С такъв редовно си омаслявам мачтата на мотокара с отработено масло .

• Ново перфораторче на 12V https://youtu.be/_nfZSqT7ab4?si=dLnRc9Sn03G2rgiI .

Коментар

• sek.1
                    sek.1 коментира
                    Редактиране на коментар
                    Точно нещо такова ми трябва с което може да се работи с една ръка . Има ли информация кога евентуално ще го пуснат у нас ?

• mitko 53
                    mitko 53 коментира
                    Редактиране на коментар
                    С тази резолюция от клипа нито модел, нито IAN номер се вижда, та не става да се рови за упътвания. За една ръка и зеленият на 20V върши работа за дупки 6-8 мм.

• sek.1
                    sek.1 коментира
                    Редактиране на коментар
                    Явно още и на запад не е масово защото го няма и при прекупвачите .

• Някой знае ли от къде мога да си намеря 30 литровите хартиени торби за прахосмукачката парксайд?
                  Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
                  Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

• Еделвайс
                    Еделвайс коментира
                    Редактиране на коментар
                    Да, търси фирма Нитек, имат всякакви торби и текстилни и пращат по куриери
                    Последно редактирано от Еделвайс; 12-09-24, 13:44.

• mitko 53
                    mitko 53 коментира
                    Редактиране на коментар
                    Като нямаше лидълски купувах от 30л. на Спарки, но бяха по спомен скъпи, по 3лв. и отгоре. Лидълските са най- изгодно, десет броя 15лв.

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X