Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Всегоривни горелки и котли на твърдо гориво

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Всегоривни горелки и котли на твърдо гориво

Здравеите от доста време чета форума и се радвам на темите и коментарите от компетентни и знаешти хора.Всичко започна когато реших да оборудвам чугуненят виадрус с всегоривна горелка,информацията която открих в този саит беше най разбираема и полезна за мен.За това искам да се свържа с колегата D-MAX с молба да поговорим.Казвам се Радостин тел.0898650452 благодаря предварително.Поздрави и много безавариини километри.

Коментар

Първоначално публикуван от altran Преглед на мнение
      Вчера се вьрнаха колегите с порьчката от Полша.Благодарности на Иво,Севдалин и Валтер Желязков.Много коректни и точни момчета.Сега предстои да се монтират горелките и котлите.И отзиви от новата придобивка.
      Колегите да ползват със здраве новите придобивки. Вероятно вече са монтирани. Ще помоля да качат снимки. Благодаря предварително.

Коментар

Първоначално публикуван от Viktor11 Преглед на мнение
        Колегите да ползват със здраве новите придобивки. Вероятно вече са монтирани. Ще помоля да качат снимки. Благодаря предварително.
        Към момента все още не е подвързан котела. Свалил съм бункера и горелката, за да вкарам котела в котелното. Ако искаш, мога да кача снимки на отделните неща?
        Съвети и идеи приемам всякакви, решенията си взимам сам.
        GSM 0877207222

Коментар

Ето и малко снимки.
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P8050536 (2).JPG
Прегледи:3
Размер:102.2 КБ
ID:5763326Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P8050536.JPG
Размер:84.6 КБ
ID:5763327Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P8050537.JPG
Размер:93.0 КБ
ID:5763328Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P8050538 (2).JPG
Размер:83.2 КБ
ID:5763329Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P8050538.JPG
Размер:76.2 КБ
ID:5763330Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P8050539.JPG
Размер:108.9 КБ
ID:5763331Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P8050540.JPG
Размер:95.1 КБ
ID:5763332Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P8050541.JPG
Размер:106.0 КБ
ID:5763333Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P8050542.JPG
Размер:104.7 КБ
ID:5763334Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P8050543.JPG
Размер:89.0 КБ
ID:5763335
          GSM 0877207222

Коментар

Вчера писах в темата, но нищо не се показа.
            Моя котел все още не е вързан към системата. Свалих бункера и горелката, за да вкарам котела в котелното. Ето и снимки:
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P8050543.JPG
Размер:89.0 КБ
ID:5763385Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P8050536 (2).JPG
Размер:102.2 КБ
ID:5763386Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P8050537.JPG
Размер:93.0 КБ
ID:5763387Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P8050538 (2).JPG
Размер:83.2 КБ
ID:5763388Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P8050538.JPG
Размер:76.2 КБ
ID:5763389Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P8050539.JPG
Размер:108.9 КБ
ID:5763390Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P8050540.JPG
Размер:95.1 КБ
ID:5763391Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P8050541.JPG
Размер:106.0 КБ
ID:5763392Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P8050542.JPG
Размер:104.7 КБ
ID:5763393Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P8050536.JPG
Размер:84.6 КБ
ID:5763394
            GSM 0877207222

Коментар

Здравейте! Колко лева излезе горелка, контролер и бункер, ако не е тайна?

Коментар

Здравейте отново,по горе бях писал с молба за връзка с колегата D-MAX предполагам че човекът е зает или не му се занимава.Лошо няма просто искам да се свържа с някои от форума който е купувал полска горелка.Искам да поставя такава на моя виадрус и да поговоря с някои минал по този път.От къде е закупена горелката и така нататък.Благодаря предварително ако някои реши да се свърже с ще съм много благодарен.Тел. ми е в предният пост или на лични още веднъж благодаря.

Коментар

Първоначално публикуван от emil.milev Преглед на мнение
                  На какъв котел искаш да слагаш горелка.

Коментар

Първоначално публикуван от Viktor11 Преглед на мнение
                    На какъв котел искаш да слагаш горелка?
                    Много обичам да ми отговарят на въпроса с въпрос! На Виадрус У22Ц 29,1кВ вдигнат на кутия с Грейко РБ20.

Коментар

Първоначално публикуван от emil.milev Преглед на мнение
                      Грубо, 1500.
                      На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор.
                      "Погледнато формално, всичко е нормално. Погледнато нормално, всичко е формално!"-Радой Ралин

Коментар

Първоначално публикуван от radob Преглед на мнение
                        Здравейте отново,по горе бях писал с молба за връзка с колегата D-MAX предполагам че човекът е зает или не му се занимава.Лошо няма просто искам да се свържа с някои от форума който е купувал полска горелка.Искам да поставя такава на моя виадрус и да поговоря с някои минал по този път.От къде е закупена горелката и така нататък.Благодаря предварително ако някои реши да се свърже с ще съм много благодарен.Тел. ми е в предният пост или на лични още веднъж благодаря.
                        По телефона общи приказки. Откъде си, ако ми е на път, може да намина, но точно сега имам страшно много работа. Снимките из темата и всички коментари не са ли достатъчни? Аз не се занимавам с котли и горелки, но така се стекоха обстоятелствата, че станаха няколко покупки с мое участие. Това не променя факта, че не ми е това работата. Но пък обичам да помагам, когато има възможност.
                        "Погледнато формално, всичко е нормално. Погледнато нормално, всичко е формално!"-Радой Ралин

Коментар

Имам Виадрус Херкулес 30кв и Екоенергия 25кв,ако имаш въпроси-0878611403 .Или път през Перник ела и виж на място колега.
                          Хубав ден и успех.

Коментар

Днес говорих с Терм и ко /брикетна фабрика / Русе.
                            Цената на фракция 6-20 мм е 320 лв /тон .Руски каменни въглища /то кои са донбаски и къде ги има не знам на кой да вярвам/ с калоричност 6500 ккал.
                            За антрацитните ми казаха ,че няма гаранция и за по едри бучки.
                            Лятото свършва и сега е моментът да се заредят по-евтини въглища .

Освен колегата Аg ro някой купувал ли е от там и доволни ли сте ?
                            0887/400121 Антон Донев

Коментар

От пристанище Лом купени 10 тона преди седмица на цена 310 лв - добри отзиви от мой приятел. Пак оттам преди два месеца ми прати два чувала колегата Валтер Желязков. Преди три дни им дойде реда да ги пробвам - добре са.

Коментар

Първоначално публикуван от ag ro Преглед на мнение
                                От пристанище Лом купени 10 тона преди седмица на цена 310 ...
                                Иве, пробвал ли си слънчогледови пелети, не е ли по-изгодно?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X