Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стари електромери, нови електромери ...

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • От: Стари електромери, нови електромери ...

    Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
    А какво не е очевидно? Същото като топлофикацията - няма никакво значение колко от стоката им си употребил. Значение има само колко данък им трябва да приберат от зачислените им крепостни тоя месец. И е ясно че няма как да са пробутали повече ток през мрежата. И последния наркоман знае че може да дърпаш подире си една връв, обаче не можеш да я буташ пред себе си. Щото не съм чул изходните електромери на централите да са зашкалвали.
    Aми какво пречи да си затворят очите ако са продали с 30% (примерно) повече киловати, отколкото са произвели? Ти вярваш ли, че има кой да ти защити правата? Слънчевите панели бачкат като скъсани и през нощта, и к'во? На кой му пука?
    Eто какво хубаво видео е пуснал Марто, пост 124
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...=161989&page=7
    Последно редактирано от Rabin; 07-03-13, 16:31.

    Коментар


    • От: Стари електромери, нови електромери ...

      На мене ми пука. Светът трябва да се върне към нормалността СИ. Не към философията на твари с вечен запек или с пухкави устнички, които се смятат за центъра на вселената.

      Коментар


      • От: Стари електромери, нови електромери ...

        Абе трябва, ама мнозинството народ сякаш са родени за роби. Аз по време на кървавите събития не бях в България, и още от летището ме почнаха с приказката за "лумпените-наркомани" дето протестирали. И как най-нормалното нещо на света било 300 лева такса мощност при откачени радиатори (триста месечно, не съм сбъркал). Това от нормален бачкатор, не от някой от системата. 100 000 души на улицата няма да оправят държавата. За съжаление. Бабите си редят старите муцуни за кормилото. Аз приключих с договорите където е възможно, и вече сериозно се замислям да се откачам и от тока. Ослушвам се за соларни панели. Не ми харесва, че утре може да осъмна с няколко хиляди сметка. И после нагъл мародер-изпълнител да пише 2100 лева такса (по закон) за описване на вещите. Връщаме се с век и нещо назад.
        Последно редактирано от Rabin; 08-03-13, 10:36.

        Коментар


        • От: Стари електромери, нови електромери ...

          Първоначално публикуван от ianko...
          Възможно е: инкасаторите съвестно си изпълняват служебните задължения без да подозират,че в отчитащия уред е заложено освен отчитане и "помпане".
          http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?...20%F2%EE%EA%E0

          Коментар


          • От: Стари електромери, нови електромери ...

            В понеделник решавам че ще си подам показанията по телефона. Телефонът е 070016161. Набирам от GSM с карта на Глобул. Подавам си показанията и след това си проверявам сметката на телефона. Оказва се че за да си дам показанията от телефон на Глобул са ми взели 2.39 лева. Внимавайте ако се обаждате от ГСМ да си подавате данните за електромера че скубят.

            Коментар

            Активност за темата

            Свий

            В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

            Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

            Зареждам...
            X