Аптекарката днес ми каза, че гушат хората с "Ролетра" преди ваксиниране. Същото се ползва за обикновена сенна алергия или прах..
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ваксиниране за Н.В. Коронавируса
Свий
X
-
Ха така. Вярно ли е?
След като австрийският канцлер Себастиан Курц обвини няколко европейски държави в това, че са си осигурили доставки на ваксини извън общия план за разпределение, говорител на Министерството на здравеопазването на Нидерландия разясни пред германската агенция ДПА, че една страна се е отказала от ваксините и те били разпределени между други страни. Оказва се, че тази страна е била България.България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Какво е това "Симето" ? Симеон Николов ? Аз за пръв път попадам на него.
-
Че то по лошо управление на кризата от нашето едва ли има някъде другаде по света . То като цяло цялото управление на ГЕРБ трети мандат е характерно с това . Работи се на принципа проба - грешка . За нищо няма план за действие а там където има той не се спазва .
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеХа така. Вярно ли е?
След като австрийският канцлер Себастиан Курц обвини няколко европейски държави в това, че са си осигурили доставки на ваксини извън общия план за разпределение, говорител на Министерството на здравеопазването на Нидерландия разясни пред германската агенция ДПА, че една страна се е отказала от ваксините и те били разпределени между други страни. Оказва се, че тази страна е била България.Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.
Коментар
-
Искам да се ваксинирам. С какво да е - нямам претенции. Астра, спутник, чип - каквото има налично. Нямам страх от тромби.
Предложиха ми да вляза в списък на правоимащи, отказах - не бих взел ваксината на някой лекар или учител. Не че те много напират, но ми се стори неправилно.
Не бих се редил на опашка по "зелените" коридори" - щото съм се редил на едни опашки за хранителни продукти навремето и имам отврат от опашки.
Записах се чинно на his.bg, днес ми беше реда, ама спряха астрата. Сега чакам някой да ми определи нов час ...
Почти като да чакаш тегленето на тотото - не губете кураж до следващия тиражDacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)
- 2 likes
Коментар
-
А-а-а-а, нещо неразбрал си! Банани! Банани ми искат едни ДСУ-та тука, щото по улиците търчат докторици и мед.сестри със спринцовки и гонят по кьошетата всекиго да ваксинират! Ваксини има! - казват и повтарят: "Ом-м-м-м, Ом-м-м-м, Бхрам-Бхрааам!" Ваксини Боеко е осигУрил зацелия китайски народ!
-
За китайския може ама за българския няма . Плана се спазваше докато ваксинират клатикурците на държавна служба от там нататък като стигнахме до фаза 4 хората от 45 до 65 години вече кой както се дореди .Последно редактирано от sek.1; 19-03-21, 03:41.
-
Боднах си първата доза АЗ. Някои неща, за които не се бях замислял:
- Защитата започва приблизително 3 седмици след първата доза;
- Втора доза след 70 дни;
- Пълна защита - 15 дни след приложение на втората доза - за мене това е към 20 юни. Таман за морето
Иначе организация никаква. Очаквах да има табели, ама не би. В голяма софийска болница трябваше да питам три пъти, за да разбера къде се ваксинира.
Нямаше никакви чакащи хора. Вече си тръгвах, когато дойде още един записан.
Имах усещането, че съм първия и единствен на света, склонил да се бодне с ужасната АЗ.
Определиха ми дата за втора доза, но установен ред за това все още нямало - очертава се пълен хаос с вторите дози.
Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Аз съм машинен инженер до тая сфера фармацията никога не съм се докосвал така че коя ваксина е по лесна за производство от технологична гледна точка нямам представа . Колко са справедливи и равномерни доставките на ваксини не знам ама на нашия му се наложи да ходи до Виена та с още петима министър - председатели да искат от ЕС това което ни се полага според договореностите . https://www.monitor.bg/bg/a/view/pre...a-video-255076
-
-
Малко е сложно с дефиницията за страничен ефект. Защото да вдигнеш температура след ваксинация не е страничен ефект, а съвсем нормално. А всъщност точно за едни 39 градуса в течение на 24 часа е всичката приказка. При мен лично и това го нямаше, даже мястото на убождането изобщо не усещах, но около мен всички вдигнаха температуа де.Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Толкова за ваксините.
Случаят в старческия дом в Добричко е много показателен.
Там заразата беше вкарана от персонал, който отказа да се ваксинира.
Хора, които бяха имунизирани, станаха положителни.
Това е официално изказване за случая в старческия дом с много заразени.
Демек ваксинираните се заразяват ???
https://offnews.bg/zdrave/dotc-kunch...az-748578.htmlПоследно редактирано от Kokolay; 26-03-21, 15:15.
Коментар
-
Според мен там някой е направил далавера с ваксините.. а старците са получили по една студена вода.
-
Случая наистина е показателен. От ваксинирните болни няма, само двама със съвсем леки симптоми, толкова леки, че не е сигурно дали са от вируса. От неваксинираните масово болни и ако не бъркам двама починали.
-
Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнениеЕми.. пази..само ако си ваксиниран.Последно редактирано от Kokolay; 26-03-21, 15:45.
Коментар
-
Глупости говорите.
Прочетете статията.
ЗАРАЗЕНИ СА хора, КОИТО СА ИМУНИЗИРАНИ !!
p-pleven, след като си се боцнал, моли се да не срещнеш някой като мен НЕВАКСИНИРАН, че язък за ваксината.
Коментар
-
Всъщност заразата идва от неваксинаран човек от персонала. Дали ваксинираните го пренасят и , ако да, до колко го пренасят, на този етап не е известно. В случая ваксините са си свършили работата и хората са добре.
-
Явно ти си от малкото останали на които не им е известно.
-
Аз и група учени:
https://www.reuters.com/article/uk-f...-idUSKBN29N1UH
https://www.bbc.com/future/article/2...pread-covid-19
https://www.nature.com/articles/d41586-021-00450-z
Ама трябва да се чете...
-
-
Коментар
-
Самия факт, че след вече година задавате тоя въпрос, означава, че е безсмислено да ви се отговаря!!!
-
Ми обясни го на нас, непросветлените.
-
Първа голяма червена лампа - четете БиБиСи и Ройтерс и се хлъзгате по намазаната пързалка още известна като Пропагандна Машина.
Втора Червена Лампичка, вярвате на какво пишат по форумите този или онзи клавиатурен експертвместо да си направите собственоръчно разследване и да си извадите сами някакви изводи базирани на повече от 2-3 НЕзависими източника, особено ако повечето информационни източници имат конфликти на интереси с вашия интерес да научите истината.
-
-
Интересно четиво.
https://m.facebook.com/story.php?sto...00000982072514Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.
Коментар
-
Коментар
-
Баси новината, да аутсорснеш производството си на някой, който се е специализирал и е по-евтин, по-качествен, по-бърз и по-надежден и с по-голям капацитет от теб.
В магазините тук на остров дъждоландия се продава риба уловена на един час от мен но пакетирана в Китай, явно излиза по-далаверинг да ловиш, да шипваш, да пакваш, после пак да шипваш преди да продадеш нещото дето си го уловил в задния си двор, фигуративно казано.
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар