Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ваксиниране за Н.В. Коронавируса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• https://www.facebook.com/ScienceNatu...9979983474730/
    Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

• s_s1
      s_s1 коментира
      Редактиране на коментар
      Да помоля за превод в резюме.

• NovemberCharlie
      NovemberCharlie коментира
      Редактиране на коментар
      Според Фаучи рискът от зараза при събиране на напълно ваксинирани хора е минимален.

• Хората казват, че трябва да минат 25-30 дена до появата на антитела, но рекох да пробвам на около десетия. Ми няма нищо още...

Коментар

• Това с коя ваксина? На Астра втората доза я направиха да се слага след 10-12 седмици.
      Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

• С нея. Втората ми доза е за 5 май.

Коментар

• Вчера се обади нашия директор и каза че той и жена му ги е викнал личния им лекар за ваксиниране . Провокиран от това звъннах на моя и човека каза че за два месеца е получил два флакона ваксини на Астра Зенека и с тях естествено е ваксинирал част от най възрастните пациенти които има . Явно и при личните получаването на ваксини е въпрос на лични връзки и контакти в РЗИ .
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• p-pleven
            p-pleven коментира
            Редактиране на коментар
            Личня лекар се обади на майка ми да иде да се ваксинира. Чесно казано не очаквахме и бяхя заоисал "да чака" още в края на Февруари в една болница на близо. Зех си един ден за да я закарам, понеже не искам да се бута по автобуси и т.н. Т.е. при доктора бахме двамата. Ваксинираха майка ми и... сестрата междувременно ме пита за ЕГН, имена... аз не зацепвам. По едно време - сядай да те ваксинираме. Е, бях минал през "зелен коридор" и нямаше нужда. Ваксинират с Астра Зенека. Очаквах майка ми да вдигне температура, казах и как мина при мен... но явно по-възрастните минават леко след ваксиниране. Същото го потвърди и една случайна женица, с която разговарях. На 67 беше.

Та така стоят нещата в Плевен. Майка ми е на 76, а аз не попадам в никоя група. Идеята на писаното е да се спасяваш сам. И в нащо бачкане големите обещания: "съвсем скоро"... ама нанай.
            Последно редактирано от p-pleven; 10-03-21, 07:43.

• stefsab
            stefsab коментира
            Редактиране на коментар
            Миналата седмица ходих до личния. На въпроса за ваксинация при него - търси алтернатива.....на друго място.

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            И моя долу горе това каза ако не ми се чака още 2-3 месеца .

• Миналата седмица след като пуснаха възможността за регистрация за зелените коридори регистрирах родителите ми за ваксинация на 12-и. Проблема е, че ги писах за Пфайзер или Модерна, а днес по новините казаха, че ще има само АЗ и другите отпадат. Ще гледам и от 19ч. да видя какво ще кажат.
          Влизах им с профилите - пише само ден, час и място без информация за избора им на ваксина, няма опции за промяна, има само възможност за отказ. Пробвах да се регистрирам с моите данни за да видя има ли свободни часове - като напиша нещо грешно ме хваща, а като ги въведох коректно ме хваща, че съм ваксиниран.
          Ще изчакат дали някой ще им се обади утре, по принцип трябва да им се обадят за да потвърдят или да им кажат, че отпадат. Ако не се обадят вероятно ще звъннат на РЗИ следобед за информация.
          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
          Телефон - в профила!

Коментар

• Кольо
            Кольо коментира
            Редактиране на коментар
            Именно де. А иначе си е ваксина като ваксина, не виждам защо ще е нещо различно от другите които си действат на всички възрасти без разлики в евентуалните странични ефекти.
            Същия рев е и за това, че не били изпитани и на деца. А никой не се замисля когато му боцкат няколкомесечното бебе...

А основните разпространители на короната са именно учениците, и те трябва да се ваксинират за да не го разнасят.
            Ама като ревнат, че не била изпитана...

• Alexfield
            Alexfield коментира
            Редактиране на коментар
            За децата четох, че е много по-сложно одобрението, защото един от възможните странични ефекти при ваксиниране бил да им спре развитието. Затова "ваксинаторите" не се натискат за спешно одобряване да се прилага върху деца. Докато ние: колкото сме се развили - развили.

• santaclash
            santaclash коментира
            Редактиране на коментар
            Базата данни за свободните часове я има извадена на друго място:
            http://www.chipirai.me/

• Днес голям филм!
          Със жената се писахме в ел.рег.за ваксини и днес звънят идвайте че сме до 13.00 ч.Бяхме се писали в 15.00 ч.
          Отиваме в 10.30ч след позваняването.
          Остава един човек преди нас и излиза доктора и -
          Съжаляваме но от рзи казаха да спрем ваксинацията заради проблеми с астра зенека.
          Ай ние късмет ми тез хорица преди това ще се филмират яко.
          Лично ние искахме да се ваксинираме да можем спокойно да пътуваме.
          Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

• Кольо
            Кольо коментира
            Редактиране на коментар
            Е, имало няколко случая на умрели хора в Италия. Умрели след ваксината, ама дали е от нея, или ги е блъснала кола-не казват. Важно е да се реагира на всяка една новинка за короната.
            А днес наш лекар каза,ч е са наблюдавали тази партида от АЗ и случаите на нежелани реакции били даже по-ниски от тези при други партиди, и други ваксини.

Амаааа...

• santaclash
            santaclash коментира
            Редактиране на коментар
            Неофициално-има вече няколко тежки случая и в БГ. Тежки...в смисъл едва прескочили трапа.
            Чака се официално становище по документираните случаи. Ваксината е спряна в половината ЕС.

• p-pleven
            p-pleven коментира
            Редактиране на коментар
            Официално в България тежките ментални проблеми са преобладаващи, но за това не се дига патърдия даже се поущряват, примерно да влизат по парламента.

• Абе жената се дърпаше малко аз упорит викам сега е нашия шанс за ваксини но уви.
          Немога да кажа за добро или лошо стана така.
          Но като обявиха спирането преди нас жената грейна като слънце!
          Не искам да си представям ако се беше случило точно след нас
          Абсолютно ми е все тая с коя ваксина ще се ваксинирам просто искам да го направя че ми омръзна с тез писиари и даване на пари.
          Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

• Ей сега над наше село мина един аероплан и разпръсна листовки, че са спрели ваксината + агитационни предизборни материли и пакети храна за вкъщи съдържащи по половин хлеб с 2 (две) кебапчета.
            Публикувайте отговор

Коментар

• artefekt
              artefekt коментира
              Редактиране на коментар
              Ееее....само по две ли? Тия се уляха вече...

• Нещо като Руски кибер пънк, напрао ривъ!
            Публикувайте отговор

Коментар

• sek.1
              sek.1 коментира
              Редактиране на коментар
              Това е правилния подход .

• У нас до сега:
            Колко човека са се заразили от Ковид-19: 272 700.
            Колко човека са умряли: 11 094 и умират по 50-100 човека/ден.

Колко ваксини са сложени: 324 446.
            Колко човека са починали 1-2 дена след ваксинация: 2-ма или 3-ма.

Всеки сам може да си направи извода, кое е по-рисковано - да се ваксинира или да не се ваксинира.
            Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

• sek.1
              sek.1 коментира
              Редактиране на коментар
              Двама трима за цяла Европа и не е доказано че са починали в следствие на ваксината .

• _kalata_
              _kalata_ коментира
              Редактиране на коментар
              А може ли и профила на поГиналите от ковида, че да си направим вЕрно сметките кое колко е опасно? Примерно разни дреболии като възраст... затлъстяване... диабет.. кръвно..

• Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
            ...

Всеки сам може да си направи извода, кое е по-рисковано - да се ваксинира или да не се ваксинира.
            Дали? Стъкмистиката е хубаво нещо, доде не опре до тебе. Щото тогава е 100% ...

Ние не сме неутрални!

Коментар

• Мъжемразец е Бил Гейтс. В четвъртък минахме служебно под иглата. Вчера (петък) всички жени бяхме на работа с леки болки в рамото. От мъжете, един се появи за малко, че трябваше да подписва нещо спешно. Останалите - невисока температура и немощ
              Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

• Danika
                Danika коментира
                Редактиране на коментар
                За нищо. Пак заповядай!

• p-pleven
                p-pleven коментира
                Редактиране на коментар
                Мойта шефка, 50 кила с мокри дрехи, изкара 5 дена болничен след ваксина. "Дроб". Аз и колегата - по един. Други колежки по 1-2.
                Хора над 60, с които разговарях - без странични ефекти.

Мерси!

• Кольо
                Кольо коментира
                Редактиране на коментар
                Удобен повод да си вземеш отпуск извън полагащите се дни

• Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение

Нещо като Руски кибер пънк, напрао ривъ!
              В същото време е добре при първа възможност да вкараме Спутник V. Има десетки(стотици?) хиляди които твърдо заявяват, че ще се ваксинират само и единствено със Спутник V. Лично познавам много такива, включително и лекари.

Същите индивиди вярват на всякакви конспирации и масово не вярват в наличието на вируса, съответно не пазят околните, за това е добре да са ваксинирани.
              Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
              Телефон - в профила!

Коментар

• deyan_h
                deyan_h коментира
                Редактиране на коментар
                Аз пък тези дни говорих по темата с един, който едновременно, вярва че:
                1. Вирус въобще не съществува и "такава болест нема"
                2. Обаче пък Спутник V в частност и въобще няма ефективност. Към какво, ако "такова животно нема" - само мучане, и "ама ти си фармафиот и въобще Хитлер" )))

Е, Украинец, и като такъв - печенег. Демек - шоп. "Такова животно нема" ))))))))))))))))))))))))

• p-pleven
                p-pleven коментира
                Редактиране на коментар
                нали знаеш : А вот в Советском Союзе никаких вирусов и ваксин не было. И люди были здоровы и жили счастливо до самого разстрела.

• Stbd
                Stbd коментира
                Редактиране на коментар
                Аз искам от космическата.
                В семейството ми са 4 лекари плюс една братовчедка лекар плюс един инженер микробиология (правене на лекарства).

• Жена ми 46кг се чипира с Модерна - нулеви странични ефекти, освен болка от убождането.
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X