Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ваксиниране за Н.В. Коронавируса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Добре бе, пичове. Ваксината за полиомиелита 20 години ли я изпитваха, преди да спрат тяа напаст?
    И второ: Айде стига с това "на сила".
    Бахас тоя манталитет, дето някой някъде щял да натрупа пари!
    Аман от прийч!!!
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

• p-pleven
      p-pleven коментира
      Редактиране на коментар
      Где си Тато, да ни поведеш към ветлото соцялитическо бъдеще: сичко безплатно се крадеше!

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Чак пък да раздават няма да стане,едно време като се кълнеш у клетвата поне се опитваш да разбереш какво правиш,тия дни имам чуството,че само я четат на глас или повтарят на папагал и не им дреме след това.

Нали давахме примери преди години за ваксинациите на Били Джама,от колко държави е изгонена организацията му след кофти ваксини и доста жертви при ваксинираните,същия тоя дето един Уиндоус не може да опази от вируси се е захванал света да оправя.Смятай как една голяма фармацевтична компания ше си заебе печалбата от развита страна или ше я пренасочи подарявайки ваксини на Африканско Конго примерно.

Е не може да стане,да живее Рим е положението и ДГД бедните

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Реално никога не е било безплатно . Индиректно пак парите излизаха от нашия джоб .

• Манталитет, а?
    https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie...vid-19-6134738
    HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Майната им на милиардите,при пандемия фармацевтите ако не ги наскубят или ония Амазонаджията то кой тогава.

Номера е,че Амазонаджията си върши работата за разлика от ваксините защото за мен поне ваксина е Пляс и забравяш на втория ден,като ше ги ходя с наморник пак,ще се разболявам,ще съм преносител,че и сума негативни отзиви има за някои ваксини и се вижда колко им работят ваксините ……..ми не,мерси

• Kozzzec
      Kozzzec коментира
      Редактиране на коментар
      BENZBOSS, моля обясни и за противогрипните ваксини, че много се колебая дали да се боцна. Експертното ти мнение би ми било в голяма помощ. Благодаря предварително!

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Аз не съм се боцкал с такова 45 години вече и грип почти не хващам или ако лепна нещо е на 5 години веднъж за по няколко дни.
      Схванах ти сарказма,не бой се,но дано това инфо ти свърши някаква работа.

Като цяло ако искаш за противогрипните ваксини…….има си колежи за това,ако чакаш във форум някой експертно мнение да ти даде……..чакай,по-лесно обаче е да си изровиш инфото сам

• Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
    ... И второ: Айде стига с това "на сила".
    Аман от прийч!!!
    Нали знаеш как се води случая като е*еш "на сила"? Или в случая като те нае*ат "на сила"?

После 'оди да "прийчваш" колкото си искаш, ама бития си бит, е*ания - е*ан...

Коментар

• turtey
      turtey коментира
      Редактиране на коментар
      То и в раша е задълже и за сертификат пср на вАжи
      Льошо нали

• royce
      royce коментира
      Редактиране на коментар
      Сякаш пък ми дреме за Русия ...
      ПСР-а и другите боклучави тестове ги видяхме колко са качествени.

• TigerHunter
      TigerHunter коментира
      Редактиране на коментар
      Ройс, това са конспиративни теориЙ. Ограничения има за всички. Това, кой ги спазва е съвсем друг въпрос. Контролът пък-трети. Аз съм ваксиниран, но сам си налагам ограничения. Всеки, квото глАва го учи, ма без напаТки. Това исках да кажа.

• Според европейската здравна агенция 64.2% от гръцкото население е напълно ваксинирано срещу COVID-19, а 13.3% са с бустерна доза.

И така, внимание - въпрос

Колко процента са българите в Гърция.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      35%?

Пак да сме им виновни ние на Маляците?

Мани майтапа,средно за Източна Европа тия са от ваксинираните

• turtey
      turtey коментира
      Редактиране на коментар
      Та са си толкова. Плюс минус 1/3. Това просто е да кажем - съвпадък.

• Какво пише днес в тасс
    . .

— Планы по вакцинации фактически провалены. Вице-премьер Татьяна Голикова неоднократно говорила, что кампания должна была закончиться еще в сентябре.

— Считаю, что ее можно и нужно завершить. Буквально в течение нескольких недель.

— Сделав прививку обязательной для всех, у кого нет отвода по медицинским показаниям?

— Вопрос не в принудительности. Альтернатива простая: если не хочешь вакцинироваться, сиди дома. Принцип один — не создавай угрозу другим. Иначе можно договориться и до того, что каждый водитель волен ездить на красный свет. Хочу и буду! Только потом не надо удивляться, если на перекрестке вам в бок влетит другая машина на скорости... Нельзя доводить все до абсурда.

— Ответьте определенно, Михаил Альбертович: вы за принудительную вакцинацию?

— В сегодняшней ситуации, считаю, людей надо побудить к принятию верного решения…

— Заставить?

— Зачем вы употребляете это слово? Я ведь сказал "побудить".

— А если граждане уперлись и ни в какую? Ни с места?

— Значит, пусть сидят дома.

— Теряя работу?

— Это выбор каждого.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• Я, май се поуплашиха...
      https://www.segabg.com/hot/ek-nyama-...eshtu-covid-19

Коментар

• Първоначално публикуван от dimkaraganchev Преглед на мнение
        Я, май се поуплашиха...
        https://www.segabg.com/hot/ek-nyama-...eshtu-covid-19
        Налегна ги простата реалност... в Англия, над 50% от всички заразени и проявяващи симптоми с Омикрон и с Делта са двойно ваксинирани, което чисто и просто означава, че ваксинацията НЕ е ефективно средство срещу разпространиението на този тип вируси.
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

• DBRS
          DBRS коментира
          Редактиране на коментар
          пък то важното е дали го боледуват тежко.... 100% боледуващите тежко са пили дихидроокис!!! - да се забрани !!!!!

• Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение

Налегна ги простата реалност... в Англия, над 50% от всички заразени и проявяващи симптоми с Омикрон и с Делта са двойно ваксинирани, което чисто и просто означава, че ваксинацията НЕ е ефективно средство срещу разпространиението на този тип вируси.

Малко ми е късно, но това не означава ли, че ваксинираните се зарязяват и проявяват симптоми повече от неваксинираните. Може ли някъв източник на тази информация, която споделяш?

Коментар

• BatGeorgeone
          BatGeorgeone коментира
          Редактиране на коментар
          Горещи новини по СКАЙ, сигурно го има или ще има написано по темата в утрешната преса, просто ютюб ми препоръча тази гореща(на половин час прясно публикувана) новина и я гледах, 1-2минутки някакъв медик или човек на науката говореше и описа по-горното с данни/цифри.

• p-pleven
          p-pleven коментира
          Редактиране на коментар
          Срещу Делта варианта на този грип действа/ше ли или идеята бе да е освоят едни милярди (рубли)?

• NovemberCharlie
          NovemberCharlie коментира
          Редактиране на коментар
          Не, означава точно обратното. Ако 50% от имащите симптоми са ваксинирани, а общо ваксинираните са 80% от населението, това означава, че ваксинирането намалява вероятността да имаш симптоми.

• Първоначално публикуван от bokomo Преглед на мнение

Малко ми е късно, но това не означава ли, че ваксинираните се зарязяват и проявяват симптоми повече от неваксинираните. Може ли някъв източник на тази информация, която споделяш?
        От разговор с приятелката ми от преди минути : в последно време, тежките случаи на коронясване които карам са напълно ваксинирани.
        Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

• Даниел Чобанов
          Даниел Чобанов коментира
          Редактиране на коментар
          Сканираш им сертификатите ли ?

• "Последният път, когато имахме голямо огнище на коронавирус, беше преди около 130 години. И този вирус все още циркулира, ние се заразяваме с него сравнително редовно на всеки три до шест години, и той всъщност причинява просто обикновена настинка", каза проф. Хънтър.

"Вероятно това е начинът, по който ще протече тази пандемия, така че ние ще бъдем многократно заразени с ковид, ще бъдем многократно заразени с нови варианти, но като цяло те ще бъдат просто още една причина за обикновена настинка и в този момент ще спрем да се притесняваме за това, но все още не сме стигнали дотам", заключи проф. Пол Хънтър.

Коментар

• artefekt
          artefekt коментира
          Редактиране на коментар
          Този явно е по-възрастен от Лили Иванова...

• Първоначално публикуван от Borizanov Преглед на мнение
        ...
        Не ме разбирайте погрешно - не съм антиваксър...
        И по какво да проличи това?

Повтаряш 1:1 всички доказано фалшиви опорки на антиваксърската пропаганда

- Експериментално било - ми не е, проведени са изпитания за ефективност и за безопасност каквито за всички лекарствени препарати. Това че е станало малко по-бързо от други случаи е поради разбирането на всички по веригата за важността на въпроса и количеството вложени пари, а не защото някой етап от работата е пропуснат.

То не се и спести много - спестиха се 2-3 месеца чисто бюрократични забавяния.

- Производителят не бил давал информация - дава. Докато се случат тия ваксини са публикувани стотици научни статии за технологията на съответния вид ваксина, за всякакви характеристики на причинителя срещу който е тази ваксина и куп други аспекти на проблема. Няма лекарствен препарат на който съставът да не е публично известен. Може да е тайна как се прави, но не и какво има вътре.

Когато някой тарикат размаха черно листо, то е защото е поискал личните досиета на доброволците от тестовете - и там личните данни са цензурирани защото законите в белите страни го изискват. Елементарната етика и здрав разум също го изискват.

- Дават ти да подпишеш нещо което освобождава производителя от отговорност - невярно. Препоръчително е да се чете какво се подписва. Пациентът не може да освободи производителя на лекарствен препарат от отговорностите му, установени със закон. Това което подписваш е, че нямаш или поне не знаеш да имаш някое от противопоказанията и че няма да умреш от паника, когато дигнеш температура след 3-4 часа.

Впрочем вече не се искат подписи.

Коментар

• Стига с тези опорки. За всеки трезвомислещ е ясно, че мерките, които се вземат в световен мащаб са прекалени за тази настинка. Това е лампичката, която трябва да ви светне.

Коментар

• kameno karp
            kameno karp коментира
            Редактиране на коментар
            За съжаление, на много хора тая лампичка им е извадена. Други заводски я нямат.

• Всъщност, тествано е.
          ако стандартно се тества пет години на сто човека (порядъка е верен) сега са колко боцнатите?

Коментар

• BENZBOSS
            BENZBOSS коментира
            Редактиране на коментар
            Много ма още им трябват явно

• Първоначално публикуван от dimkaraganchev Преглед на мнение
          Стига с тези опорки. За всеки трезвомислещ е ясно, че мерките, които се вземат в световен мащаб са прекалени за тази настинка. Това е лампичката, която трябва да ви светне.
          Мнението на цивилните трезвомислещи, обаче, също има значение.

За късмет голямата казарма "НРБ" я закрихме.

Коментар

• Хе-хе, още опорки. Това, че са закрили "голямата казарма "НРБ", ми е през онази работа. От една година, че и повече нямам нищо общо с военните. Ама вие си повтаряйте опорките. На мен въобще не ми пречи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X