Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ваксиниране за Н.В. Коронавируса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От последния месец: две семейства много близки за мен, с по един ваксиниран и един неваксиниран - неваксинираните починаха от Ковид за по 6-7 дни в болница. Ваксинираните са здрави, но самотни вече.
    А, а неваксинираните им досега роднини рязко се убодоха.
    Peugeot 4007
    ex Nissan X-Trail 2.2 Di

Коментар

• royce
      royce коментира
      Редактиране на коментар
      Съжалявам за близките ти, но просто от интерес - знаеш ли с какво са ги лекували в болницата?
      Не се заяждам, а сериозно питам.

• И за какво се боцкате, като забраните са една след друга...
    https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie...mikron-6135233
    HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

• royce
      royce коментира
      Редактиране на коментар
      С тия "новите европейци" още малко и ще забранят Коледа-та, която някъде вече видях да препоръчват да се нарича "празничен сезон" ...
      Последно редактирано от royce; 14-12-21, 22:42.

• Първоначално публикуван от dimkaraganchev Преглед на мнение
    И за какво се боцкате, като забраните са една след друга...
    https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie...mikron-6135233
    Еееее, не така де. Това не са забрани. Това са мерки! А без мерки на къде!? Току виж си се почувствал човек, а не зеленчук!
    Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

• Колеги, идват празници и всеки има право да вярва в Дядо Коледа, Дядо Мраз и/ли Снежанка, но вярването в написано/интерпретирано от българска медия може да е опасно за вашето (ментално) здраве. Реалните забрани в Норвегия към момента са кактот следва:

Catering establishments

OPEN WITH LIMITATIONS

Restaurants that have a liquor license must:
      • Serve alcohol only at the tables;
      • Ensure that there is seating for all guests (but seating requirements do not apply to cultural events, including concerts, exhibition openings, opera, ballet, theatre, and cinema);
      • Do not serve alcohol after 24:00, consumption of alcoholic beverages must cease no later than 30 minutes after this;
      • Register contact information for guests who agree to it.

Източник:

https://reopen.europa.eu/en/map/NOR/6001
      и
      https://www.helsenorge.no/koronaviru...g-anbefalinger

Коментар

• royce
        royce коментира
        Редактиране на коментар
        Въпрос по т3:
        Та кога е по-опасен ковИда - преди 24:00 или след 24:00?

• Значи жената се ваксинира вчера. Преболедувала е (предполагаемо) миналия ноември - няма PCR, но антитела много.
      - с Модерна, щото файзера с изтекъл срок (по етикет);
      - имаше антитела, даже напоследък се увеличиха (предполагаема среща с вируса), но недостатъчно за сертификат;
      - убеждавах я, че няма нужда, но кога ли ме е послушала за нещо.
      Та сега е с 38 температура, цял ден страда и се вайка защо си е причинила това.
      Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

• I.Stoyanov
        I.Stoyanov коментира
        Редактиране на коментар
        Брат ми по същия начин се ваксинира с Модерна, тъй като е спортист в националния по Биатлон и постоянно пътуват по лагери и се наложи да се ваксинира. Имаше антитела, но така или иначе с такъв сертификат неможе да пътува извън чужбина. Първа игла 4 дни с 38* температура,но му разкара. На втората игла по-зле, едвам ставаше от леглото. Едвам замина на лагер в Италия, 2 седмици с температура и болки в цялото тяло. Дойде си вчера, много изтощен, цял ден по доктори, има отенъци в на снимката на белия дроб, но се оказа бронхит. PCR - отрицателен.
        Пак мислете като се ваксинирате безразборно!!!
        Задължително изследване за антитела преди иглата.
        Нищо няма да отмени естествения подбор, мои близки също си заминаха от вируса, Бог да ги
        прости. Но за сметка на това не си пробваха късмета с ония уж пренебрежими проценти риск на ваксината. Не съм против ваксинирането, а съм против НАСИЛСТВЕНОТО такова. Ако имаш анти тела за чий ти е да си вкарваш умарлушени вируси в тялото?!

Бъдете здрави и щастливи, живота е за да се живее,идват толкова прекрасни празници. Насладете им се с близките си и изключете новините!!!

Весели празници!!!
        Последно редактирано от I.Stoyanov; 15-12-21, 21:50.

• Ясен
        Ясен коментира
        Редактиране на коментар
        Бронхит заради ваксина? Как това?

• I.Stoyanov
        I.Stoyanov коментира
        Редактиране на коментар
        Ясен, аз лично съм много далече от медицината, дори от биологията, не мога да дам конкретно обяснение защо се случи така. Но със сигурност не е съвпадение, млад, прав и здрав активен спортист, който попринцип не боледува, който в през изминалите 2 години не е пропускал тренировка по каквато и да било причина, особено пък здравословна да се тръшне два пъти (на легло), баш след ваксината. Дали е на генна основа, дали е заради конкретния производител или заради подредбата на звездите, май никой не знае. Но е брат ми е личен пример за това как ваксината която уж беше силно безвредна му навреди доста, във всички аспекти и то заради насилственото задължаване да се ваксинира, при все че както е тръгнало при пътуване извън страната пак ще се изискват тестове....

• Повече от половината преболедували които познавам се ваксинираха. Единствено при двама знам да е имало по-сериозни странични ефекти. Общото между тях е, че го изкараха сравнително тежко и се ваксинираха сравнително скоро след преболедуването (по-малко от 2 месеца). Под по-сериозни странични ефекти да се разбира 2-4 дни температура и по-сериозна отпадналост. На втора доза по спомен нямаха проблеми. Като цяло които бяха по-прясно преболедували (под 4 месеца) имаха малко повече странични ефекти, но нищо сериозно.

Като цяло наблюденията ми показват, че над половината от преболедувалите се ваксинират, докато процента при останалите е наполовина и по-малко.
      Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
      Телефон - в профила!

Коментар

• Като цяло, моите наблюдения са коренно противоположни на твоите. От всички преболедували които познавам, никой не се е ваксинирал след преболедуването. Но пък от ваксинираните които познавам, доста се разболяха.

Коментар

• kameno karp
          kameno karp коментира
          Редактиране на коментар
          Защо аз да съм на опаки!? Ти си някакъв еталон по който трябва да се водим ли?

• FREEFLYER
          FREEFLYER коментира
          Редактиране на коментар
          Разбира се, че не.
          Според последни данни са ми инжектирали наночастици(каквотоидазначитова) и сега като ръсят със самолетите ме следят и командват.

• Dilyan Zagorchev
          Dilyan Zagorchev коментира
          Редактиране на коментар
          Предната зима нашите и двамата го изкараха. Казаха че няма да се ваксинират.

• Първоначално публикуван от kameno karp Преглед на мнение
        Като цяло, моите наблюдения са коренно противоположни на твоите. От всички преболедували които познавам, никой не се е ваксинирал след преболедуването. Но пък от ваксинираните които познавам, доста се разболяха.
        Що да е наопаки... моите наблюдения са същите.. Или трябва всички дружно да пригласяме на нашите непорочни, неподкупни и винаги мислещи ни доброто управници и медии?
        От хората, които познавам, незнам някой втори път да е боледувал... но знам за много зависими.. пардон - ваксинирани, които след ваксината са били доста зле... и после пак се разболяха... а някои и бая зле...
        Тъщата е рентгенов лаборант... 1000 пъти е малко да съм я питал дали има хора повторно да карат ковид - не знае за такъв случай...
        Преди две седмици на лова дойде един дето нещо се беяе позагубил напоследък... кат го питах къде се изгуби, цитирам "Върнаха ме от отвъдното... едвам... от ваксината..."
        Don't hunt IF you can't kill
        първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

• Полека ,лека май измамите колко готини са ваксите лъсват.
          Италия и Гърция искат тест за да вленеш на тяхна територия независимо дали си ваксан или не.
          На практия тоя зелен сертификат става тоалетна хартия .

Преди се тръбеше че щом си набоден и краи -бетон...ама полека лека ще изплюят и по тв че ваксаните разнасят кромида също толкова колкото и неваксаните.
          Последно редактирано от brpi; 16-12-21, 22:46.

Коментар

• BENZBOSS
            BENZBOSS коментира
            Редактиране на коментар
            Това е като оная приказка - ваксинираните искат от неваксинираните да се ваксинират за да ги пазят със същата ваксина с която са ваксинирани

• gy6ter
            gy6ter коментира
            Редактиране на коментар
            Лошото е ,ако се окаже ,че помагат и за мутациите на вируса ?

• BENZBOSS
            BENZBOSS коментира
            Редактиране на коментар
            Не съм го учил това и не ми е работа ма всеки един вирус мутира,зависи вече как,е Африканския супер заразен,но не трепе толкова със или без ваксина,какво става след него ще знаем Март

• Хм, ша ви доде акъла, ама ще е късно...
          HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

• Записах се за бустерна доза на 14 януари в 0сем и половина.Работодателя плаща.
            Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

• Проф. Чавдар Ботев: Епидемията ще приключи през февруари - март

https://www.youtube.com/watch?v=hUKdAkeY27U

Това от заглавиято дали ще се случи или не е друга работа но ми направи впечатление например - др Ботев дал методика за третиране на кромида ама наще чиновници уволнили директора на болницата която се заинтересувала от тоя метод.

Въртим-сучм и все до тая се докарва - само вакси ,нищо друго не може да помогне на хората. ......голяма парма мафия

Коментар

• kameno karp
                kameno karp коментира
                Редактиране на коментар
                Хубаво е селския аптЕкар да го гледа това. На мен не вярва, може на професора да повярва, че лекарите убиват голяма част от болните. АптЕкарю?

• Krelion
                Krelion коментира
                Редактиране на коментар
                Абе,февруари,март!Дай ден,час!?

• royce
                royce коментира
                Редактиране на коментар
                Февруари-март, ама коя година?

• Днеска ходих до личния да си взема медицинско за книжка та и се записах на пети за бустерна на pfizer той ми сподели че в момента се е побъркал всеки му звъни за всякаква възможна настинка той им обяснява че това са класическите симптоми на covid всеки от пациентите му намира какви ли не извинения само и само да не се ваксинира другото интересно е че дори и пациенти които са на легло и не могат да мърдат демек вегетират. Са прескочили трапа

Коментар

• bullet_pk
                bullet_pk коментира
                Редактиране на коментар
                А-а-а, не е вярно! Има една точка към края на втория ред и тя е погрешно поставена.

• royce
                royce коментира
                Редактиране на коментар
                @bullet_pk

Е те тъкмо за тая точка имах предвид, че е сложена наникъде.
                Че и аз съм написал "на никъде" в предния пост ...

• pan_rt
                pan_rt коментира
                Редактиране на коментар
                Това от гласовия редактор на гугъла, ама айде да не издребнявам, все пак съм с 4-ти клас

• Абе къде се запиля Кольо? Да не се короняса?

Коментар

• Ясен
                Ясен коментира
                Редактиране на коментар
                Кольо е ваксиниран.

Но нещо се нацупи на Форума и не влиза.

• Вече е започнало и чипирането ,за сега в Швейцария.
              В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X