Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ваксиниране за Н.В. Коронавируса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение

...

Ето един пример за Ивермектина, той НЕ е ветеринарно лекарство, а преди всичко супер ефективно лекарство против паразити, което е донесло Нобелови награди на двама от създателите си. Че, е ветеринарно лекарство - това е твърдение, това е мнение, НЕ е факт. Лекарство за болести, които за щастие са по-често срещани при животните от където идва и факта за по-честата му употреба за ветеринарни цели.

...
    E, не съм широкопрофилен специалист по всичко, ама от години купувам ивермектин от ветеринарната аптека и го давам профилактично на кучето си по предписание на ветеринарен лекар.

А кака Вики твърди

... Ivermectin was discovered in 1975 and first marketed as a veterinary medicine in 1981.Human applications followed in the late 1980s....
    Ние не сме неутрални!

Коментар

• BatGeorgeone
      BatGeorgeone коментира
      Редактиране на коментар
      Точно, нали и аз за това говоря, да се прави разлика между факти и твърдения.

• Макарон-Бабоебец явно тотално е купен и/или тотално откачил - ако "законът" му мине и през втората камара, право на нормален живот ще имат САМО ваксинираните. Другите и да се тестват и да не се, ще могат да ходят само до супера и аптеката. Това при 92% ваксинирани с нещо, което очеизвадно изобщо не ограничава разпространението, но противно на всякаква логика силово налагано с всички възможни средства от "зачитащите различията, сободното движение и свободната воля", за сметка на точно това, което ограничава разпространението, а именно масовото тестване.

Хвала!

Очаквайте някой малоумник като Льо Пен за следващ френски президент, с последващите теми за Фрекзит и т.н. Това за феновете на зелената хартийка - да не се чудят после от къде им е дошло. А мен ме бройте за хард ковид антиваксър вече - каквото повикало, такова се обадило. То и май го карам и без друго в момента, нищо че теста ми е отрицателен и симптомите почти никакви.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• BatGeorgeone
      BatGeorgeone коментира
      Редактиране на коментар
      Това е защото народа е станал на матрял, нямат топки, нямат амбиция, нямат реална информация и са парализирани от страха леещ се на талази от всички СМИ и във всички солиални медии и във всички приложения като Ютюб и т.н., тоест пропагандната машина си е свършила перфектно работата и сега олигарсите, лобитата и политиците жънат плодовете на успеха си.

• Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    . То и май го карам и без друго в момента, нищо че теста ми е отрицателен и симптомите почти никакви.
    Е не може ли да е прост грип?
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение

Грип няма от две години, няма как да е.
      Ford Maverick II 2.3 XLT
      Ford Mondeo MK5

Коментар

• Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение

Всичко може, ама теста е отрицателен и за грип. Комбиниран е.

Карам същото като жената - главобол, гърлодращене, мускулни болки, малко като ударен с мокър парцал, тя кашля малко, аз не, с 2 дена закъснение и соата по-леко, в смисъл че на мен симптомите са ми миниатюрни, а изключение на първия де, когато си бях откровено като цапнат. На синковеца му няма нищо. Гарантирано е вирус, ама явно световно неизвестен. Може и Мегатрон да съм хванал.

То нищо чудно да светна с антитела след 30-40 дни. И това сме го виждали, след отирцателни няколко антигенни и PCR за капак, после човека с анмтитела яко над нормата за сертификат.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• BatGeorgeone
        BatGeorgeone коментира
        Редактиране на коментар
        Скорошно оздравяване, тъкмо повод да си дадеш ден два с книга в леглото, чайчета, сокове и силна храна

• sparkybg
        sparkybg коментира
        Редактиране на коментар
        Напълно работоспособен съм, поне за мойта работа. И точно сега почивка не ми се полага - от декември до март са ни най-големите приходи.

Няма никаква драма. Ако не беше цирка с короната вероятно на нещо такова изобщо нямаше да обърна внимание.

• Писах в темата за лични впечатления за Ковид за моето лечение. На третия ден от лечението наред с антибиотика и имуностимуланти, жената реши, че трябва да ме подложи на лечение с Хювемек. Лечението беше три дни с доза уточнена с лекар. На четвъртия ден след началото на приема спря температурата която ме мъчеше 6 дни. Дали от Хювемек или от друго не знам. Лечението беше след консултации с личния и доктор от Ковид отделение. Личния каза, че не може да изписва това лекарство, решението за прием е на пациента. Доктора от ковид отделението само уточни дозата и времето за прием. Според него на едни помага, на други не. Индивидуално е за всеки.

Относно тестовете при мен предния ден в началото на болеста - отрицателен.
      На другия ден след положителен тест в различна лаборатория излезе положителен. Направих нов тест в лабораторията от предния ден отново отрицателен - един час след положителния. Това за бързи тестове. Така,че за мен бързите тестове не са критерий. Исках от личната да ми пусне Пср за да потвърди кой от двата теста е верен. Отказа ми, защото вече съм влязъл в системата с положителен тест и няма смисъл.
      Да добавя, че имах втора доза Аз 7 месеца преди да се разболея.
      CR-V 2.0i RVSi 147PS

Коментар

• brpi
        brpi коментира
        Редактиране на коментар
        ""Това за бързи тестове. Така,че за мен бързите тестове не са критерий. Исках от личната да ми пусне Пср за да потвърди кой от двата теста е верен""

Всичките тестове са измислени за да гълабаркат и манипулират вярващите.
        Случка в 1 во лице ,демек от мен - на 22 ноември (понеделник) се тествам, като преди това съботата и неделята съм цъфнал с температуа и всички признаци на коронясъл.
        Там дето отивам оная ми вика ще ти бръкна 2 пъти в носа за 2 теста - ОК - бърз и ПЦР.
        Бързия след 10 мин ми кзва че съм коронясъл , ОК ...аз както споменах си имах признаци. ПЦР го пращат на Е-маил аз го проверих сряда сутрин , да спомена че през тва време си бях пак цъфнал ,температура 37,7 и останалите неща по същия начин.
        ПЦР ми е НЕГАТИВЕН.
        В събота отивам в болницата и седях 4 дена там с потвърден кромид.

Та всичките тия тестове да си ги наврът едикъде си .....
        Само да си ида в къщи ще пусна снимки на тестовете.

Намерих си снимката какво са ми давали в болницата - Ремдесевир , аз мискех че е ивермектин ама не е и нищо друго не сами давали като лекарства - 10 пъти ги питах и ми казваха че е чест кромид без странични инфекции от рода на разните му там бактериални т.н
        Случката се развива в УСА, Финикс.

• royce
        royce коментира
        Редактиране на коментар
        @brpi
        Няма как точно в УСА да ти дадат ивермектин - забранено им е от CDC, NIH и всякаквите там държавни агенции. Ремдесивр-а е $1000-1500, докато таблетката ивермектин е центове
        Бай дъ уей - доколкото знам при вас вече ПЦР-тестове - йок, това от нова година. CDC ги е обявило за неефикасни.

• brpi
        brpi коментира
        Редактиране на коментар
        Ми жоже да е обявено за каквото си ще ама без ПЦР не те качват в самолета и според тех разправят колко болни има , демек цялото нещо се основава на ала бала тест.

етооще нещо -отивам вчеа в един сервиз дето 2 ма нашенци бачкат, няма как да бъдат на 2метра един от друг.
        И 2 мата имат еди и същи ефекти -много прилича на Омикрон, едния е ваксан а другия не.
        И като отидоха да се тестват , тоя не ваксания не са го питали дали е ваксан и теста показва Ковид,ваксани обаче казал че е ваксан и съответно в теста му пише че няма КОВИД а некви други вируси бил хванал....
        Нагласистика много яка окъдето и да погледнеш.

• Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

Всичко може, ама теста е отрицателен и за грип. Комбиниран е.

Карам същото като жената - главобол, гърлодращене, мускулни болки, малко като ударен с мокър парцал, тя кашля малко, аз не, с 2 дена закъснение и соата по-леко, в смисъл че на мен симптомите са ми миниатюрни, а изключение на първия де, когато си бях откровено като цапнат. На синковеца му няма нищо. Гарантирано е вирус, ама явно световно неизвестен. Може и Мегатрон да съм хванал.

То нищо чудно да светна с антитела след 30-40 дни. И това сме го виждали, след отирцателни няколко антигенни и PCR за капак, после човека с анмтитела яко над нормата за сертификат.
      Изкарах нещо подобно, след цял ден работа навън на студа пък може и синковецът да е донесъл нещо от училище. Абсолютно същите симптоми. Оправих се с Парацетамол. Още съм леко сополив, обаче. Температура категорично не съм имал. Мина за около седмица.
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

• Тъкмо говорих с мои приятели в Италия -Бг ка женена за жабар в северна Италия. Моиченцето им е на 13г и е вратарка на местния селски футболен отбор и за да може да ходи на стадиона вчера сутринта са я наболи с 1 игла , всички над 12 г трябвало да са ваксани за да са в отбора, вкъщи след обяд си идва на парцал, вечерта всички в семиството имат температура ,палат колата и в болницата и всичките 4 (имат и 1 момче на 10г ) са ги тествали и са обявени за коронясали.
        И жената и мъжа са с по 2 вакси от преди 2 месеца неиде завършени.
        В момента мъжа се е поуправил ама другите са без промяна и са 10 дена затвор в къщи.

Коментар

• davc
          davc коментира
          Редактиране на коментар
          Ми тсъ на квадрат.
          Че ваксините са гола вода е версия-минимум (и вече не задоволява душевността на антиваксъра). Ваксините разболяват! - това е актуалното датдзибао.

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Обратното - ваксини или не…..все тая

• Absolut
          Absolut коментира
          Редактиране на коментар
          @davc: Разболяват и още как! За това, най-добре е имунитета да се предаде по полов път, а не чрез инжектиране на серум. Ползата ще е същата, вредата в пъти по малко, а и демографията ще пооправим. Че с тези шест и половина милиона...

• Надявам се, тази година най-последне да лъсне истината за великата измама. И да видя лицата на излъганите...
        HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

• kameno karp
          kameno karp коментира
          Редактиране на коментар
          Мислиш ли, че нещо може да ги убеди в нещо различно от това в което вярват фанатично!?

• Първоначално публикуван от dimkaraganchev Преглед на мнение
        Надявам се, тази година най-последне да лъсне истината за великата измама. И да видя лицата на излъганите...
        Маани бе, и аз баш тва чакам.... Ама още по нетърпеливо очаквам да видя властите как и с какво ще се оправдават... и как точно ще ни сапунисат... пак... а и някои форумни герои също...
        Глобалния ксперимент, че не е успешен и слепите го видяха, силно се надявам поне да не е вреден за зависимите в дългосрочен план... че ако и част от това, както се говори за "ползите" от "ваксината" са верни, то след време точно малоумните и тъпи антиваксъри ще трябва да осигуряват лечението на умните ваксъри... Дано не се стига до там...
        Don't hunt IF you can't kill
        първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

• kameno karp
          kameno karp коментира
          Редактиране на коментар
          ...
          Последно редактирано от kameno karp; 06-01-22, 21:24. Причина: Трябваше да е коментар към долния пост.

• В момента 5 човека от близкото ми обкръжение са болни. Четирима ваксинирани с по две дози и един неваксиниран.
        Двамата се прибраха в Англия на 29.12.2021 и там цъфнаха положителни. Мъжът вдига температура, пие парацетамол и
        се изрива сякаш от шарка. Звънят на бърза помощ, от там ги питат (цитат на кумицата) : "Диша ли?" !!! След положителният отговор
        им препоръчали да си седят вкъщи и не отишли. Кръшелницата ми и приятелят й работят "home office" в София. Карат го
        по учебник, като вдигат температура над 39,5. Преди два дни тя припада на път за тоалетната. Нашата Бърза помощ е отишла след около
        40мин и докторът е бил изключително любезен и внимателен. Но са им препоръчали да си останат вкъщи. Вече са по-добре.
        Ваксините на всички са истински! Та не знам кое и от какво предпазва.
        Последно редактирано от Emilppp; 06-01-22, 21:31.
        В миналото ще остане, каквито сме били...

Коментар

• Absolut
          Absolut коментира
          Редактиране на коментар
          Право дума royce! Знаете ли защо децата не боледуват от ковид? Защото не гледат телевизия!!!

• kameno karp
          kameno karp коментира
          Редактиране на коментар
          Е, ако не ги гледа, как ще разбере, че ако не се набоде ще Омре!?

• Absolut
          Absolut коментира
          Редактиране на коментар
          @Emilppp: Умната с това! Че около мен имаше случай, в който човека хвана грип, който го подкара на тежък бронхит. Всички тестове за корона - отрицателни. Лекарят му предписал антибиотици, че да не обърне на бронхопневмония. Междувременно онзи, изглежда покрай прегледи и изследвания, е лепнал корона (потвърдиха седмица след започването на антибиотика). И изкара още почти две седмици в болница.

• Хайде да не изпадаме чак в антиваксърство. Предлагам да основем движение на трансваксърите - лица, които не са набодени, но се самоопределят като ваксинирани. На фона на последните ми наблюдения - няколко семейства, в които единият е ваксиниран, другият не, се заразиха едновеременно и караха вируса ЕДНАКВО.

Коментар

• davc
          davc коментира
          Редактиране на коментар
          Ясно.

• Absolut
          Absolut коментира
          Редактиране на коментар
          Сега, да не вземеш да се обидиш! Сигурен съм, че си взел най-правилното за себе си решение. И доколкото не съм видял да налагаш същото на друг, аз ще съм последния човек, който ще подлага под съмнение мотивите и действията ти.

• davc
          davc коментира
          Редактиране на коментар
          Аз обиден!!!
          Това е за гимназистки.

• Първоначално публикуван от gecata1059 Преглед на мнение

Това за бързи тестове. Така,че за мен бързите тестове не са критерий. Исках от личната да ми пусне Пср за да потвърди кой от двата теста е верен.
        Да добавя, че имах втора доза Аз 7 месеца преди да се разболея.
        Натиснете снимката за да я уголемите  Име:PCR_Kovid_Test.jpg Прегледи:0 Размер:228.1 КБ ID:6805174

Както обещах - ПЦР теста.

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Ше Омреш

Дееба кьсметлия си ти

• Впрочем днес са внесли 5000 астри - пропорционално на интереса към тях.

Коментар

• _kalata__
          _kalata__ коментира
          Редактиране на коментар
          https://www.dnes.bg/koronavirus/2022...omikron.516185
          ""..Двете дози с Pfizer, Moderna и AstraZeneca почти не пазят от повторно заразяване. Janssen и AstraZeneca имат 0% ефективност срещу заразяване с Омикрон. Pfizer има 30% ефективност с 2 дози, а бустерът има 75%. ...", обясни доц. Иванов"
          "

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Аха

Много категорични данни еле като сметнем,че някои умряха и след бустър

• Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
        Ако е вярно, че повторно го карали само 3ма на милион(спецовете кукарекащи в март2020) -то да, трябва да нямат проблем....
        332 000 днес, още не били стигнали пик! ВЕрно нямат проблем!
        В миналото ще остане, каквито сме били...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X