От: Домашна пастърма, суджуци и луканки
А да, това е другия метод, с термичната обработка (запичаш го леко примерно).
Част от вечерята тази вечер:
Мммм, сушито също е станало чудесно (абсолютно натюр си е, само поръсено с червен пипер).
Дано не ви подразня много, но вечеряхме домашен боб яхния, с домашен хляб от хлебопекарната, с домашна пастърма и домашно суши (известно още като "селски салам")
Първоначално публикуван от Дочев
Преглед на мнение
Част от вечерята тази вечер:
Мммм, сушито също е станало чудесно (абсолютно натюр си е, само поръсено с червен пипер).
Дано не ви подразня много, но вечеряхме домашен боб яхния, с домашен хляб от хлебопекарната, с домашна пастърма и домашно суши (известно още като "селски салам")
Коментар