Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Домашна пастърма, суджуци и луканки

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

    Дойде ли времето за приготвяне на гирлянди, че гадно се мези с мезета от магазина ...
    RAV 4
    F650GS

    Коментар


    • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

      За мен дойде)))

      Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

      Коментар


      • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

        При нас е много топло,все още.
        Ще чакаме по- добри времена.
        .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
        Киа спортаж2000тди 98г
        Ауди А3 1.9ТДИ
        Каравана Аdria 390Q

        Коментар


        • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

          Още две седмици и почвам,макар и сега вече да е подходящо мисля
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
          Анатолий Пейчинов o8875о9815
          https://dvrbg.com/

          Коментар


          • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

            Вчера заложих първата за сезона партида в саламура. Дано само времето не ме прецака с тези дъждове и влаги

            Развалихте ме в този форум-пъстърми почнах да правя а сега и шунковар май ще купувам скоро май ще ме гонят в гаража да спя ама пък там бидончето с виното живее
            Последно редактирано от deian02; 16-10-16, 23:04.

            Коментар


            • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

              Първоначално публикуван от deian02 Преглед на мнение
              Вчера заложих първата за сезона партида в саламура....:
              И аз току що,открих сезона,само съм забравил колко сол слагах в саламурата,сложих 130г.в литър за 48 часа но не изкисвам после,а директно на простора.
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
              Анатолий Пейчинов o8875о9815
              https://dvrbg.com/

              Коментар


              • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

                Стара максима е че умния човек си записва,а другите помнят.

                Коментар


                • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

                  Миналата година правих в саламура по едно време.Тази година смятам да се върна към класиката заравяне в сол и изкисване.Хем не се налага да помня пропорциите, хем на мен повече ми харесва ,,сухото'' осоляване...Явно спадам към тъпите , дето не си записват
                  Виден столичен ихтиолог

                  Коментар


                  • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

                    Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                    И аз току що,открих сезона,само съм забравил колко сол слагах в саламурата,сложих 130г.в литър за 48 часа но не изкисвам после,а директно на простора.
                    Последно стигнах до 100 гр на литър вода и 10 гр захар. Иначе ми е солено.
                    Nissan Terrano 2,7 TDI

                    Коментар


                    • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

                      Виж,захар забравих,отивам да сложа
                      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                      Анатолий Пейчинов o8875о9815
                      https://dvrbg.com/

                      Коментар


                      • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

                        Аз слагам по 120г.сол на литър вода,захар не слагам.
                        SUZUKI VITARA V6
                        HONDA CBR 919RR
                        MERCEDES ML
                        MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

                        Коментар


                        • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

                          Сухо солене с 20гр. сол и 4 гр захар кг 36 часа и готово, без саламура и изкисване

                          Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

                          Коментар


                          • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

                            Аз кисна в саламура от 120 гр МОРСКА сол и 30 гр захар за 48 часа. Изобщо не е солена пастърмата след това.
                            Като кипвам и след това изстудявам течността. И селд 24 часа я заменям с нова, защото тя дърпа кръвта от месото.
                            За количеството сол явно има голямо значение дали солта е морска или каменна. Морската не е толкова солена.

                            Коментар


                            • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки



                              Много серийният филм започна,незнам как е другаде,в Пловдив от вчера подухва приятно,и суджуците дръпнаха яко,в смисъл засъхнаха рязко.
                              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                              Анатолий Пейчинов o8875о9815
                              https://dvrbg.com/

                              Коментар


                              • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

                                Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение


                                Много серийният филм започна,незнам как е другаде,в Пловдив от вчера подухва приятно,и суджуците дръпнаха яко,в смисъл засъхнаха рязко.
                                Hubava snimka...pla4e6 za gosti...

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X