Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Домашна пастърма, суджуци и луканки

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

    Малееее.....[emoji485][emoji485][emoji485]

    Коментар


    • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

      Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение




      Живи и здрави
      Maлеее, само за гости си!

      Коментар


      • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

        Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
        Филето за 3 дни е готово
        Рискуваш.
        0885600006 - Чичо Коце

        Коментар


        • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

          Първоначално публикуван от kozeboy Преглед на мнение
          Рискуваш.
          Тея са на десетина дена,може и повече.За три дни са сухи,после в кутии в хладилника.Ако ги оставя десет дни на терасата,няма да мога да ги нарежа с ножа.


          П.п Като се замисля,филето е от 26-27 декември,21 дни.
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
          Анатолий Пейчинов o8875о9815
          https://dvrbg.com/

          Коментар


          • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

            Така може. Че иначе си е нож с две остриета!
            Аз сложих врат да се кисне. След разпробиване на два отвора за вентилация в мазето, температурата падна на 16-17 градуса и мисля, че ще се суши екстра.
            0885600006 - Чичо Коце

            Коментар


            • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

              Моите луканки ги сложих около 30.12. В Петък 15.01 ги прибрах. Вън на терасата, ниско долу. Покрити с две плоскости, за да не ги пече слънцето и да не ги кълват врабците. Бабеците искат още.

              За сега на терасата стават най-добре. Малко ме беше страх да не замръзнат през нощта, но до -10 градуса няма проблем. Преди съм ги слагал в една от стаите при температора около 12-15 градуса. Червото изсъхна прекалено бързо, а след това месото се сви и червото се отлепи от месото. Това стана на всичките. Слагал съм ги и в стая на по-ниска температура, но съхнеха доста по-бавно, защото въздуха не играеше. Най-добре е под таван, навес или на открито, на течение, пък дори и на по-ниски темпертури.
              Nissan Terrano 2,7 TDI

              Коментар


              • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

                Свински врат 48часа в саламура/150гр,сол20гр.захар на литър вода/.
                Сега виси на терасата.
                Ако съм объркал нещо,казвайте!
                .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
                Киа спортаж2000тди 98г
                Ауди А3 1.9ТДИ
                Каравана Аdria 390Q

                Коментар


                • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

                  Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнение
                  Свински врат 48часа в саламура/150гр,сол20гр.захар на литър вода/.
                  Сега виси на терасата.
                  Ако съм объркал нещо,казвайте!
                  http://digital-bushman.com/?p=514

                  На този сайт има доста по въпроса. Аз в момента суша по една от рецептите.

                  Коментар


                  • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

                    Това ми е втората реколта за този сезон:

                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20160116_135138.jpg
Прегледи:1
Размер:96.2 КБ
ID:5699089
                    HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

                    Коментар


                    • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

                      Първоначално публикуван от dimkaraganchev Преглед на мнение
                      Това ми е втората реколта за този сезон:

                      [ATTACH=CONFIG]847536[/ATTACH]
                      Колега, струва ми се че мръвчето е доста гъсто наредено, трябва повече разстояние между парчетата

                      Коментар


                      • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

                        И аз така си мисля, но стана доста, а мястото е ограничено. В петък, като се върна от Боровец, ще видя, какво мога да направя.
                        HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

                        Коментар


                        • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

                          Първоначално публикуван от dimkaraganchev Преглед на мнение
                          И аз така си мисля, но стана доста, а мястото е ограничено. В петък, като се върна от Боровец, ще видя, какво мога да направя.
                          Удължи конците на половината и ги подреди късо-дълго редуващи се, да стане като на 2 етажа

                          Коментар


                          • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

                            Четвърта партида заредих снощи на климатиците!
                            "Do not correct a fool, for he will hate you;
                            Correct a wise man, for he will appreciate you."

                            Коментар


                            • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

                              Първоначално публикуван от mishkata_mp Преглед на мнение
                              Удължи конците на половината и ги подреди късо-дълго редуващи се, да стане като на 2 етажа
                              Това е добра идея, мерси.
                              HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

                              Коментар


                              • От: Домашна пастърма, суджуци и луканки

                                И при мен схемата влезе в график: На 30-40 дена 2 саръка луканки. На 10 дена-тип пастърма, около 2кг. Гледам и оборота на вино се покачи.

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X