Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nissan Patrol GR2.8, Toyota Land Cruiser KJ9* или LR Discovery 1;2 за експедиции?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Nissan Patrol GR2.8, Toyota Land Cruiser KJ9* или LR Discovery 1;2 за експедиции?

За ремонта на двг е по-важно кой може да го извърши читаво . Частите няма да пиша колко струват, че пак ще има

Относно ръждата, Недялко видя на живо за какво става въпрос при 17 годишно Диско, италианка естествено

Коментар

• До: Nissan Patrol GR2.8, Toyota Land Cruiser KJ9* или LR Discovery 1;2 за експедиции?

Първоначално публикуван от nedialko dimitrov Преглед на мнение
      Вече направо се отчаивам ,какви дараци продават само . Днеска ходих до Дупница да гледам едно Диско -1 ,много зле
      Поразгледах и други модели джипки направо ужас само строшляци на егати цените
      Маи мисля че е много трудно да намериш читава джипка на разумна цена по принцип ,пък камо ли да държиш на марка , модел , окомплектация
      Хмъъ... с наближаването на зимата търсенето става по голямо, а избора по малък.
      Успех!

Коментар

Абе, ако се откаже от автоматика, ще намери доста по-бързо .
        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
          Абе, ако се откаже от автоматика, ще намери доста по-бързо .
          За този модел, аз бих се отказал от автомата и бих взел ръчка.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
            За този модел, аз бих се отказал от автомата и бих взел ръчка.
            Вече просто търся нещо читаво без значение дали е автоматик

Коментар

Вече почти с единият крак съм във Диското При първият оглед нещата изгеждат обнадеждаващо, утре може вече да е мое
              П.П Голямо благодаря на Лазар

Коментар

Айде стискаме палци. Само не се пали излишно, огледай го на спокойствие и с помощ от приятел/и. Те като независими експерти ще погледнат нещата по-обективно.

Коментар

Първоначално публикуван от nedialko dimitrov Преглед на мнение
                  Вече почти с единият крак съм във Диското При първият оглед нещата изгеждат обнадеждаващо, утре може вече да е мое
                  П.П Голямо благодаря на Лазар
                  То на пръв поглед винаги е така. Вторият е обикновено неприятен. Дано при тебе се случи изключението, което потвърждава правилото. Препоръка от препатил: Иди на оглед във фирмен сервиз ПРЕДИ ПОКУПКАТА. Незнам коя поред е тая препоръка от моя страна, но аз подходих по обратния /неправилния/ път. Първо напазарувах и после....на оглед и по-после се хванах за главата / респ. за портфейла/. Успех и избирай умно!
                  За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Браво! И аз покрай твойте терзания станах фен на Диското. Хайде като го вземеш да пуснеш веднага снимки, че нямам търпение.
                    Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                    Drag Grand Canyon Daily
                    Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                    LZ1JYM

Коментар

Мани...Вчера на един екземпляр не можеше да му се изключи блокажа.
                      Добре, че носех WD40, та успях да го освободя и да се приберат.

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                        Мани...Вчера на един екземпляр не можеше да му се изключи блокажа.
                        Добре, че носех WD40, та успях да го освободя и да се приберат.
                        ми такае като не се обслужват и висът по реките счасове , кадели си праи само кондез, ма и ние му помагаме с вода
                        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X