До: + и - на редукторните мостове
Под " засега " имах впредвид повече от твоя половин час.
"Засега" в точни цифри е 9 месеца и около 2000 км.
Поне моят опит показва, че на този свят няма нищо " уникално здраво". Просто трябва подходящето усилие и всичко се цепи, къса и разпаря. Виждал съм по подобен начин сцепен мост на Г-класа и други подобни изращения.
Очевидно има две основни течения в тунинга. Едното е да го наречем за пример " Колкото повече, толкова повече" или за краткост Мечо Пух и другото е " близо до стандарта". Очевидно с теб Соти колкото да споделяме вижданията си върху пържената рибка и бирата, толкова се различаваме в идеите си за тунинга. Ти си типичен Мечо Пух, а аз съм по близо стандарта.
Но това прави света шарен. Дано успееш да усилиш всичко по Кията, без никога нещо по нея да се счупи. Но се съмнявам.
Първоначално публикуван от ninja_1
Преглед на мнение
"Засега" в точни цифри е 9 месеца и около 2000 км.
Поне моят опит показва, че на този свят няма нищо " уникално здраво". Просто трябва подходящето усилие и всичко се цепи, къса и разпаря. Виждал съм по подобен начин сцепен мост на Г-класа и други подобни изращения.
Очевидно има две основни течения в тунинга. Едното е да го наречем за пример " Колкото повече, толкова повече" или за краткост Мечо Пух и другото е " близо до стандарта". Очевидно с теб Соти колкото да споделяме вижданията си върху пържената рибка и бирата, толкова се различаваме в идеите си за тунинга. Ти си типичен Мечо Пух, а аз съм по близо стандарта.
Но това прави света шарен. Дано успееш да усилиш всичко по Кията, без никога нещо по нея да се счупи. Но се съмнявам.
и пари де
Затова гледам да се придържам до някакви гарници на тунинга,който да е близо до ресурса на агрегатите.И гледам да ги изравнявам.Това се и опитвах да обясна,но явно съм останал неразбран...Ама ще опитам още веднъж...Казано просто,не очаквах че мога да счупя легендарния руски редукторен мост.Мислех че ще е я раздатка,я кутия.А то-бушон...Сега,като го премахна,щетите могат да бъдат и колосални.Но може и много време да не се чупи нищо,при ПРАВИЛНА експлоатация.С ПРАВИЛНИЯ силов агрегат.От едно ниво насетна,ако повдигаш коне и/или нютъни и когато НЕ СИ оставил бушон,той ще се прояви при най-слабото място по трансмисията.Където и да е това...

Коментар