До: + и - на редукторните мостове
Евалата Пеко. Както винаги точно, кратко и ясно
. А ти си човек видял от всичко ПО МНОГО.
Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA
Преглед на мнение
. А ти си човек видял от всичко ПО МНОГО.
Ама полуоската можело да се направи от закалена легирана стомана... Еми може ама това ще струва едни пари, които от своя страна ще доведат до необходимостта от други пари за другите части на моста и така той ще стане безсмислен... Затова и редукторните мостове са произведени от точно каквато си трябва стомана и осигуряват при това зададените параметри... Споменаха се разни панацеи от рода на лапландерски, унимогови и прочие "алтернативи"... Ако ми се "злобееше" щях да препоръчам да си ги сложите, пък после да ви питам защо не става... Аз обаче ще си го напиша още сега. Няма да стане...! Защото те са точно толкова здрави колкото УАЗ-овите ЗА ТЕГЛОТО СИ! И ако ги сложите, изведнъж по трудният начин ще забележите че сте повишили теглото! Което от своя страна намалява проходимостта, която от своя страна ни връща в началото... НЯМА ПО-ЛЕКИ ОТ УАЗ-овите РЕДУКТОРНИ МОСТОВЕ... Това е едно от уникалните им качества... Аз лично бих наблегнал на него... и бих променил коренно маниера на каране... Като заключение, редукторните мостове без значение кои, не обичат резките удари..., обясних по-горе защо..., повтарям които и да са редукторни мостове... И е факт че за това за което са правени, тези мостове са уникално здрави и надеждни... движат се по 300000 хиляди километри без да излизат на път или да видят качествено обслужване... и вършат работата си... Но там където работят, понятието "заварена" газ не съществува...
Коментар