Май ще правиш картонен шаблон и после при лазарА, че картера не харесва такова отношение.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Моят Ситроен АХ 4х4
Свий
X
-
Не съм писал отдавна.
Жива е още гадината.
Сблъсках се с един проблем тия дни, дето се наложи много ровене, търпение и ТНТМ.
Един датчик, дето може и без него, но без него не може.
Който успее да го намери, получава каквато бира пие.
Говорим за България.
Part number : 97519151
По нататък ще обясня подробно.
Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Продават се АХ на части. Защо не прозвъниш обявите?Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.
Коментар
-
Затапих отвора. Като имам малко време, ще покажа със снимки. Явно много малка серия е правена с тоя датчик. И е труден за намиране. Повечето за части са дизел или по-малки кубатури. На дизела датчика е друг и е на разширителния съд, На малките кубатури няма изобщо.
На моята явно в някакъв момент е сложен радиатор от примерно 1,1. Той е и с по тясна пита .2,2 см, спрямо 3,2 см, както следва да е. Оттам и охлаждането лятно време ми страдаше. Иначе, букса свободна за конкретния датчик имам.
-
-
Коментар
-
Уж са, да. Но се справят добре, хеле па докато са нови. Направя ли ги всесезонни, значи им е дошло време за пенсия.
-
Абе и аз се оглеждам за всесезонни, ама на 16 цола за SUV. Сняг виждаме на няколко години в Пловдив. Сега уж наваля, ама се топи. Имам хубави зимни Пирели сотозеро, но са по-скоро за планината. Сега карам с някакви зимни, колкото да не е без хич.
-
Защо уж зимни? Протектора изглежда като чисто зимна гума.
-
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 1 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар