Не съм писал отдавна.
Жива е още гадината.
Сблъсках се с един проблем тия дни, дето се наложи много ровене, търпение и ТНТМ.
Един датчик, дето може и без него, но без него не може.
Който успее да го намери, получава каквато бира пие.
Говорим за България.
Part number : 97519151
По нататък ще обясня подробно.
Your conscience is all you can take to your grave.
Радо ми изпрати един линк със снимка, но не мога да го кача като снимка, нито като линк.
Ако напишеш в жужъла Part number 97519151 излизат снимки.
Аз се опитах да кача вчера.
Затапих отвора. Като имам малко време, ще покажа със снимки. Явно много малка серия е правена с тоя датчик. И е труден за намиране. Повечето за части са дизел или по-малки кубатури. На дизела датчика е друг и е на разширителния съд, На малките кубатури няма изобщо.
На моята явно в някакъв момент е сложен радиатор от примерно 1,1. Той е и с по тясна пита .2,2 см, спрямо 3,2 см, както следва да е. Оттам и охлаждането лятно време ми страдаше. Иначе, букса свободна за конкретния датчик имам.
Абе и аз се оглеждам за всесезонни, ама на 16 цола за SUV. Сняг виждаме на няколко години в Пловдив. Сега уж наваля, ама се топи. Имам хубави зимни Пирели сотозеро, но са по-скоро за планината. Сега карам с някакви зимни, колкото да не е без хич.
На времето имах такъв,ама шестак,уникална машина.Имам комплект врати,заден капак,фарове,огледала и др.дреболии.Идвай да ги натовариш щот не ми трябват и пречат.Подарък.За адрес и кога-на л.с.
Коментар