Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Great Wall - плюсове и минуси

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Great Wall - плюсове и минуси

Некой знае ли с какво е залята ваната на пикапа?
    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Мисля , че е нещо подобно на LIZADR SKIN

Коментар

сложих си колега газов инжекцион но не фабричния и отпадна гаранцията.моя пикап е от предишния модел и е от първите вкарани в бг

Коментар

На Агро изложението в Пловдив миналата седмица, се заговорих с човека на щанда на GW. След месец ще пускат версия само с двойна кабина и увеличена почти двойно дължина на коритото отзад . Ще е с 1000лв. надолу . Поне за мен ще е по функционален пикап така, дано само се увеличи и товароподемността. Като минус за момента само си представям, че ще поскача по сериозно не натоварен
          Jeep ZJ 5.9

Коментар

Мнение на kra_kamenov
            Здравейте колеги моя пикап е вече на 62000 км и до момента единствената повреда е датчик на раздатъчната кутия не включваше бавните и тоя датчик мерел скоростта на кутията .смених го и всичко е наред грубо 200 лв със една година гаранция поздрави

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
            Защо 200лв? Нали имат 5 години гаранция???
            и аз да попитам същото...
            и къде слагат газовите уредби? в завода ли?

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
              Мнение на kra_kamenov
              Здравейте колеги моя пикап е вече на 62000 км и до момента единствената повреда е датчик на раздатъчната кутия не включваше бавните и тоя датчик мерел скоростта на кутията .смених го и всичко е наред грубо 200 лв със една година гаранция поздрави

и аз да попитам същото...
              и къде слагат газовите уредби? в завода ли?
              Не , някъде в Пловдив. ...Днес погазих малко сняг на Предел и докато разбивах напред-назад откъртих пластмасовата защита отдолу. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0551.jpg
Прегледи:1
Размер:171.1 КБ
ID:5570568
              На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Между другото в Гладиатор имат метална защита.На три части е и може да се купи и монтира само отделна част,която ви трябва.Защитава почти целият пикап от долу.

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                  Не , някъде в Пловдив...
                  и аз имах такава информация... Оторизиран сервиз? А какви са газовите уредби, които слагат?

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                    и аз имах такава информация... Оторизиран сервиз? А какви са газовите уредби, които слагат?
                    Не знам името на сервиза , получихме ги готови с монтирани уредби.
                    На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Уредбите са Vialle LPi течна фаза.Моята я монтираха в официалният им сервиз.Пикапа горе долу добре се държи с тази уредба.Обаче загубих бройката на изгорелите помпи.Мисля,че четири пъти за 55 000 км.Бутилката е 70 литра и е монтирана ужасно.Виси точно зад задния мост и при преминаване на канал например удря точно в нея.

Коментар

Става с обикновенна газова, резултата е повече от добър.
                        "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Първоначално публикуван от СПИДИ Преглед на мнение
                          Уредбите са Vialle LPi течна фаза.Моята я монтираха в официалният им сервиз.Пикапа горе долу добре се държи с тази уредба.Обаче загубих бройката на изгорелите помпи.Мисля,че четири пъти за 55 000 км.Бутилката е 70 литра и е монтирана ужасно.Виси точно зад задния мост и при преминаване на канал например удря точно в нея.
                          А, баш точно същото щях да кажа-бутилката се монтира на невероятно неподходящо идиотско място!Ама, ако поискаш да е на друго-"не може"-инак гаранцията отпада?!Абе такава простотия, че направо нямам думи!
                          много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                            А, баш точно същото щях да кажа-бутилката се монтира на невероятно неподходящо идиотско място!Ама, ако поискаш да е на друго-"не може"-инак гаранцията отпада?!Абе такава простотия, че направо нямам думи!

Виждал съм поне 1-2 пикапа (GW) с монтирани в товарното помещение.
                            LR Discovery 300Tdi 1996
                            Subaru Outback 2.5 1998
                            Subaru Legacy 2.2GX 1995 - продадено ;(

Коментар

Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнение
                              То тази пародия на предаване означава ли нещо?
                              Страшно ми е интересно да назовеш по-добро предаване... Може би онова по Хобьи ТьиВьи?
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                                Страшно ми е интересно да назовеш по-добро предаване... Може би онова по Хобьи ТьиВьи?
                                Това, че аз също не се сещам за по-добро, по никой начин не означава, че това предаване е добро. Безмозъчна продукция за безмозъчен таргет.
                                Колкото до китаеците - не ги мислете толкова. Те са си ОК. Каргото им също. Двигателите за лодки, които продаваш какво производство са? Стават ли?
                                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X