Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нива или друг джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Нива или друг джип

Абе Пламене, ти май си по-сериозно контузен отколкото си признаваш?
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Да погъделичкаме малко самочуствието на любителите на ЛАДА НИВА http://www.vbox7.com/play:28a0d5b2
      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
      Дий Снайдер

Коментар

кво да кажа .без бой нищо с бой забравям на бири отговарям.нямам нива правил съм ремонти сигур на повече хора дето имат ниви във форума.ако е без пари да зимам я.ама имам други джипове .неискам ниви. който е карал нещо по различно ме разбира за кво става на реч.макар че проблеми имат всички джипове несамо нивите.и те се чупят ама квото и дая правиш както и дая гласиш се си остава нива.слаб мотор малък ход на амове късащ се преден мост тясна и много още.ако се вкарат пари за мотор за окачване за други някои неща да ама тия неща хвърлят пари и ако се направи равносметка отиваме на западно.например за 3000 лв нива или самурай кво избирате .самурая ще зарови две такива ниви.всичко идва откъм парите .секи влак си има пътници някои първа класа някои втора някои в конския вагон.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
          Абе Пламене, ти май си по-сериозно контузен отколкото си признаваш?
          Ей разгеле, сЕти се.
          И тва мъгнитче не е за разхода а да не ме пере съчмата.

Офтопик:
          За мисълта няма топик.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
            Ей разгеле, сЕти се.
            И тва мъгнитче не е за разхода а да не ме пере съчмата.

Офтопик:
            За мисълта няма топик.
            въйххх убимъ

докат са сетя за к'во магнитче иде реч - преритах трипАти

по темата:

пак казвам: не казвайте нищо лошо за жената, пушката и нивата на ближния!!!!!!!!!!!!!!!

хората имат различни вкусове, иначе всички щяхме да караме все още форд Т

Коментар

вчера карах 2 годишна нива на 13к , много ми хареса. Хареса ми как вие скоростната кутия, като я пуснеш по инерция на скорост, как спира на тласъци. Хареса ми как си мирише на бензин вътре, много хубаво си претриса като потегляш и е много маневрена. хареса ми как е разположен скоростния лост то и много други неща ми харесаха в тази кола едвам ме свалиха от нея. Само едно не ми хареса че и светеше чегинга на таблото.
              Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

ъъъ, нещо почнах да се притеснявам. някой пробвал ли е да напише "проблем" в търсачката и да преброи за кои жипки излизат най-много теми? правих си ехперименти . сега се сетих да пробвам и с "помощ"
                - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

ъъъ, нещо почнах да се притеснявам. някой пробвал ли е да напише "проблем" в търсачката и да преброи за кои жипки излизат най-много теми? правих си ехперименти . сега се сетих да пробвам и с "помощ"

направих го
                  - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                  - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

А някой пробвал ли е да направи статистика колко от участниците тук с какви машини са...
                    VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                      А някой пробвал ли е да направи статистика колко от участниците тук с какви машини са...
                      Имаше тема "Представяне на нашите джипки" или нещо такова.
                      Only after the last tree has been cut down,
                      Only after the last river has been poisoned,
                      Only after the last fish has been caught,
                      Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

аз се засрамвам, както ме посъветваха с червеничко и спирам.

гласувал съм, както съм гласувал - по съвест!!!!

който каквото си е харесал, да си го кара със здраве и му бере гайлето!

Коментар

Много яки мнения от всички(е нямаха нищо общо с въпроса на ferdun-ама аре дет са вика) щото с прите с които можеш да купиш една стара Нива-Кво 20г самурай да не сравняваме руските части с японските(като цени).Има и нещо друго -имаме Нива с която ходим само на вилата12к offffff аз си имам хюндай маика ми бмв ит.н.Та взехме си Нивата само за там(вилата)(искам да добавя че там едва се качи едно чероки и едно паджеро Мъкааа , а аз се качвам и сТРАБАНТ-може да е от шофорите ама си е факт)недостатъците на Нивата за мен са -няма багажник,отзат трима са като копърки в консерва на асфлат се държала зле-след 5г. москвич(100000км)за мен лично се държи перфектно(с ориг.руски зимни гуми).Е ако слезнеш от нещо по така е гадно е.Но искам да споделя мнение,че нашта е от Италия и си мисля че за европейския пазар и за нашия руснаците правят различни НИВИщото за 2г. и около3000км оффффф-един алтернатор(кабелите бяха прогорели от генерацията и късо).
                          Dacia Duster 1.6 CSe 115 4x4

Коментар

Първоначално публикуван от MiroSh Преглед на мнение
                            Много яки мнения от всички(е нямаха нищо общо с въпроса на ferdun-ама аре дет са вика) щото с прите с които можеш да купиш една стара Нива-Кво 20г самурай да не сравняваме руските части с японските(като цени).Има и нещо друго -имаме Нива с която ходим само на вилата12к offffff аз си имам хюндай маика ми бмв ит.н.Та взехме си Нивата само за там(вилата)(искам да добавя че там едва се качи едно чероки и едно паджеро Мъкааа , а аз се качвам и сТРАБАНТ-може да е от шофорите ама си е факт)недостатъците на Нивата за мен са -няма багажник,отзат трима са като копърки в консерва на асфлат се държала зле-след 5г. москвич(100000км)за мен лично се държи перфектно(с ориг.руски зимни гуми).Е ако слезнеш от нещо по така е гадно е.Но искам да споделя мнение,че нашта е от Италия и си мисля че за европейския пазар и за нашия руснаците правят различни НИВИщото за 2г. и около3000км оффффф-един алтернатор(кабелите бяха прогорели от генерацията и късо).
                            За две години 3000км. ли си минал?Много бе,ти направо си я "разцепил"!

Коментар

Kaто цяло исках да споделя мнение, че ако се купува Нива според мен е по добре да е внос от западна Европа,защото (така си мисля)за там се изнася тоста по-качествен материал(все пак нова Нива в Германия е около 12000Евро-което си е почти двойно на нашите-може и да е акциз -не знам)и дори да е втора употреба може да се окаже по-качествена от наште нови и да изкара по-дълго време без сериозни ремонти.А колкото до мойта -ние си я ползваяме само за вилата щото ако ми трябва за много багаж и хора си имам Хюндай Акцент(за асфалт),но багажника е нещо което не е скрито и който смята ,че няма да му върши работа -ми да не купува Нива
                              Dacia Duster 1.6 CSe 115 4x4

Коментар

Привет и от мен. Първото и най-важно нещо е когато си избираш джип е да решиш за какво ти трябва, но да си сигурен в това. На мен ми трябва да се дрънкаме по язовири разни и реки за риба / да не ходя 30 мин. до язовира/ и другото е на ски през зимата. Същто така и като ходя по черни пътища като я ударя или одраскам въобще да не ти пука. Ремонтите повечето си ги правя аз, а за частите знаете. Основната ми кола е форд 95г.и с неgo ходех на тези места, но ми се късаше сърцето като карах по тези патища. За сведение заден амортесЪор за форда е газов -175 лв сакс, за ладата задни комплект са 32 лв. Мисля че няма повече какво да кажа, освен че според мен не става за основен автомобил и за дълъг път, както и за тежък offroad. Ладата е 1.7 карбуратор 95г.
                                ЛАДА НИВА 1.7
                                Карана е само по асфалт, няма грам ръжда

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X