До: Нива или друг джип
Абе Пламене, ти май си по-сериозно контузен отколкото си признаваш?

Абе Пламене, ти май си по-сериозно контузен отколкото си признаваш?

Да погъделичкаме малко самочуствието на любителите на ЛАДА НИВА http://www.vbox7.com/play:28a0d5b2
с бой забравям на бири отговарям.нямам нива правил съм ремонти сигур на повече хора дето имат ниви във форума.ако е без пари да зимам я.ама имам други джипове .неискам ниви.
който е карал нещо по различно ме разбира за кво става на реч.макар че проблеми имат всички джипове несамо нивите.и те се чупят ама квото и дая правиш както и дая гласиш се си остава нива.слаб мотор малък ход на амове късащ се преден мост тясна и много още.ако се вкарат пари за мотор за окачване за други някои неща да ама тия неща хвърлят пари и ако се направи равносметка отиваме на западно.например за 3000 лв нива или самурай кво избирате .самурая ще зарови две такива ниви.всичко идва откъм парите .секи влак си има пътници някои първа класа някои втора някои в конския вагон.

и спирам.

) щото с прите с които можеш да купиш една стара Нива-Кво 20г самурай да не сравняваме руските части с японските(като цени
).Има и нещо друго -имаме Нива с която ходим само на вилата12к offffff аз си имам хюндай маика ми бмв ит.н.Та взехме си Нивата само за там(вилата)(искам да добавя че там едва се качи едно чероки и едно паджеро Мъкааа , а аз се качвам и сТРАБАНТ-може да е от шофорите ама си е факт)недостатъците на Нивата за мен са -няма багажник,отзат трима са като копърки в консерва на асфлат се държала зле-след 5г. москвич(100000км)за мен лично се държи перфектно(с ориг.руски зимни гуми).Е ако слезнеш от нещо по така е гадно е.Но искам да споделя мнение,че нашта е от Италия и си мисля че за европейския пазар и за нашия руснаците правят различни НИВИ
щото за 2г. и около3000км оффффф-един алтернатор(кабелите бяха прогорели от генерацията и късо).
) щото с прите с които можеш да купиш една стара Нива-Кво 20г самурай да не сравняваме руските части с японските(като цени
).Има и нещо друго -имаме Нива с която ходим само на вилата12к offffff аз си имам хюндай маика ми бмв ит.н.Та взехме си Нивата само за там(вилата)(искам да добавя че там едва се качи едно чероки и едно паджеро Мъкааа , а аз се качвам и сТРАБАНТ-може да е от шофорите ама си е факт)недостатъците на Нивата за мен са -няма багажник,отзат трима са като копърки в консерва на асфлат се държала зле-след 5г. москвич(100000км)за мен лично се държи перфектно(с ориг.руски зимни гуми).Е ако слезнеш от нещо по така е гадно е.Но искам да споделя мнение,че нашта е от Италия и си мисля че за европейския пазар и за нашия руснаците правят различни НИВИ
щото за 2г. и около3000км оффффф-един алтернатор(кабелите бяха прогорели от генерацията и късо).
-което си е почти двойно на нашите-може и да е акциз -не знам)и дори да е втора употреба може да се окаже по-качествена от наште нови и да изкара по-дълго време без сериозни ремонти.А колкото до мойта -ние си я ползваяме само за вилата В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар