Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нива или друг джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Нива или друг джип

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
    Пак започнахте с крайните мнения!!!Думи като никога и никой избягвайте да употребявате.
    Аз имам Нива имам Терано имам и Нисан Х-траял.Като Нивата ми е последната купена кола.Карам ги и трите и от никоя не се оплаквам принципно.Никой не ви кара да пишете каквото и да е било.За това по-спокойно.Щом не познавате такива хора ето ви едно изключение.Да се запознаем.Казвам се Явор.
    За да няма обидени по добре да не се пускат такива провокативни теми.
    Ако аз пусна примерно тема "Сузуки или друг джип" или "Тойота или друг джип" със сигурност ще получа противни мнения които ще ме засегнат така че не се сърдете,това е моето становище.
    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
    Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от VARIO Преглед на мнение
      Имам проблем с вибрация при тръгване на 1 предавка като набере скорост изчезва или по точно намалява.
      Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
      Примири се няма оправия
      Първоначално публикуван от VARIO Преглед на мнение
      Бяха се разбили шлиците поради не редовно гресиране.
      А за вибраците са по голями от нормалните.
      Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
      ...Бившата ми Нива колко ли не се мъчех да я регулирам тая раздатка и нестана.Причината е че много е къс привода от скоростната до раздатката/ОПРАВИЯ НЯМА/. Пробвах един път колко ще вдигне този автомобил и при 140км/ч не знаех къде е горе и къде долу
      Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
      И аз мисля, че оправия с вибрациите няма. Могат да се намалят донякъде, но само толкова. Свикване му е майката.
      За колегата, който питаше. Мисля, че по-добре от нивоводите няма кой да ти отговори дали и колко става.

Коментар

Първоначално публикуван от nikidd Преглед на мнение
        За колегата, който питаше. Мисля, че по-добре от нивоводите няма кой да ти отговори дали и колко става.
        Първоначално публикуван от ixeos Преглед на мнение
        Вчера пътувах от Бургас за Варна и в прохода Обзор видях едно Х5, което се самофорсираше *зловещо* на една отбивка. Отвсякъде пушеше страшно много черен дим - от багажника, от ауспуха, от предния капак, от купето, все едно гореше, обаче, не гореше. Представете си кола, която примерно може да вдигне според оборотомера 7000 об/мин. Ами това имах чувството, че се върти с над 10000 оборота. Както бях със затворени прозорци на климатик и слушах музика, рева на двигателя се чуваше страшно силно в купето. А собствениците на БМВ-то горките се бяха изумили щото бягаха надолу по баира от страх, че това нещо може да експлоадира. Е и аз дадох газ да го подмина по-бързо . Въобще как е възможно кола да се самофорсира до такава степен и да не може да се спре? Много странно ...
        Някакъв коментар?
        Only after the last tree has been cut down,
        Only after the last river has been poisoned,
        Only after the last fish has been caught,
        Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Някакъв коментар?
          Мда, ебати бангията (без да се обиждат колегите с BMW-та).

А сега сериозно. Тези фирми уважават клиентите си и при доказана технологична недомислица си изтеглят колите за поправка. Пример за това имаше и наскоро. Кога от ВАЗ са правили таквоз нещо?

Коментар

необятния руски пазар.няма лабаво там.няма конкуренция в сибир.пък и на кого му трябва.

Коментар

Мда, ебати бангията (без да се обиждат колегите с BMW-та).

А сега сериозно. Тези фирми уважават клиентите си и при доказана технологична недомислица си изтеглят колите за поправка. Пример за това имаше и наскоро. Кога от ВАЗ са правили таквоз нещо?
              Не ти пожелавам в България да си се изръсил с шест цифрено число за такъв автомобил и да ти се случи нещо подобно. Чакай след това да ти изтеглят колата или пък някой да ти плати застраховка. Аз лично не си го представям. Иначе за Щатите съм чувал, че можеш да си купиш тениска и да я върнеш след шест месеца просто защото не ти е харесъл цвета.
              А колкото до ВАЗ ти да не искаш да си върнат обратно всичките коли. ) От писаното по пресата съм чел, че Волво например изтеглили незнам си колко автомобила щото им се разхлабвала гайката на левия мигач отдясно. Това обаче не спаси едни познати на които им гръмна двигателя на същата марка амтомобил на 40 000 км. Хората живеят в Германия и след този случай не карат Волво ама какво от това.

Коментар

Не ти пожелавам в България да си се изръсил с шест цифрено число...
                Не искам да споря. Просто отбелязвам това, което вие сами казвате: "оправия няма".

А човека пита, защото иска да знае. Значи стремежа ни е да му помогнем.

А на тези които им е гръмнало Волво-то на 40 хил. км. - има си гаранция. Обикновено е 100-150 хил. или 3-5 години за различните марки.

Един колега тука си продаваше Патриот-а. Гаранцията му е 30 хил. км. Защо ли? Не знам, просто отбелязвам

Коментар

Не искам да споря. Просто отбелязвам това, което вие сами казвате: "оправия няма".

А човека пита, защото иска да знае. Значи стремежа ни е да му помогнем.

А на тези които им е гръмнало Волво-то на 40 хил. км. - има си гаранция. Обикновено е 100-150 хил. или 3-5 години за различните марки.

Един колега тука си продаваше Патриот-а. Гаранцията му е 30 хил. км. Защо ли? Не знам, просто отбелязвам
                  Можеш ли да ми кажеш колко пъти си се възползвал от т.нар. гаранция и за какво е била?

Коментар

Миналата година ВАЗ прибира коли три пъти. И тая - също, веднъж май че. И?
                    Да не би да вярваш на фирмените сервизи на Мерцедес или на Волво? Тук идиотчетата са по-окаяни и от студентите от нощната смяна на завода и турците от първа. Това са рекламни акции а не оправяне на колите. Що се занимавате с глупости?

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                      Да не би да вярваш на фирмените сервизи на Мерцедес или на Волво? Тук идиотчетата са по-окаяни и от студентите от нощната смяна на завода и турците от първа. Това са рекламни акции а не оправяне на колите.
                      +1

Коментар

Имам предложение:
                        Темата да бъде превърната в анкета.

Много ми е интересно какъв ще е резултата.
                        След осем страници размисли и страсти аз вече съм за Нива.
                        Но не искам да я имам.

Коментар

Моля придържайте се с постовете си към заглавието на темата.

Коментар

Трудно бихме дали съвет като не знаем поне приблизително колко пари се готви да похарчи колегата.Имам предвид за купуване и ония другите(дето край нямат) след това.
                            Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                            имат право да гласуват на избори.

Коментар

• Нива или друг джип

Вече имаме анкета.

Коментар

няма да гласувам защото имам нива, но искам И друг, даже няколко.
                                - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                                - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X