Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нива или друг джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нива или друг джип

Първоначално публикуван от kondalini Преглед на мнение
    Нали сте манияци на офроуд, по - добре чисто нова НИВА (за тази цел разбира се) отколкото счупеняк за тия пари, а и проходимостта на НИВА-та с малко джипове може да се сравни
    Нова Нива е 12-15 000лв. За тия пари има подготвени Г-класи.
    Нали си фен на видео клиповете. Гледаи.
    Тъмно червената Нива е на шест месеца. На двайстия метър чупи съединител.
    http://www.vbox7.com/play:a4f39ab9

http://www.vbox7.com/play:f45f0e81

Коментар

Омръзна ми от "фенове" на Нивата!Колко била велика и как изяждала всички други.Нивата си е като всички нормални джипки и това е.Който твърди че Нивата минава там където другите не могат явно не се е качвал в друг джип.Аз лично съм много доволен от моята Нива,но да не забравяме,че тя не е както е излязла от завода.Добре се представи на състезанието!!!Чупи се колото се чупят и другите.Хубавото е че е евтино.Говоря за мойта.
      Скоро ходих да гледам едни дърва в гората с един горски.Нали знаете,че от тях по-големи фенове на Нивата няма.По едно време както го возих и стигна до заключението,че тази от където минава неговата е абсурд да мине.
      Та всичко е субективно!!!
      Като натрупам повече опит-тогава още.

Коментар

Абсолютно вярно! Подкрепям с двете ръце! И моята навремето на един обект прекопа през едни коловози от Татра където се бяха зарили УАЗ и Патрол, но това не ми дава право да я кръстя по-по-най, още повече че колегата с Патрола за 2 години само консумативи сменяше по неговия, а аз Нивата я подмених почти цялата...После най-добре се смее тоя който тегли чертата на сметките
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
          Абсолютно вярно! Подкрепям с двете ръце! И моята навремето на един обект прекопа през едни коловози от Татра където се бяха зарили УАЗ и Патрол, но това не ми дава право да я кръстя по-по-най, още повече че колегата с Патрола за 2 години само консумативи сменяше по неговия, а аз Нивата я подмених почти цялата...После най-добре се смее тоя който тегли чертата на сметките
          И аз подкрепям мнението на Явор,така,че-кой каквото може и колкото може,важна е тръпката!

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
            Омръзна ми от "фенове" на Нивата!Колко била велика и как изяждала всички други.Нивата си е като всички нормални джипки и това е.Който твърди че Нивата минава там където другите не могат явно не се е качвал в друг джип.Аз лично съм много доволен от моята Нива,но да не забравяме,че тя не е както е излязла от завода.Добре се представи на състезанието!!!Чупи се колото се чупят и другите.Хубавото е че е евтино.Говоря за мойта.
            Скоро ходих да гледам едни дърва в гората с един горски.Нали знаете,че от тях по-големи фенове на Нивата няма.По едно време както го возих и стигна до заключението,че тази от където минава неговата е абсурд да мине.
            Та всичко е субективно!!!
            Като натрупам повече опит-тогава още.
            С това мнение няма как да не се съглася. Писано е от човек които знае за какво става въпрос в гората. Добре е да има повече такива.

Коментар

Първоначално публикуван от kondalini Преглед на мнение
              Нали сте манияци на офроуд, по - добре чисто нова НИВА (за тази цел разбира се) отколкото счупеняк за тия пари, а и проходимостта на НИВА-та с малко джипове може да се сравни
              Наистина искам да разбера проходимостта на Нива-та , с колко и кои джипове може да се сравни. Не съм карал Нива и ми е интересно.
              Последно редактирано от Виктор Мечкаров; 19-06-07, 17:58.

Коментар

С много джипове може да се сравни Нивата.Това че се чупи често е така но счупеното се сменя веднага защото има навсякъде части,по много в всеки магазин,и са евтини МНОГО.Така че днес се чупи-утре пак е на ход и движиПроходимостта на Нивата е достатъчно добра в ръцете на човек който е карал Нива и то не само за кеф в колона по десет джипа-щото като си в колоната на разходка все някой ще те дръпне ако закъсаш.

Коментар

Като си в колона с 20 джипа можеш най-добре да видиш кои за какво става.

Коментар

Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнение
                    Наистина искам да разбера проходимостта на Нива-та , с колко и кои джипове може да се сравни. Не съм карал Нива и ми е интересно.
                    Това, че е проходима, благодарение на малкото си тегло, късата база и сравнително добра артикулация между мостовете не я прави по-малко ОТВРАТИТЕЛНА!!! Казвам го на базата не на това, което съм чул а от собствен няколкогодишен опит с чисто нов автомобил. 1.7.
                    Най-добрата Нива е продадената... Преимущества - ниска (нереално висока) цена, евтини части, лесна, но честа (непрекъсната) поддръжка...
                    Разправят, че старите 1.6 са по-читави, но аз съм карал само 1.7 и отзивите ми са категорично такива.
                    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Артикулацията не е толкова добра, виж частите са евтини. Но аз като сметнах за 3 години колко пари съм дал и то уж за по-читава 1.6, и ми излезе по-скъпа от Чероки 4.0... А безкрайното време прекарано в лежане под нея изобщо няма как да се сметне - то си е изгубено... Та както казах, най-добре се смее тоя който последен тегли чертата на сметките
                      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Тук е прието за Уаз и Нива - добро или нищо, но мисля, че трябва да се говори честно и обективно. Повечето хора приемат като лична обида всяка дума за автомобилите си, което не е правилно.
                        Имам Трупър и УАЗ, но това не ми пречи да споделям честно какво мисля, за "моите гарджета"...
                        Да се готви... "Земният вятър"))))

Коментар

кво да ви кажа трета нива за месеца правя квото може да се счупи по предницата се чупи.то лагерите ги яде кат за закуска то шарнири кат за обяд то полуоски то луда работа даже и колегата злой помага един ден .то вече ръцете ме болят от тия ниви.верно ефтини частите ама трябва някой да ги слага.

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                            Тук е прието за Уаз и Нива - добро или нищо, но мисля, че трябва да се говори честно и обективно. Повечето хора приемат като лична обида всяка дума за автомобилите си, което не е правилно.
                            Имам Трупър и УАЗ, но това не ми пречи да споделям честно какво мисля, за "моите гарджета"...
                            Да се готви... "Земният вятър"))))
                            Ей са ще видиш как обективно ще ни почервенее репутацията

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                              Ей са ще видиш как обективно ще ни почервенее репутацията
                              Факт е че повече не бих си купил отново Нива а едва ли и някой друг би го направил. А за репутацията - к'во ти пука! Мисля, че сме тук да обменяме опит, а не да тупаме "репутация"

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                                ...А за репутацията - к'во ти пука! Мисля, че сме тук да обменяме опит, а не да трупаме "репутация"

+1

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X