До: Нива или друг джип
Добре де там в сервиза като включат тестера не показва ли за каква грешка става въпрос. Нали за всяка такава има кодове зад които стои някакъв проблем било с датчик или някаква друга неизправност. Едва ли светва само е така щото е дало на маса. Ето тук http://www.niva-faq.msk.ru/tehnika/injector/index.htm може да се прочете нещо по въпроса на първо време.
Първоначално публикуван от fireman160
Преглед на мнение
аз цъ го правил тоя номер с лампичката на резервоара и не ми свети постоянно оранжева лампичка да ме дразни.В НИВАта имаш голяма свобода на действие така че " играй "
)-трошлива,капризна,не-комфортна,уж евтини резервни части(алтернатор-230лв.), но ТИ си и първия, който се гаври с нея(махаме завода).Другия вариант за около 13 бона взимаш джип 10-15 годишен,който от завода е перфектен, но ти не знаеш неговата история(колко души са минали през него,как е обслужван,какви гаври са правени-въобще хиляди неща, които не знаеш за автомобил 2-ра ръка).
))) Предпочитам дърт японец
,и не сам в БГ ами и в Италия,Испания и други Европейски страни.Значи има и добри страни "проклета рускиня "
Коментар