Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нива или друг джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Нива или друг джип

[quote=Пламен Бешков;161444]
    Първоначално публикуван от ferdun Преглед на мнение

Е,направо утрепа коня,хайде сега някой с трабантче да похвали,че и той е дърпал Нива-мнооого крайни изявляния.
    С удоволствие те каня да си вземеш голфа,че да дойдеш и моята Нива да дръпнеш.
    Първо пробваи да я запалиш с бутане. Ако не става тогава ще идвам.

Коментар

И аз съм виждал Голф да тегли Нива. Само, че Нивата беше без двигател, пътят бе асфалтиран и с наклон по посока на движението.
      Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

[QUOTE=kinex;161464]
        Първоначално публикуван от Пламен Бешков Преглед на мнение
        Първо пробваи да я запалиш с бутане. Ако не става тогава ще идвам.
        направо ме развесели !!!

Коментар

Първоначално публикуван от fireman160 Преглед на мнение
          И аз съм виждал Голф да тегли Нива. Само, че Нивата беше без двигател, пътят бе асфалтиран и с наклон по посока на движението.
          Така вече може! Поне ние с Нивите да се подкрепяме понякога,че то всички като са гракнали...............

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Бешков Преглед на мнение
            Така вече може! Поне ние с Нивите да се подкрепяме понякога,че то всички като са гракнали...............
            Пропуснах да спомена, че Голфа беше с гуми за асфалт.
            Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Първоначално публикуван от fireman160 Преглед на мнение
              Пропуснах да спомена, че Голфа беше с гуми за асфалт.
              Супер! Сигурен съм ,че голфа е бил тунингован !

Коментар

Спирам до тук, че вече сме за "4x4 Простотии".

Коментар

Ейй, добре че го обърнахте на майтап! И все пак ,колега, не си вземай Нива (имам в пред вид МПС-то).Освен в тази тема има още много по същия въпрос във форума.
                  PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                  КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                  0899187766

Коментар

Оооо живнахте ли бе.
                    Няма лошо да се подкрепяте. Аз също ви подкрепям най-чистосърдечно. Обаче когато става въпрос за конструкции хората не вярват на празни приказки. Аз бях поне малко конкретен. Бъдете и вие.
                    С кое в конструкцията си нивата е по-добра от друг джип. Това е въпроса.
                    До сега стана ясно че конструкцията на нивата е по-подходяща за офроуд от този Голф.

Коментар

Вземи си Нива ако разбираш от коли и имаш елементарни познания като монтьор-иначе не си взимайНивата е евтина като цена,евтини части и т.н.-но ако ходиш за най малкото в сервиз ще ти се стори че подържаш западен джипзащото една част може да струва 20 лева-но в сервиза ще ти вземат 50лв. за да тия сменят.Нивата си иска редовно преглеждане на ходова част,шарнири,луфтове в лагери и предни полуоски,често троши карета на карданите ако и направиш малко лифт особенно и куп други дефекти дава които се отсраняват на шосето и не са сложни за ремонт-но трябва да имаш желание да се изцапашАко не я подържаш и я караш само-сам ще усетиш за какво става дума.И въпреки всичко посочено (и не посочено)като дефекти-аз съм ЗА НИВАТА като автомобил 4х4

Коментар

трапер каза го много точно за ремонта.

Коментар

благодаряви колеги незнам дали 6те е за добре но сам си поричал опел фронтера 2.0 бензин 115 кс 94 год

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                            Закъсвал . Че тва затъването аз съм го измислил.
                            Даже един път ме вади Нива(тая е с главна буква). Успешно.

http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=9336

Само тези които закъсват знаят защо.
                            За останалите тяхната джипка е наи-проходимата.
                            И не виждам защо някои може да се обижда. Наи малко пък аз.
                            Написах мнения с достатъчно технически аргументи за нивата. Които има някои в къщи да се сеща.
                            Добре де, аз не мога да разбера как може да си против Нива, а сам да пускаш някакви филмчета в които се вижда че Нива-та е по проходима?!?

Коментар

Наиш кво е кофти да си умен.
                              Виждаш неща които другите никога няма да видят.
                              Така полвината викат че си тъп другата полвина че си луд.
                              Има и една малка част от хората които те разбират. Е точно тия хора за мен са важни.

п.с. Казах че за Нивата повече няма да пиша така че стига сте ме путкукуросвали.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                                Аз бях на мнетието на Венци до преди месец. Слушам всички ги хвалят а и общо взето в гората се движат.
                                Обаче откакто на разходките идват две Ниви и имах взимане даване с окачването на едната съм твърдо на мнението на Куадра. Всички предимства се изпариха. За минаване Нивата може и да мине през повечето места където и другите но и е много трудно. Наи много и пречат малката мощност и малкия ход на предното окачване. Ако изобщо 3см може да се нарече ход. Спокоино можеха да сложат един винкел вместо амортисьор.
                                Верно лека е но за да не потъва в блатата и трябват гуми поне 235 а толкова големи освен че няма сила да ги завърти и не могат да влезнат в калниците.
                                Като конструкция само недостатъци виждам. Единственото и преимущество е ниската цена като нова защото втора употреба е дори по скъпа от джипките в малкия клас.
                                Ааа частите са евтини. Трябва сам да си ги сменяш защото времето за ремонти е много и ако плащаш на сервизи излиза скъпо.
                                Не ве видяхме мощното CHEROKEE к'во напра'и нали

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X