Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТЛК 120 съвети и препоръки за безпроблемна експлоатация.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ТЛК 120 съвети и препоръки за безпроблемна експлоатация.

Да единя се беше разхлабил, но са ми казвали че амортисьорите в тях имали датчици и за това не можело да се сменят с обикновени.

Коментар

Бутона под волана е тръгване от 2 ра скорост, Полезно е зимата на лед, много по прецизно се тръгва и по важното е, че няма преминаване от 1 ва на 2 ра с удар от смяната. Представи си тъкмо си тръгна по път със страничен наклон и ускоряваш до 25 км хоп 2 ра и суррр.

На бавни тръгване от втора е полезно защото не всички баири са големи и много е бръмченето по лек офроуд.

Успех
      Т5
      Crossrunner

Коментар

Писано е в темата, но не успях да го открия.
        Какво масло да сипя, някои да ми препоръча нещо ? Колата е на 190 000 км.

Коментар

Aз сипвам 5/40 като последно най-високия клас на Репсол, мога да помогна с отстъпка. Благодаря на колегата niki p за дисковете и накладките, като ги монтирам ще пиша как са

Коментар

Щом са от Ники, грешка няма.
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Не се и съмнявам Дано се появи ръчната след смяната на всичко отзад, ако не ще искам помощ старите дискове не знам по каква причина ама са тотално изгнили вкл и накладките на ръчната, все едно с киселина са заляти, най-вероятно е от "безвредните" магнезиеви соли който бяха заварили и гайките на амортисьорите.

Коментар

Колеги при отворен прозорец чувам едно тракане като на ламарина от задна дясна гума , гледахме я на канала всичко е наред притегнах всички разхлабени неща , трака като на ламарина ,дори и на малки неравности ,може ли да е от апаратите на спирачките или накладките ?

Коментар

Може, но виж по скоро да нямаш някое камъче върху някоя от предпазните кори които са метални.
                  "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от jazz29 Преглед на мнение
                    ... тракане като на ламарина от задна дясна гума ...
                    Има ли от вътрешната страна една ламарина, дето да предпазва диска?
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от jazz29 Преглед на мнение
                      Колеги при отворен прозорец чувам едно тракане като на ламарина от задна дясна гума , гледахме я на канала всичко е наред притегнах всички разхлабени неща , трака като на ламарина ,дори и на малки неравности ,може ли да е от апаратите на спирачките или накладките ?
                      Възможно е да е от гърнето, ако вътрешната тръба се е скъсала. Раздрусай го здраво.
                      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Същото тропане го има и при мен, все повече си мисля, че е от накладките в барабана, като ги сменя ще кажа, ама сега нямам време. Но същото е, всичко е стегнато, ауспуха никъде не опира и т.н. На Черока сменях накладки и има същото механизъмче което натяга накладките и беше жестоко клеясало, раздвижих го та съм сигурен че и на Тойотата е клеясало същото и за това няма ръчна, но ще пиша с подробности.

Коментар

Ще чакам с нетърпение !!!

Коментар

Днес предия капак щеше да ми отнесе главата ,амортисиорите на капака в един хубав момент изпуснаха изведнъж сега имам цицина на главата ,някой знае ли от къде да си взема нови (без ТМ ауто) !!!! Благодаря предварително

Коментар

Люцкан Това много гадно така да те лупне, мен заден капак ме е млял така.

Коментар

Koй е Люцкан и къде търгува ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X