Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проект - Джимни Екстрем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: кое окачване е по добре кит 4 или кит 2 с body lift 2

браво, много добре изглежда и добре си се справил. за жената - една тухла четворка и е готова . тя и мойта не може да се качва в мойте играчки, но така е по добре
    Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
    http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
    http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
      Няма нужда да я мериш предварително. След лифта мериш ляво дясно трябва да е еднакво. Демек моста да е посредата. Дължината на щангата при различните джипове се променя различно. Зависи под какъв ъгъл е.
      При мен на 6см лифт щангата окъся с 4мм.
      кinex ще направя както ти казваш само да спре дъжда и се хващам да си е правя аз щото ми се плаче от некадърници добре чи си сложих кита аз та сега ще карам спокойно...никаде нешът да ми регулират джипката аз им казвам че се регулират щангите панхард ама те завалите май не знаят изобщо какво е това и като видят единия мост на една страна а другия на друга и бягат...а поне над 10 сервиза в 3-4 града ходих над 200км сам навъртял и нема кадарно..
      поздрави

Коментар

Добре дошъл в клубът. Совите не са това което са.
        Как са карданите.

Коментар

а ето и малко снимки днес рязнах малко щот това старжене ме умори то се видя че аз ще си е правя.

поздрави

Коментар

Евала! Добро е зверчето! Щом си стигнал до тук, мисля че вече такива дреболии не могат да те уплашат!
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
              Добре дошъл в клубът. Совите не са това което са.
              Как са карданите.
              ами на задния му хакнах фланеца предния е свален трябва да кача новите тампони на раздатката за да се дигне а така няма да упира предния кардан в една гредичка по точна тръба катао на Г класата е рамата на джимнито и предната тръба на гарнето опира но се надявам да се корегира всичко..
              а сега сещам как съеденитела издъхва сега си тресе на първа яката ами има повечко килца на раменете и се усеща...но има ляк каси дифове нов саеденител и газ докато издражи...
              иначе сега тресе вибрира повече от преди то сега е ясно че дифовете са ми на лека кола...
              поздрави.......

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                Евала! Добро е зверчето! Щом си стигнал до тук, мисля че вече такива дреболии не могат да те уплашат!
                да сега вече като си видях постижението определено ме кефи и няма да е давам
                е още не е готова но пак най важното го попстигнах.
                поздрави

Коментар

За вибрациите нещо не разбрах ама имай впредвид че при лифт винаги се изменят ъглите на карданите и вибрациите се усилват.
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

ами ти май си забравил темата как да разбера дали имам разбито нещо ва задниа диф то от там почнаха ядовете и реших да почна от начало или става джип или пътя..
                    поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от zenit Преглед на мнение
                      кinex ще направя както ти казваш само да спре дъжда и се хващам да си е правя аз щото ми се плаче от некадърници добре чи си сложих кита аз та сега ще карам спокойно...никаде нешът да ми регулират джипката аз им казвам че се регулират щангите панхард ама те завалите май не знаят изобщо какво е това и като видят единия мост на една страна а другия на друга и бягат...а поне над 10 сервиза в 3-4 града ходих над 200км сам навъртял и нема кадарно..
                      поздрави
                      ами пич точно за това те питах преди време къде и как ще регулираш предницата (и задницата ) , ама ти го прие много спокойно. значи послушай кинекс и си регулирай сам мостовете да са по средата, а за останалото ще ти го направи всеки сервиз. то така или иначе кастера ти е фиксиран от новите долни носачи и би трябвало да е точен (в смисъл съобразен с лифта), камбера на тия мостове не се регулира и остава сходимостта, което ще го направят. аз като се окачвах преди време и си правих реглажа прерових всичките програми които има вкарани в моя стенд и не намерих нито една с данни за наместване на мостовете спрямо купето. изглежда по презумпция те би трябвало от завода да са си точно фиксирани по средата и за това не дават данни, плюс че не съм сигурен че това въобще е възможно по простата причина че главите четат една спрямо друга, но не и към купето. никой не го е грижа че ти си решил да си дигаш возилото. ама аз съм лесен щот си имам стенд и мога да се регулирам по цял ден
                      За вибрациите нещо не разбрах ама имай впредвид че при лифт винаги се изменят ъглите на карданите и вибрациите се усилват.
                      и колкото по късо джипчето толкоз по зле става, особено отзад.

Иначе поздравления, най накрая заприлича на истински. сега брони, лебедка, ролкейдж.... и август съм при тебе, да знайш
                      Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                      http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                      http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

за това последното брони рол кейдж ти маитапишлисе те така ше ми махнат едно място пък камо ли ако сложа и брони тогава май ще трябав с дистанционо да е карам...
                        поздрави

Коментар

Хубава джипка се е получила
                          Мани тия работи за железата ами щом ти е първо окачване тия дни провери връзки и болтове Гледаи също така ако някъде има елементи които трият или са под напрежение Отиди някъде за реглаж дето не си бил и кажи че тия дни си купил така колата Кажи им на тия тъпаци че ще я караш към България и че вдругиден трябва да тръгваш

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
                            Хубава джипка се е получила
                            Мани тия работи за железата ами щом ти е първо окачване тия дни провери връзки и болтове Гледаи също така ако някъде има елементи които трият или са под напрежение Отиди някъде за реглаж дето не си бил и кажи че тия дни си купил така колата Кажи им на тия тъпаци че ще я караш към България и че вдругиден трябва да тръгваш
                            тази събота ще е прегледам а и втулките ще сменя на амовете ше си сложа от старите амове така няма да имам проблеми..
                            а днес отидох в сервиза дето ше ми правят дифовете и човека каза че няма проблем като му е оставя шет е закара на стенд и той лично ще е прави няма стен все още в неговия сервиз но до него има..
                            това е край на проблемите само да дойдат едни части че тия в сузуки са за трепане
                            бях поръчал деформиращите се втуки на пиньона а те ми донесли само рлеголиращи пластинки сега чакам пак да дойдат абе ще лудна тези хора не са ама хич в час......
                            петър_близнака имаше право задницата стана много нервна но се надявам амовете да омекнат поне малко..........
                            поздрави

Коментар

ето и първите снимки но съм без преден кардан в сряда съм на майстор да ми преправи предната тръба щото точно сега се пречна на мястото на кърдана..

поздрави

Коментар

днес правиа предната тръба но сега излезнаха нови неща за управяне.
                                преден ляв спирачен маркуч е къс а и ще правя коланчета на предния мост и на задния....не ми хъресва много голям ход има и задните пружини като е вдигната колата на подемник мога да си ги извадя с една ръка не знам дали е нормално това...
                                а за отпред ще са нужни защото ще упре кардана в една гредичка но пак ше го
                                тествам...

поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X