Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Повдигане на Витара къса база от Славин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Повдигане на Витара къса база от Славин

Колега на лице ли са ти още варбурговите пружини пиши и ако е да възможна цена
    Последно редактирано от CarTest™; 22-12-10, 17:35.

Коментар

здравейте ако повдигна витарата с лифт 3,5см а не с 5см дали трябва да свалям дифа надолу
      Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Ако говорим за преден диф и в двата случая не е задължително, но е силно препоръчително. От това можеш да имаш само полза - щадене на каретата, както и на семеринга на дясната полуоска и други подобни. Колокото по малък е наклона на полуоските, особено след лифт, толкова по добре. Планките свалят малко дифа, но по-важното е че го завъртат леко, което облекчава значително полуоските. Има доста изписано по темата ... Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
          здравейте ако повдигна витарата с лифт 3,5см а не с 5см дали трябва да свалям дифа надолу
          Ако имаш предвид не лифт а подложка 3,5см отпред, лифта ще е около 6см.
          OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

определено е по добре да се свали преддния диф дори и при подложки 35 мм отпред . като свърши сезона ще го правя. няма смисъл да се товарят карета колегата FERDI е много прав.
            899180483

Коментар

благодаря на всички за бързите отговори , и още нещо - планките на Славин дето е дал размерите по тях ли да ги правя за 35 мм лифта или трябва да им съкратя размерите ?, и ако сложа отзад варбургови прожини няма ли да е много вдигната отзад?

Коментар

вероятно да . аз съм с по 35 мм и отпред и отзад и се поучи добре. от 50 винаги можеш да направиш 35 . обратното е по сложно. моят съвет е да пробваш.
                899180483

Коментар

Много ти благодаря na aroren за отговора, но би ли ми разяснил на дълго за целия лифт 35мм по-подробно? Какво си направил, че някои детайли ми убягват? Ако не ти е проблем и не ставам нахален. И честита коледа на всички във форума и весело изкарване на новогодишната нощ.

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                    благодаря на всички за бързите отговори , и още нещо - планките на Славин дето е дал размерите по тях ли да ги правя за 35 мм лифта или трябва да им съкратя размерите ?, и ако сложа отзад варбургови прожини няма ли да е много вдигната отзад?
                    Тези планки навеждат дифа с 2-3 см, и при по-малък лифт пак ще са от поза да облекчат каретата.
                    [COLOR=blue][B][SIZE=3]le Roi-Soleil[/SIZE][/B][/COLOR]

Коментар

колега JIMITO в скайп съм VASKOW1 или 0887352179/0899180483/0878352172 .
                      899180483

Коментар

браво така ще е най добре много ти благодаря

Коментар

някъде бях чел,че за предни пружини в един форум използвали от мерцедес ц 180!!!какво мислите за това?

Коментар

Мисля че нямат нищо общо,всъщност съм сигурен че нестават.
                            http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

А бе момчета тя топлата вода е открита.....пускайте кранчето и си мийте ръцете.
                              не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                                А бе момчета тя топлата вода е открита.....пускайте кранчето и си мийте ръцете.
                                Ми да......,то не остана вече нелифтована Витара в БГ.Всичките растат като гъби нагоре.Де с окачване ИП,де с такова на Калмини.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X