Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих днес за любимата "Витара"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво направих днес за любимата "Витара"

Така е, който е имал веднъж витара, пак се връща при нея, нещо като перфектната жена...ама по-хубаво

Коментар

Слабички ми се виждат горните планки/а май и долните/ и според мен няма да издържат. Също така са ти прекалено на ниско въжетата и няма да пазят добре. Само времето ще покаже.
      Между другото моето е пукнато на терсене място и само го чакам да се дочупи, но уви, къде ли не съм го тормозил, неще и неще.

Коментар

Че ще ги преправям ми е ясно,но исках да чуя едно-две мнения!Мисля да си изрежа предни планки от някой корав винкел,а горе мисля да си правя греда за халогени и направо там ще ги захвана с болтове за по-здраво и по-високо А дотогава ще гледам да не ги товаря много ...
        YAMAHA RAPTOR 700R

Коментар

Първоначално публикуван от Лъчезар Преглед на мнение
          Между другото моето е пукнато на терсене място и само го чакам да се дочупи, но уви, къде ли не съм го тормозил, неще и неще.
          Да дойда да я покарам малко, а???
          Няма "не искам"... Ако трябва-и задното мога да строша. Или страничните-по избор.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Мойто предното е нацъкано от пясък, и има едно слънце с диаметър 10мм откакто съм я купил, в последната половин година счупих два пъти задното .
            Ама .... здраве да е .
            За колегата, виждал ли си на каква площ хваща попнит от вътрешната страна и колко е дебела ламарината на купето ? Това, което си направил ще държи само сламки , при първия сериозен удар може да разпори гредата, дано калника е по-слаб .
            0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Мене ако питаш разкарай тези простири за чорапи от колата!Това, което евентуално биха предпазили те, ще го предпазят и гумените протектори отстрани на стъклото,а има реална опасност при среща смалко по-дебело клонче да изкривиш я колонката я калника я капака!
              Николай Папазов

Коментар

Първоначално публикуван от kokoff Преглед на мнение
                Мене ако питаш разкарай тези простири за чорапи от колата!Това, което евентуално биха предпазили те, ще го предпазят и гумените протектори отстрани на стъклото,а има реална опасност при среща смалко по-дебело клонче да изкривиш я колонката я калника я капака!
                +1
                Бялото BUZUKI 1.6 8в
                0899368772 ;) 0897229322

Коментар

Колеги да ви попитам ....... понеже четох ,че някой е слагал задни пруж. от самара за задни на витарата... та мисълта ми е същият лифт ли правят? по-висок или по-нисък? колко се смачкват и някои който е с такива ако може да ми измери между витките разстоянието като са на витарата и колко са дълги след слагането на витарата +/- ест питам защото ми трябват за отпред на уаз ... пък да дам 56 лева и после ако не ми вършат работа няма какво да ги правя сега съм с такива от лада 2107 но са ми огромни.... (50 см). благодаря предварително.
                  понякога се налага да слизаме и с лифта :)

Коментар

По добре сложи от ауди 80 b4 или яйце тези вторите са дълги към 41 см
                    Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                    Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от Петков(Sidekick) Преглед на мнение
                      Че ще ги преправям ми е ясно,но исках да чуя едно-две мнения!Мисля да си изрежа предни планки от някой корав винкел,а горе мисля да си правя греда за халогени и направо там ще ги захвана с болтове за по-здраво и по-високо А дотогава ще гледам да не ги товаря много ...
                      Простора ти е готин но незнам дали ще издържи мокрия ми гащеризон

Страх ме е да не ми се карат но ще пусна една снимка с добро предложение за ванти :
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:227050_124075237672338_100002095877051_189086_3733425_n.jpg
Прегледи:1
Размер:133.2 КБ
ID:5353760
                      Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        Да дойда да я покарам малко, а???
                        Няма "не искам"... Ако трябва-и задното мога да строша. Или страничните-по избор.
                        Коле говоря за клони и само за предното стъклото. Другите поражения ще ти ги калкулирам.
                        На чичо ти Митьо/ленд ровъра/ му се пръсна задното в движение по асфалт, стана на сол, само нагревателите го държаха.
                        Аз миналата година носих едни ударени врати на вторични от лада. Беше останало малкото триъгълно стъкло на задната врата, имах и метална плътна тръба. Не можех да го счупя. Една камара народ се извървя, не се чупи и това е. С чука нямаше проблем. Та мисълта ми е, че от удар с тъп предмет не е толкова лесно.

Коментар

Първоначално публикуван от Лъчезар Преглед на мнение
                          Коле говоря за клони и само за предното стъклото. Другите поражения ще ти ги калкулирам.
                          На чичо ти Митьо/ленд ровъра/ му се пръсна задното в движение по асфалт, стана на сол, само нагревателите го държаха.
                          Аз миналата година носих едни ударени врати на вторични от лада. Беше останало малкото триъгълно стъкло на задната врата, имах и метална плътна тръба. Не можех да го счупя. Една камара народ се извървя, не се чупи и това е. С чука нямаше проблем. Та мисълта ми е, че от удар с тъп предмет не е толкова лесно.
                          В този ред на мисли и потвърждение на думите ти http://www.vbox7.com/play:7272ed90 Това съм аз,нищо не е нагласено, чука си е нормален, само аз не съм
                          http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Точно за това говорех. Представи си с клон да удряш.
                            Колето да го гледа поне два пъти, че трудно увира.

Коментар

Бе няма какво да гледам, като ме видят в "Автостъкла Кобра" и се радват. Сигурно ме знаят и по име
                              Най-фрапиращия случай-в петък смяна на предното стъкло, в неделя вече нацепено. От клон. Всъщност от основата на клона, клона отрязан с машинка. Карах доста бавно зад диското на Данчо-той приплъзна клона по тавана(има дълбока следа, и боята я няма), аз си помислих, че ще мина щото съм по-нисък. Е, въпросът беше на 10-15 мм...
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Здрасти колеги. Онзи ден за първи път имах премеждия с моятя пущина. Тръгвам за село и на Берковица, тряс и няма съединител. 8 вечерта, тъмница. Останалите 80 километра без съединител, само на обороти и 3 - 5 скорост. На другия ден видях какво е. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:02032012417.jpg
Размер:79.1 КБ
ID:5354649Натиснете снимката за да я уголемите

Име:02032012418.jpg
Размер:87.5 КБ
ID:5354650

Та установих че при предния собственик, накрайника на жилото се е счупил и мърльото го е привързал със скобичка колкото да го закрепи. Интересното е че аз съм карал колата така месец и половина докато цръкне. В крайна сметка и аз си изсмуках от пръстите това Натиснете снимката за да я уголемите

Име:02032012421.jpg
Размер:122.0 КБ
ID:5354651Натиснете снимката за да я уголемите

Име:02032012422.jpg
Размер:113.7 КБ
ID:5354652
                                Мисля че се получи добре. За сега държи
                                0888 61 88 57
                                goro78@mail.bg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X