Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих днес за любимата "Витара"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво направих днес за любимата "Витара"

форд и циганин не боледуват - направо умират
    майтапа на страни ,но тоя мотор на форд е голяма болест наистина ,а и характеристиките му са добри само на книга
    Има ли желание, има и начин , няма ли желание - намираме оправдания!!!!!

Коментар

Карах форд ескорт дизел от 2001 до към 2008 някаде....Не мога да кажа лошо за колата...карал съм и такъв с турбо 90 конюета и не беше никак лош...дали ще си сложа такъв в колата?Не знам...AFN мотора ми се струва някак по добре...
      и все пак оставам фен на бензина...Всъщност сега с тези цени може да стана фен и на колелото
      и да не пускам нова тема....Витараджиите от вас които са моно с газ ...Има ли някой да си е мерил колко градуса му е запалването...бутате ли го или си карате както си е ?
      Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Коле,днес не се сетих да те заведа да видиш една сиера,2,0 бензин,8 клапана с два вала,125к.с. Последно и искаха 350лв.Не е продадена сигура,седи си завита в един склад.Е това,ако го сложиш на Витаря...

Коментар

Сега ще ме караш да идвам още веднъж до Варна ли?... Кончетата блазнят, но сега съм на вълна дизел. Ма нищо де, ако не излезе нещо добро-може и тази сиера да взема. То за тези пари...

Това за форда и циганина го знам, знам също, че и двамата не работят през зимата, знам и кой е най-добрия форд-продадения, ама съм имал форд, и само това за зимата беше вярно, ама то си е от мен-ако двигателя е в ред-щеше да си пали...

По моргите има сиери с 2,3 дизел-кажете си мнението за тях. Искам си дизел заради неплашливостта му от вода, а с моето каране понякога си патя доста от намокрени кабели и делко...
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Абе то при теб избора е сведен до минимум,условията са доста и ти остават 2-3 варианта всеки от които е свързан с компромиси. Я си вземи дизел който да ти е на сърце,забий му една бензинова кутия от кола със задно и не се измъчвай с мисли за форд. Едва ли ще те затрудни,приеми го като предизвикателство,ей на аз съм първия дето ти казва-НЕМОЖЕШ
            http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

МНого тежък и тромав е тоя 2,3 дизел!

Коментар

Форд,циганин и външна чешма зимата не работят(циганите и лятото).Но този бензинов 2.0 DOHC е много здрав,няма трошене с обикновенна газова му навъртяхме над 200 000км.Продадохме го на близо 400 000км по километраж но със сигурност са били доста повече.Без да е баран двигателя,само накрая сменяхме верига.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  Сега ще ме караш да идвам още веднъж до Варна ли?... Кончетата блазнят, но сега съм на вълна дизел. Ма нищо де, ако не излезе нещо добро-може и тази сиера да взема. То за тези пари...

Това за форда и циганина го знам, знам също, че и двамата не работят през зимата, знам и кой е най-добрия форд-продадения, ама съм имал форд, и само това за зимата беше вярно, ама то си е от мен-ако двигателя е в ред-щеше да си пали...

По моргите има сиери с 2,3 дизел-кажете си мнението за тях. Искам си дизел заради неплашливостта му от вода, а с моето каране понякога си патя доста от намокрени кабели и делко...
                  Кольо, най-добрия Форд не е продадения а нарязания за сраб. Това го знам от Шуменлии!Това го научих във връзка с аватара ми.Взех си поука и вече не е той. Новата бегачка ше е Японска.

Коментар

В тази връзка се сетих че едно време имаше едни мазди 929 със задно,сигурно са имали и дизели?
                    Последно редактирано от stefan stoev; 27-02-12, 15:20.

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
                      Коле,от кое мобиле четеш бе братче,в моето има 13 сиери дизел.
                      Може да са 2.3Д
                      Коле, стига влиза във филми бре човек
                      Обади се на близнаците, имаха една камбана, приготвена точно за VW двигател.Като не искаш електроника, вземи си един предкамерен дизел 1.9 ТД 75 коня.Монтират ги на голф 3 примерно.Лично аз бих те посъветвал 1Z 1.9 TDI 90 к.с.Много динамичен двигател и ще ти хареса много повече съотношението кг/к.с. особенно ако му сложиш и чип.Части по моргите бол, на магазините също.
                      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Имаме камбанката и моторчето може да направим някаква цена
                        Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                        Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Кольо не ще витарска кутия,веригите ги прави на ластици.
                          http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Значи тогава вариантите са много
                            Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                            Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Днес на Гошко - лошко му сменихме на любимата Витарка В6 съединителчето и още нещо .... Ако не го е срам да се похвали. Уж беше само за "долен ляв педал" , а то какво излезе ..... Пожелах му другата му Витарка да е автомат .
                              0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                                Днес на Гошко - лошко му сменихме на любимата Витарка В6 съединителчето и още нещо .
                                Какви пари е съединителя, Ванка?
                                Я издай тайната,какво е "нещото"?
                                Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X