Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих днес за любимата "Витара"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво направих днес за любимата "Витара"

Ей изядохте човека бре, не въй срам!
    Знам, че се бъзикате, но ако някой, който не ви познава се зачете в темата, току виж се отказал да попита и после като се нахака на някой квартален жигуладжия да му пипа по жипката, ще ви тежи на съвеста
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Благодаря, момчета, знаете че и аз ви обичам Има още доста неща, но ще ги опиша в друга тема, а относно този въпрос(ако е към мен)
      Първоначално публикуван от andonis Преглед на мнение
      3дравеи може ли още снимки на 3адната брония.
      Защо, колега, желаете д а я закупите ли

Коментар

да ако мии допадне цената и ка4еството на изработка. говорим за задната брония.благодаря предварително колега

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
          Благодаря, момчета, знаете че и аз ви обичам Има още доста неща, но ще ги опиша в друга тема, а относно този въпрос(ако е към мен) Защо, колега, желаете д а я закупите ли

Ало колега , от кога взе да обичаш момчета да не зави наляво , в Приморско беше с мадама ,а сега момчета , малко не ми се връзва тая работа ама ще видим
          Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от andonis Преглед на мнение
            да ако мии допадне цената и ка4еството на изработка. говорим за задната брония.благодаря предварително колега

Хаха, пробвайте другаде, примерно на магазина, там струва 130лева

Коментар

Антон явно е харесал бронята на Стоянчо .
              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Най-накрая след чакане повече от три месеца, успяха да ме сместят за плазмата и ми отрязаха ето този подкартерен предпазите... Като шаблон имахме оригинална титаниева... Мойта е направена от 4 мм желязо... Справя се учудващо добре, защото на предната витара бях направил същото и след корави удари даже не се и огъна.... Утре го монтирам и ще кача снимки как стои...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:17092011469.jpg
Прегледи:1
Размер:193.7 КБ
ID:5304400Натиснете снимката за да я уголемите

Име:17092011470.jpg
Размер:213.7 КБ
ID:5304401 Има си отрязани места за смяна на маслото на двигателя и на дифиренциала, също така отстрани е отрязано мястото за носачите...

Коментар

Първоначално публикуван от FIKI_VIP Преглед на мнение
                  Най-накрая след чакане повече от три месеца, успяха да ме сместят за плазмата и ми отрязаха ето този подкартерен предпазите... Като шаблон имахме оригинална титаниева... Мойта е направена от 4 мм желязо... Справя се учудващо добре, защото на предната витара бях направил същото и след корави удари даже не се и огъна.... Утре го монтирам и ще кача снимки как стои...

[ATTACH=CONFIG]363999[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]364000[/ATTACH] Има си отрязани места за смяна на маслото на двигателя и на дифиренциала, също така отстрани е отрязано мястото за носачите...
                  Ако имаш и чертежа ще е много полезно .
                  Лудак

Коментар

Може ли да дадеш някъкви размери или чертеж?
                    Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
                    Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
                    "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Първоначално публикуван от SaTaNaTa_83_stz Преглед на мнение
                      Може ли да дадеш някъкви размери или чертеж?

Чертеж има, но не е в мене, остана в цеха където рязаха защитата, в удобно време ще отида да го видя, че малко се поскарахме там заради дългия период на изработката...

Коментар

много аресвам станало е прекрасно
                        Има ли желание, има и начин , няма ли желание - намираме оправдания!!!!!

Коментар

Добре изглежда и най вероятно ще пази добре отдолу но, нямали да задържа кал в-у себе си.Пишеш че си имал и на предишната си Витара нямаше ли проблем с почистването?
                          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                            Добре изглежда и най вероятно ще пази добре отдолу но, нямали да задържа кал в-у себе си.Пишеш че си имал и на предишната си Витара нямаше ли проблем с почистването?
                            Предишната имаше 5 см боди лифт и оставаше място под бронята, на което спокойно влизаше пароструйка. Сегашната я ползвам повечко за шосе и няма боди лифт... Едвали ще има някакви проблеми с калта, просто тази е направена от оригиналнатакава за витара... Ето и снимки как стои поставена, изобщо не си личи 4е я имаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:20092011471.jpg
Размер:120.2 КБ
ID:5304510Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20092011472.jpg
Прегледи:2
Размер:120.2 КБ
ID:5304511Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20092011473.jpg
Размер:156.0 КБ
ID:5304512Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20092011474.jpg
Размер:138.2 КБ
ID:5304513

Коментар

дали ще задържа кал или НЕ - хич да не ти пука давай газ смело и безотговорно да няма да я караш тая витара 100 години
                              иначе е станал супер предпазителя
                              Има ли желание, има и начин , няма ли желание - намираме оправдания!!!!!

Коментар

Да се изкажа и аз...
                                Според мен защита от този вид(цяла, и покриваща всичко отдолу) е безсмислена. Особено за витара, ако се кара сериозен хард. Пък ако не се кара хард-не и трябва защита.
                                Пояснявам какво имам предвид-витарата е с кекава предница, и често се налага ремонт. Това при сериозна експлоатация де. И защитата пречи на ремонта, а на всеки ремонт да я сваляш и качваш не си е работа. Да е по веднъж в годината-иди-дойди, ама ако е като мен-след всяка разходка или състезание да човъркам по нещо отдолу-ще я оставя в гаража още на втория ремонт.
                                А и досега не съм страдал от удари отдолу, въпреки, че нямам никаква защита, всичките карантии се виждат.
                                Освен това при тази дебелина има още едно нещо което да тежи на предницата. А ако е по-тънка за да е лека-изобщо няма смисъл.
                                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X