Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих днес за любимата "Витара"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво направих днес за любимата "Витара"

Коле, поразтърси в темите на Вальо (drukman). Избачкал си е клеми като слънце, точно по подобен повод. Виждал съм ги, няма 6-5.
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

• От: До: Какво направих днес за любимата "Витара"

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
      Пенко ги поръчва . Знаеш къде е .
      Става въпрос за вежди на 5вратка и ако този Пенко ги поръчва ще може ли негов телефон?

Коментар

Вчера си скъсих скоростният лост, тъй като след като сложих подлакътника ми стана неудобно да карам с ръка подпряна на подлакътника, и най-сетне си поставих и би-ксеноните H4 цокъл, надявам се в най-скоро време да намеря още един ел. фар и да приключа с осветлението по колата

Коментар

Днес поради силното виене на скоростите на моя витарник реших даги свала ида направа проверка на састоянието им.Разглобих ги и се оказа 4е лагерите са за смяна.Скоростите са от испанка и лагерите са разли4на марка италянски японски и един ролков испански.Утре ша ги свала и ша тарса нови .Снимки и размери на лагерите утреНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo-0181.jpg
Прегледи:1
Размер:300.1 КБ
ID:5299019

Коментар

Онзи ден на моята витара и свалих стартера и му направих профилактика.Излезна доста ръждичка от буталцето но шалтера.Изшкурих със ситна шкурка ръждичката и смазах втулките и буталцето на шалтера.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка070.jpg
Прегледи:1
Размер:114.2 КБ
ID:5299162 ето на това се натъкнах аз миналата седмица ,но вече всичко е ОК и джипката вече върви много добре
              Има ли желание, има и начин , няма ли желание - намираме оправдания!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от kamarashev25 Преглед на мнение
                [ATTACH=CONFIG]357057[/ATTACH] ето на това се натъкнах аз миналата седмица ,но вече всичко е ОК и джипката вече върви много добре
                Как е вървяло това нещо
                Да не би някой голфаджия да е мацнал централния болт с лепило и да е забравил да го стегне?
                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

За една седмица за втори път виждам подобно нещо, днес взеха коляновият вал, щото е размазан точно там и на колегата му продадох миналата седмица шайбата за пистовите ремъци, май има повече некадърници, отколкото съм смятал

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                    За една седмица за втори път виждам подобно нещо, днес взеха коляновият вал, щото е размазан точно там и на колегата му продадох миналата седмица шайбата за пистовите ремъци, май има повече некадърници, отколкото съм смятал
                    шайбата я купих аз ,а болта наистина беше намазан с лепило и нямаше как да се стегне след като резбата е развалена

Коментар

Вероятно не са имали динамометричен ключ и са пробвали да го стегнат със силата с която са го развили , а разликата е много голяма.
                      0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

при развалена резба колкото и да стягаш рано или късно ще се разхлаби
                        най-хубавото е ,че всичко се размина с едни 45 лв

Коментар

Имах предвид как се е развалила .
                          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

нямам идея защото аз така я купих и до последно си мислех ,че проблема е в шайбата за ремаците затова и си купих една от Trent но когато взех да свалям 2 часа развивах централния болт напред - назад с кайковерта и яко пръскане с проникващ спрей после едвам извадихме ангренажното колело. Имаше и една камара други бели като :блокорала ролка на ангренажа а е на 700-800 км добре че е тръгнала и че ремъка е нов, имаше още прескочили зъби на ангренажа и т.н.

Коментар

Напиши каква марка е ролката да знаем .
                              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

не се сещам марката ,но беше маркова ролката и на нея пишеше че е Японска а и незнам на 100% каква е причината за блокирането

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X