От: Какво направих днес за любимата "Витара"
да на шасито се държи досега гледах темата на трент но има само една снимка относно захващането и чесно казано немога много много да разбера как го е напражил дали е пробил дупки и в тях е сложил гаики незнам. само знам че много неща ще ми се изяснят в процеса на работа
да на шасито се държи досега гледах темата на трент но има само една снимка относно захващането и чесно казано немога много много да разбера как го е напражил дали е пробил дупки и в тях е сложил гаики незнам. само знам че много неща ще ми се изяснят в процеса на работа
... То ако имам телфер в гаража-не ми трябва никой, ама виж каква бригада се бяхме събрали да качваме моето купе:
.Понеже аз обръщах сектор направих при стругаря фтулка със глава като на коларски болт предния и край на фи колкото е отвора на заготовката на рамата а във средата 3 мм по-дебело а от въшната страна го излепих със телоподаващото това със цел като стягаш да не събираш рамата.Ако не си ме разбрал звъни ще ти обясня дано съм бил полезен.0878247976
. Мойта беше така и след първото състезание Шумен 500 сектора щеше да ми изпадне. Докато не го направих с цели болтове през цялото шаси и дистанционни втулки вътре все се разхлабваше и имах проблеми. Оригинално глухите гайки са през цялото шаси и са заварени от двете страни. Ха сега де , а
Коментар