До: Какво направих днес за любимата "Витара"

Трифоне, няма защото то е на пластмасовата лайсна на задната врата.За съжаление тази лайсна я нямаше и при Стилян.Потърси из темите, имаше снимка на профила на ласната и може да си я направиш от ламарина.

Първоначално публикуван от trent

Преглед на мнение

Имам едни останали от старата ми кола-джета 2,
Имам едни останали от старата ми кола-джета 2,  със сигурност уплътнението на джетата, което стои отпред в коша и разделя сектора на чистачките с този на коша перфектно става за капака на витарата, след като се отрежат около 20см. Пробвах останалите от вратите да ги сложа на праговете на витарата-не стават,
със сигурност уплътнението на джетата, което стои отпред в коша и разделя сектора на чистачките с този на коша перфектно става за капака на витарата, след като се отрежат около 20см. Пробвах останалите от вратите да ги сложа на праговете на витарата-не стават, много са дебели, дори и да ги завъртиш пак не става,
 много са дебели, дори и да ги завъртиш пак не става, така че за там се отказах, ако някой знае от каква кола стават да сподели
 така че за там се отказах, ако някой знае от каква кола стават да сподели

Ако евентуално те заитересува ще снимам както е в гаража. Захвата е много лесен и бърз - два болта само.Този отвор отзад се затваря с цип /ако вали или на паркинга/
  Ако евентуално те заитересува ще снимам както е в гаража. Захвата е много лесен и бърз - два болта само.Този отвор отзад се затваря с цип /ако вали или на паркинга/

Коментар