От: Покупка на Субару
Горивата са най-евтини при нас, ако ми пратиш твоята заплата, аз пък ще ти върна моята и така горивата ще са ни тук в БГ най-евтини.
Да, трудно се намира Субару, въпреки че "за тази цена ще си намеря 2 и 1/2 от другата марка, която ме интересува..." хм интересен факт.....
Първоначално публикуван от ivied
Преглед на мнение
Да, трудно се намира Субару, въпреки че "за тази цена ще си намеря 2 и 1/2 от другата марка, която ме интересува..." хм интересен факт.....
хей, темата си е покупка, а не разхода на Субару, не че не е важна! Все пак горивата при вас, са най-евтините в Европа, друг е въпроса колко са качествени! Не се оплаквайте. Сигурно са пак най-... некачествените. С това разнообразие от марки и модели газови инжекциони, че и с течна фаза... къв е проблема? По-скоро монтажа ме притеснява. Че "майстори" много... ако искам да я сложа в БГ.

, но определен модел, определена година... 250 PS - 12/100 газ... И аз не вярвах, ама зареждах... и то дори и с БГ газта (OMV и Еко), за италианската кво да говоря, няма нищо общо... LPG уредбата беше Prins, с инжектори Кайхин, ама беше италианка и маслото в скоростната кутия се оказа на оригиналните км. много над 200 000... ремонти, смени не ми се занимаваше...
Коментар