Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-после и аз да се похваля TERRANO 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Най-после и аз да се похваля TERRANO 2

Първоначално публикуван от off mechanic Преглед на мнение
    http://www.ebay.co.uk/itm/235-75-15-...item27c17163b2 попаднах на тези гуми дайте мнение
    Преди няколко години карах на Патрола с Кумхо KL...трябва да ти кажа въобще и не ги гледай.Лично аз съм на мнение,че освен на асфалт и сух черен път,за друго на стават.Особено на по-тежки джипки пък като Патрола.Никога ,ама никога няма да си купя повече такива гуми!!!
    Поздрави!
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

мерси за препоръката любашки пред дилема съм какви да зема май щацките са си най
      само бараки

Коментар

Много марки и шарки съм карал на мои джипове,както имам наблюдения и на доста от тия които не съм карал,но пък съм пробвал на чужди машини.
        До момента единствената гума,която мога да нарека най-универсална/акфалт,кал,сняг/ е последната с която съм и до момента на Тераното,а именно Купър Дискавъри STT.

До сега на всичките пробвани от мен ако едно им е супер,друго им куца,но ако отново ми потрябват универсални гуми с добро поведение на всякъде то ще са отново Купърите.За друга марка досега не съм говорил с такъв ентусиазъм.Ценово наистина не са от най-евтините,но пък не са и от най-скъпите.Мисля,че за ежедневна асфалтова употреба,експедиционен офроуд ,риболов и лов,а дори и при съпъстващите неочаквани по-хард прегради и препяствия ,които са неизбежни излезе ли човек извън асфалта са перфектни!

П.П. Не трябва да се забравя и един основен факт,а именно,че определена гума и шарка понякога работи добре на по-лек джип,но в същото време сложена на по-тежък не успява да преодолее повечето килограми!!!
        На Тераното Купърите са му баш/и то на дългото ,а на късото би трябвало да е още по-добре!/
        Поздрави!
        Последно редактирано от lubashki777; 13-01-13, 08:59.
        NISSAN FOREVER

Коментар

На старото терано бях с някакъв зимен купър -наистина бяха много добри. Сега сложих bf goodrich t /a и не мога да твърдя,че са по -добри от купъра. Надявам се лятото в пясъка с колесара с лодката да нямам грижи!

Коментар

Ето така, ще изглежда доло горе шнорхела.

Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Идеално се получава!
              Само в едно не съм сигурен...струва ми се ,че е малко по-висок отколкото трябва.Оригиналните шнорхели са горе-долу на нивото на тавана.Сега...не е казано,че това трябва да се спазва съвсем точно,ама все ми се струва,че твоя стърчи малко повече...
              На Патрола също стърчи,но не ми се отваряше кушия да го преправям...
              В интерес на истината не ми е създавал проблем в гората дори с доста бой от клоните,ама аз там обръщах накрайника горе в задно положение и клоните се плъзгаха по него.При накрайника от ЮМЗ това няма как да стане и в един момент може да стане консуматив!Иначе е супер...и моя ще го правя по същия начин!
              Сега ми е интересна част две,а именно свързването към филтърната кутия!
              Успех!
              NISSAN FOREVER

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                Идеално се получава!
                Само в едно не съм сигурен...струва ми се ,че е малко по-висок отколкото трябва.Оригиналните шнорхели са горе-долу на нивото на тавана.Сега...не е казано,че това трябва да се спазва съвсем точно,ама все ми се струва,че твоя стърчи малко повече...
                На мен ми се струва, че самия циклон стърчи много.
                И при мен беше така и не ми хареса, затова отрязах малко от горното коляно (от към циклона) и от тръбата на циклона, така че връзката между тях да стане "по-къса".
                Иначе като цяло мисля, че е супер!

Коментар

Много марки и шарки съм карал на мои джипове,както имам наблюдения и на доста от тия които не съм карал,но пък съм пробвал на чужди машини.
                  До момента единствената гума,която мога да нарека най-универсална/акфалт,кал,сняг/ е последната с която съм и до момента на Тераното,а именно Купър Дискавъри STT.

До сега на всичките пробвани от мен ако едно им е супер,друго им куца,но ако отново ми потрябват универсални гуми с добро поведение на всякъде то ще са отново Купърите.За друга марка досега не съм говорил с такъв ентусиазъм.Ценово наистина не са от най-евтините,но пък не са и от най-скъпите.Мисля,че за ежедневна асфалтова употреба,експедиционен офроуд ,риболов и лов,а дори и при съпъстващите неочаквани по-хард прегради и препяствия ,които са неизбежни излезе ли човек извън асфалта са перфектни!

П.П. Не трябва да се забравя и един основен факт,а именно,че определена гума и шарка понякога работи добре на по-лек джип,но в същото време сложена на по-тежък не успява да преодолее повечето килограми!!!
                  На Тераното Купърите са му баш/и то на дългото ,а на късото би трябвало да е още по-добре!/
                  Поздрави!
                  След единственото ми кръгче с такива помня че май си падат шумнички. Ти ще кажеш как са в това отношение.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    След единственото ми кръгче с такива помня че май си падат шумнички. Ти ще кажеш как са в това отношение.
                    Ами като всички гуми за кал имат шум,но на асфалт той е под нивото за да ме дразни.За сравнение новата шарка на Гоодрича на Патрола,макар и да е по-малко агресивна шумеше доста повече.Кумхото след 3-4000км. пробег също виеше доста повече.Шума на Купъра го определям като жужене....Смятай щом ясно чувам ,че ми вие то не много ляв преден лагер,значи не е много шума...
                    Поздрави
                    NISSAN FOREVER

Коментар

Идеално се получава!
                      Само в едно не съм сигурен...струва ми се ,че е малко по-висок отколкото трябва.
                      Сякаш в действителност не е толкова високо. Пак, ще го загледам и ще преценя дали и аз да резна горния край на коляното...

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
                        Сякаш в действителност не е толкова високо. Пак, ще го загледам и ще преценя дали и аз да резна горния край на коляното...
                        Принципно оригиналните шнорхели ги правят човките най-отгоре да са равни с тавана...е ти можеш да го оставиш и малко над,не бърка толкова.Въпроса е да не стърчи прекалено,че ще обираш всички клони...
                        NISSAN FOREVER

Коментар

Относно гумите мога да препоръчам за всякакви терени и с минимален шум и аквапланинг GODYEAR WRANGLER DURATRAC.

Коментар

Днес дойде ето това:

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
                              Днес дойде ето това:

Малей....колко излезе масрафа за всичкото това бре...
                              На мен ми се струва още едно Терано -пари....
                              П.П. Сегментите какви са...не ми изглеждат да са оригинални от Нисан...
                              NISSAN FOREVER

Коментар

да и аз тей кат любашкия
                                само бараки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X