Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-после и аз да се похваля TERRANO 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Най-после и аз да се похваля TERRANO 2

Дамян след ремонта ще бъде от нормалната страна (лява), Но не за друго, а защото вече само ще го возя на джипа му, че на него му дай джипка и гледа как да я счупи

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Интересно. Аз нямах никакви грижи да отвия болтовете на вътрешните карета. В смисъл - личеше си че са лепени, но се развиха безгрижно. Само дето... беше на скорост, на 4x4, и със заключени хъбове. Ако карданите са си на мястото, достатъчно ти е само да включиш на 4x4 и да дръпнеш ръчната, ако едната гума ти е на земята. Ако не, викаш комшията да натиска спирачката, и си ги отвиваш като пич.
      Абе чесно казано в един момент се изморяваш и губиш чувство за ориентация и правилна преценка.
      Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Първоначално публикуван от kikimora Преглед на мнение
        Дамяне, пак посред зима ли го спря за ремонти...
        Ами то не пита да ти кажа. Щастлив съм поне, че няма сериозни изненади като надрани валове например.

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
          Стискам палци колега ,дано ремонта мине гладко та да се видим на старозагорската среща
          Силно се надявам да стане до тогава. Организирали сме си почивни дни за тогава!

Коментар

Ето ти моментите на затягане:
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:KA24E_NM.jpg
Прегледи:1
Размер:74.1 КБ
ID:5437454
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Добре да Спарки това от кой мануал е? Обърнах тука сервизните ръководства и намерих само за 2.4 от терано1 ама не е същото като това дето си го пуснал. Дай посочи линк да си го дръпна направо. Сигурно има още неща вътре део, ще са ми нужни.

Коментар

От мануала за терано 2 до 1996-та. Има и втора част с промените за 1996-та - 2000-та. Ама ги имам само печатни. Не съм ги намирал до сега на PDF. Купих си ги от milneroffroad някога, ама бяха скъпи, пущините. Сега гледам не се продават вече.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  От мануала за терано 2 до 1996-та. Има и втора част с промените за 1996-та - 2000-та. Ама ги имам само печатни. Не съм ги намирал до сега на PDF. Купих си ги от milneroffroad някога, ама бяха скъпи, пущините. Сега гледам не се продават вече.
                  Ясно. Ако имам нужда от друго, ще попитам.
                  Благодаря!

Коментар

Малей...,ебаси приключението в което си се вкарал.Дано да стане навреме готов джипара!
                    п.П.Дамянски бъркаш за лифта....виж в моята тема,при мен си влиза по подобен начин 10л. бутилка от минерална вода така,че...вероятно ще си още малко нагъзурчен нагоре
                    Поздрави и успех в начинанието!
                    NISSAN FOREVER
                    -----------------------------------------------------------------------------
                    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

за много години на всички
                      ти наистина си влезнал в голямо чудо за празниците,ано по-бързо да излезеш.а във връзка с това щото още не си показал на какво състояние са ти лагерите,ако си ги снимал дай някоя снимка,предполагам че щом вала няма следи от деруги лагерите няма да са останали без композиция,но щом картера ти е пълен с парченца боклуци съвета ми е да продухаш много добре малените пътища на блока и главата за да си спестиш по-големи неприятности
                      успех

Коментар

Бях доста зает тези дни и не ми остана време да направя добри снимки. Може утре да успея.
                        Тук е мястото да изкажа благодарността си на Patrol fen (Люцкан). Докато този човек поръчва части можете да правите ремонти без да ви е страх . Днес ги поръча и да се надяваме до средата на месеца да дойдат.
                        Аз докато чакам разглобих изцяло двигателя и го подготвих за пароструйка. Маслените магистрали както се спомена щателно, ще бъдат продухани.

Коментар

Дамяне,на умно момче ми приличаш...що се вкарваш в филми.Не си ли сменил Теранозавъра още.Скоро моето старо Терано ще се върне при мен.За две години в Гурково не успяха да го счупят.Поне части ще има -обади се.
                          тел.0879292900 Калин Костадинов

Коментар

Първоначално публикуван от К.Костадинов Преглед на мнение
                            Дамяне,на умно момче ми приличаш...що се вкарваш в филми.Не си ли сменил Теранозавъра още.Скоро моето старо Терано ще се върне при мен.За две години в Гурково не успяха да го счупят.Поне части ще има -обади се.
                            За много години приятелю!!!
                            Филма не е голям, а и ти си го играл вече.
                            Какво имаше предвид за части за тераното? Да не би да си решил да го продаваш на части един ден? Ако е така искам дирекцията евентуално. Когато се стигне до там пиши ми. Разясни по-подробно ако обичаш. Поздрави от Варна!

Коментар

Ето и обещаните снимки. Старах се да са максимално прегледни!

Като начало състоянието на маховика.

Номерата на грейдовете на вала.

Шийките на вала.

Биелен лагер.

Позицията му на биелата. Веднага се вижда проблема(сменил си е радиуса).Хълтави вътре.

Основен лагер.

Цилиндър(състояние). Без никакъв ръб!

Банана обтягащия, който го сменях преди 20000км. в ковти състояние. Поръчан е вече оригинал на 4 пъти по-висока цена нисански с който мисля да няма ядове.

Подготвени части за пароструйка.

Коментар

дамяне неискам да те плаша,защото по-горе каза че си проверявал вала и каза че е ок,но за биелите май не си споменал
                                мисълта ми е че като гледам биелния лагер е доста хлабав и износен,предполагам че двигателя си е почнал да потропва и си го хванал на границата преди да се подбият лагерите защото композицията е хванала липсата,напълно е възможно да е разтегната(да е започнала да става на овал) и биелата което няма как да разбереш преди да го замериш
                                ако не си ги карал на специалис(най-вече биелите) добре е да го направиш,защото ако е разтегната сам се досещаш че се съкращава живота на новите лагери

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X