Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-после и аз да се похваля TERRANO 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Най-после и аз да се похваля TERRANO 2

Изпаренията няма да ги вдишам, защото моя си е затворен. Най-много да има технологичен отвор за кипене, който се извежда с един шлаух извън купето.
    Почти всички мерцедеси и бмв са с акумулатори в багажника или под задната седалка.
    Кабел имам и даже тия дни докато съхне кичето, ще го положа. Ще си изработя тарикатска стойка от винкели с подходящ захват да го крепи и готово. Понеже съм премахнал импровизираната ракла в последствие, ще си изработя нова.
    Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Спарки, днес като се чухме се мъчих да се сетя какво още важно имах да те питам.... Сега се сетих. Имаш ли идея на бензиновото терано на маховика или на коляновия вал да е монтирано лагерче в което да се помества оста на предавателната кутия???
      Мисля, че чувам тоя лагер когато на запален двигател легна под мотора. Проблема е, че незнам дали е лагер или втулка ,защото в двата вида мануали с които разполагам не се споменава за лагер(BEARING), а за BUSHING(втулка). Явно наистина си е втула. Сякаш по има смисъл за натоварени машини. И то тогава ако я чувам да скрибуца означава ли, че няма проблеми и, ще отшуми???

Коментар

Втулка е.

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
          ...Ето прост пример как се ремонтира огледало.
          Счупи се от тук. Много нежно го направили веее...
          Следващият път тръбичката ще остане здрава, познай какво ще се счупи, цената ти я е казал колегата по-долу. Давам само идея по средата да и беше взел една стружка, та при следващият инцидент да се счупи пак там и после си знаеш.
          Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Да ви кажа...огледалата на Тераното се прибрират.Ако човек си прави труда,като влиза в гората да ги свива навътре,проблем със счупени огледала ще е много рядко явление.За сравнение ще ви кажа,че на бившия ми Патрол това го спазвах постоянно и за 5 години дори и каране в невероятни клони и драки огледало не съм счупил нито веднъж...
            Поздрави!
            NISSAN FOREVER
            -----------------------------------------------------------------------------
            Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

А за които ги мързи или забравят да си свият огледалцата, ето какво се случва
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:25092011091.JPG
Прегледи:1
Размер:233.1 КБ
ID:5433071

Коментар

... дайте акъл ...
                Терано 2 , което го използвам и за лов и често в гората включвам бавните на два пъти се троши - предната неделя ляво каре , днес дясно - предния мост не работи при включени бързи/ бавни и ... образувам нерви .
                Възможно ли е при включени бавни да прецаквам каретата - карам бавно , няма остри завои , маншона беше здрав преди аварията ...
                Благодаря предварително !

Коментар

Абе или правиш някаква простотия, без да знаеш, или са си били тръгнали, или има нещо друго.

Гледал ли си хъбовете в какво състояние са? Има ли включване/изключване с удар? Гледал ли си в какво състояние са иглените лагерчета в главините? Бронзовите втулки? Всички ограничителни тампони по окачването по местата ли са си? Някакви подложки да си слагал по шарнири и прочие? Какъв размер са гумите, джантите? Има ли фланци? Ограничителните болтове за завой на мястото ли са си? Има ли лифт, и колко? В какво състояние е дългата кормилна щанга?
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Дамяне,похвали се с новата придобивка де,аз ли трябва да казвам подробности......
                    NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
                    ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

За моя голяма радост коледа за мен дойде по-рано, а дядо коледа се оказа офроудър с оранжев патрол... Вижте какво ми донесе дядо коледа.

Благодаря на Жоро и Любо(участвал пряко в поръчката). Ще почерпя!!! Направо съм на седмото небе! С нетърпение очаквам кога, ще ги монтирам.

Коментар

Разкажи малко повече за тези черни неща/ че не знам как се казват /
                        Какво трябва да стане след като ги сложиш?
                        Поздрави на дружинката от Ловеч.
                        GSM 0877 08 99 19
                        Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнение
                          Разкажи малко повече за тези черни неща/ че не знам как се казват /
                          Какво трябва да стане след като ги сложиш?
                          Поздрави на дружинката от Ловеч.
                          На късо терано се слагат пружини от дълго за да се повдигне около 5 см., а на дълго се поръчват в Крън. Цената за двете е 160 лв. без доставката. Или иначе казано вече, ще съм повдигнат отзад 5 см. и нестига това ами когато го натоваря няма да кляка както досега(водят се усилени). В село Крън произвеждат пружини по желание на клиента!!!

Коментар

Развам се ,че Гошето реши да ти направи тази изненада.Аз просто се включих да помогна ...нали е за приятел,за да я реализираме.
                            Смятам,че Гошето само едно обърка...трябваше на Коледа да си ги намериш под елхата с подаръците/за целта се изискваше просто да вкараме в конспирацията и жена ти/...смятам ,че тогава щеше да повярваш отново,че Дядо Коледа съществува.
                            На добър час с новата придобивка и очакваме променената визия и стойка на Теранозавъра на снимки тук в темата!
                            Поздрави!
                            NISSAN FOREVER
                            -----------------------------------------------------------------------------
                            Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
                              На късо терано се слагат пружини от дълго за да се повдигне около 5 см., а на дълго се поръчват в Крън. Цената за двете е 160 лв. без доставката. Или иначе казано вече, ще съм повдигнат отзад 5 см. и нестига това ами когато го натоваря няма да кляка както досега(водят се усилени). В село Крън произвеждат пружини по желание на клиента!!!
                              Едно допълнение за пружините на късото терано.....по-добре е да се вземат нови, защото ако са втора употреба може почти да няма ефект. На моето му сложих от дълго, но втора употреба, натегнах му и торсионите....е вдигна се но не достатъчно и в момента е почти равно отпред и отзад, а трябва задницата му да е леко щръкнала.

Коментар

Днес планирах монтажа на пружините, но докато стигна до сервиза на един приятел се предприеха редица спасителни акции и семейни нужди при което не остана време. Чолаков каза затопляне другата седмица. Тогава, ще да е...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X