От: Какво направих по ЛАНД РОВЪРА днес.
Да,точно само те смених ма не си спомням май от падока ги поръчах стават,дясната врата не се затваряше през зимата поради някаква причина и пак си е така,то само тези на праговете бяха накъсани,ама винаги като го закарам на мивка и вътре все едно някои си вземал душ добре че имам парцал да подсуша седалките ,и благодаря
 ,и благодаря

Да,точно само те смених ма не си спомням май от падока ги поръчах стават,дясната врата не се затваряше през зимата поради някаква причина и пак си е така,то само тези на праговете бяха накъсани,ама винаги като го закарам на мивка и вътре все едно някои си вземал душ добре че имам парцал да подсуша седалките
 ,и благодаря
 ,и благодаря

. Най-близките размери налични тук се оказаха 4,5х2,5мм и 20х2.5мм, което леко ме притесняваше, поради факта, че са с идея по-тънки от приведената инчова стойност (2,62мм). По тази причина проведох тест под налягане:
. Най-близките размери налични тук се оказаха 4,5х2,5мм и 20х2.5мм, което леко ме притесняваше, поради факта, че са с идея по-тънки от приведената инчова стойност (2,62мм). По тази причина проведох тест под налягане: 

А какъв е размера им колега,ниски ми изглеждат за 205/80/16?
 А какъв е размера им колега,ниски ми изглеждат за 205/80/16?

Коментар