Гледам че си нямаме такава тема, а е срамота. Та днеска се занимавах с монтажа на гъзарски разширители. За 4 часа сложих първия, с помощ от собственика. Разширителите са гадно изработени и отвратителни за монтаж. Пристигнаха накривени и трябваше да ги оправям със сушоара.  И малко рязане падна. За сметка на това са скъпи. По-точно, безобразно скъпи за качеството си. Утре продължавам.
 Та днеска се занимавах с монтажа на гъзарски разширители. За 4 часа сложих първия, с помощ от собственика. Разширителите са гадно изработени и отвратителни за монтаж. Пристигнаха накривени и трябваше да ги оправям със сушоара.  И малко рязане падна. За сметка на това са скъпи. По-точно, безобразно скъпи за качеството си. Утре продължавам. 

Та днеска се занимавах с монтажа на гъзарски разширители. За 4 часа сложих първия, с помощ от собственика. Разширителите са гадно изработени и отвратителни за монтаж. Пристигнаха накривени и трябваше да ги оправям със сушоара.  И малко рязане падна. За сметка на това са скъпи. По-точно, безобразно скъпи за качеството си. Утре продължавам.

. Важното е, че след две години каране сега разбрах колко твърд трябва да бъде педала
. Важното е, че след две години каране сега разбрах колко твърд трябва да бъде педала . Очаквам да спре и досадното следене и доливане на течност в казанчето.
. Очаквам да спре и досадното следене и доливане на течност в казанчето.

Пръскам я на тезгяха, отварям кашона и............
 Пръскам я на тезгяха, отварям кашона и............ Има един лагер излишен.  И два липсват. Баш конусните за дифа.  Ще видим утре дали ще намерим по магазините.  Баси негодниците.
  Има един лагер излишен.  И два липсват. Баш конусните за дифа.  Ще видим утре дали ще намерим по магазините.  Баси негодниците. 

. Два дена чета стари теми и не стигнах до никъде. Май ще се ходи на майстор
. Два дена чета стари теми и не стигнах до никъде. Май ще се ходи на майстор 

Официалното извинение е, че съм на няколко хиляди км от него. Когато съм наблизо, пак не се скъсвам от работа. При мен нещата стават бавно, обмислено...Чакам частите да се освободят от остатъчни напрежения
 Официалното извинение е, че съм на няколко хиляди км от него. Когато съм наблизо, пак не се скъсвам от работа. При мен нещата стават бавно, обмислено...Чакам частите да се освободят от остатъчни напрежения

Коментар