Ако Диското е с автоматични скорости - лоста на скоростите трябва да е на N за да може да се превключи малкия лост на раздатката в някое от положенията H - N - L или Dif Lock. Поне на мойто Диско е така
Чета тука разни теми из форума и ми идват разни идеи. Та въпроса е може ли на мойта раздатка (не знам какъв номер е), с виско муфа
да се добави някакъв механизъм с който да може да се блокира средният диференциал. Или поне към мойте скорости може ли да се куплира раздатка
която има блокаж на средният диференциал.
чета тука разни теми из форума и ми идват разни идеи
та въпроса е може ли на мойта раздатка(не знам какъв номер е), с виско муфа
да се добави някакъв механизъм с който да може да се блокира средният диференциал
или поне към мойте скорости може ли да се куплира раздатка
която има блокаж на средният диференциал
Твоята раздатка е на Борг-Уорнър (с верига), която е стандартно на Класиците, въпреки, че има и изключения. Другата е LT230* (където * е различен индекс R, Q, T, в зависимост дали е на Диско, Дифендър, Рейндж и т.н.).
LT230 е с блокаж на междуосевия и няма проблем да я замениш с твоята.
Последно редактирано от Lazar; 04-02-08, 14:22.
Причина: добавяне на препратка
Борг Уорнъра е доста здрава раздатка и на практика не се нуждае от блокаж на касетата, а и никой никъде не го е правил. При нормална експлоатация не би трябвало да създава каквито и да е грижи.
Иначе на нейно място можеш да монтираш ЛТ230 без значение коя модификация е- разликите са им в предавателните числа и за това някой път не става от 2 лт-тки да се събере една, в случай че са с различни индекси. М/у другото лятото дочух че за Уорнъра имало изгодно нови вериги в МП- около 180-200лв, ама са от алтернативния производител. Боби си беше поръчаЛ 3-4
Discovery ползва LT230T TRANSFER BOX (същата ползват и RR Classic преди 1989 г. Има 5 позиции N; H; H+Diff Lock; L; L+Diff Lock
Имам и ремонтно ръководство за този модел.
ONROAD & OFFROAD ONLY WITH ALLWHEEL PERMANENT DRIVE
Искам да попитам дали раздатките на 200TDI и на 300TDi са еднакви,а също така и механизмите на ръчната спирачка?Защото ми трябва фланеца,който държи барабана на ръчната и задния кардан
Също и ако някой каже къде може да се намери Ровер на части ще съм му много благодарен
И аз днес се сблъсках с подобен проблем при едно 300тди автомат : лоста за блокировка си влиза хубаво наляво с характерното щракване (ако може да се каже) , но нито лампата светва , нито има реално блокиране. Ако може LUCKYARCHER да споделиш какво стана при теб . Може ли и тук да е както Асен казва за осакатеното тд5 ? Гледайки отдолу ИМА лостче , стигащо до корпуса на раздатката , ако нещо липсва трябва да е вътре според мен .
И аз днес се сблъсках с подобен проблем при едно 300тди автомат : лоста за блокировка си влиза хубаво наляво с характерното щракване (ако може да се каже) , но нито лампата светва , нито има реално блокиране. Ако може LUCKYARCHER да споделиш какво стана при теб . Може ли и тук да е както Асен казва за осакатеното тд5 ? Гледайки отдолу ИМА лостче , стигащо до корпуса на раздатката , ако нещо липсва трябва да е вътре според мен .
Карам такова и наскоро пробвах в реални условия блокажа /без блокаж не ставаше минаването/. Няма щракване и не би трябвало да има.
Към колегата - напиши какво стана с въпросния проблем, че ще започне четвърти месец от началото на темата. Ако все още имаш въпроси, ела на някоя сбирка.
Не помня кой го беше написал - факт е че най-вероятно откакто е станал кола блокажа на този (холандски) екземпляр не е бил включван и след малко по-резки движения и '' мамата'' почна да включва почти всеки път , явно причината е в клеясали / ръждясали лостове (за щастие)
Discovery ползва LT230T TRANSFER BOX (същата ползват и RR Classic преди 1989 г. Има 5 позиции N; H; H+Diff Lock; L; L+Diff Lock
Имам и ремонтно ръководство за този модел.
Преди 2 дена се сдобих с Range Classic V8 3.5 120kW 86г.,ръчни скорости.
Успях да го покарам много малко(За сметка на това следващата
седмица няма да слизам от него)Все още не съм му разгадал раздатките.
Ще пробвам тези ,който са описани тук и по горе от Yaro.За сега съм
включвал малкия лост само напред,неутрал и назад.Full time ли е 4x4
или при "H" e само задно.В момента търся документация да се
образовам малко
Здравейте колеги.. напълно нов съм във форума, и за първи път пиша тема.До сега само разглеждах и четях като попаднах на доста интересни неща. И така по същество, притежавам Диско 1 300Тди закупено преди 2 месеца от Австрия.Имам проблем със включването на блокажа. Доколкото видях тук малкото лостче има 5 позиций , а моето влиза само на 3 от тях съответно бързи-H N-неутрална и L-бавни без да може по никакъв начин да флезе на ляво и съответно да се включи блокаж на бързи и блокаж на бавни.. пробвал сам го хиляди пъти свалих снимки от форума в които е показано точно каде трябва да флезе лостчето но не иска.. и че трябва да светне индикацията на таблото но и това не става.Моля помагайте ако някой знае нещо по въпроса ще ми е от полза.
ПОнякога помага леко преместване напред или назад, но наистина леко, ако е от това се усеща, като се мръдне 1/4 оборот железарията в раздатката и лостчето съумява да премине в заветната позиция. Ако не е това, сигурно има проблем в раздатъчната кутия. Ремонтирането не е голям проблем и части се намират в нета, но все пак зависи какво точно.
Блокажът се включва в движение / до 8 км/ч мисля беше по книжка, ама като си на зор и с мръсна газ/. Усеща се като удар, когато се включен на правилното място - в смисъл секунда преди да закъсаш.
За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар