Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих по джипа днес?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение

...
    Засега си стои. Ток минава. ...

За стоене си стои, обаче за това с минаването на тока съм излъгал. Вероятно съм докоснал със сондата клемата и ми е светнало. Вчера на снега не видях признаци да работи отоплението, та днес проверих пак какво е положението.
    Ами като сложа сондата на реотана от страната на новозалепената клема ток няма. Т.е. въпреки старателното размесване на лепилото преди полагането му, явно нещо не е така и проводимостта му я няма.

Т.е. проблемът си остава.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

• murfito
      murfito коментира
      Редактиране на коментар
      Идва ли напрежение на кабелите?

• Чавдар (V93)
      Чавдар (V93) коментира
      Редактиране на коментар
      14+ V

Това, ако замеря между клемите или между лепената и реотана от другата страна.

• mariiin
      mariiin коментира
      Редактиране на коментар
      В Steinberger има проводящ сребърен лак. Преди години в един сервиз ми поправяха същия проблем на едно Пежо, като човека намаза самата клема, която беше запоявана и основата на реотана около нея и проработи. От там го видях и после си купих. Не е здраво като лепило, но определено е проводящо. От години си поправям нагревателите на колите с такъв (беше в друго шише с четка тогава, сега е като шишенце за розово масло).

• Трябва да тестваш при изпотено стъкло. Всички реотани да са прекъснати...
    Jeep Cherokee KJ, 2.8crd LIMITED Auto, 2004г. & TABBERT Jeunesse 560
    Око за око, паста за зъби!
    Когато вярата срещне надеждата, животът намира начин!

Коментар

• Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image_933512.jpg
Прегледи:715
Размер:181.5 КБ
ID:6911870 Днес излезе от Боя, и получи нови H11 Osram NightBraker чакам да се стъмни да ги пробвам. Преди Боята получи и Чип на мотора с цел по-голям въртящ момент и мощност АКО се налага.
      Mercedes-Benz - M-class (W164) - ML 550 (388 Hp) 2008
      Mercedes-Benz - Е-class (W211) - 4matic (224 Hp) 2008

Коментар

• колега, изглежда много добре с новата боя. Много да му се радваш и да не влизаш пак за боя,че грешни парици се дават.
        JEEP Grand Cherokee WK2; 184kW (250 PS), 2017 г.
        Тел: +359 887 847261

Коментар

• Привет !
          Гранда влезе за боя , преполагам че до 2 седмици ще готов живи и здрави .
          Докато ровичках в гаража открих че са останали LED кит за вътрешните крушки на WK-1 , за които не е стигнало време да ги сложа преди продажбата , така че който ги иска да драсне едно ЛС с данни и ще му ги пусна по еконт само доставката ще си плати .
          Прикачам снимка само ги бях отворил да видя какво точно представляват и съм ги оставил в гаража явно , по споне са само и единствено за WK-1 .
          Поздрави !
          Димитров! Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image0.jpeg
Прегледи:582
Размер:436.2 КБ
ID:6913599

Коментар

• CITIZEN
            CITIZEN коментира
            Редактиране на коментар
            Благодаря на колегата DimitroffCRD че ми подари този комплект. За съжаление се оказа че крушките са дефектни, когато ги сложиха и монтираха след известно време започнаха да горят, да мирише на изгоряло и да има дим в купето, при пробите няколко бушона се смениха тъй като даваше на късо.

• Смених задната седалка с такава от Overland, разликата в удобството е несравнима.
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:mix sedalki.jpg
Прегледи:573
Размер:196.2 КБ
ID:6915498

Коментар

• CITIZEN
            CITIZEN коментира
            Редактиране на коментар
            Имам приятел който е Автотапицер доста добър има всичко, за всичко, но не ми се занимава, ще си покарам малко, майстора ми вече след седалката каза да си почина че му писнало вече от тоя джип и да си го карам ама не в сервиза... )))
            Ако ти трябва задната да ти я пратя подарък ? ))

• sparkybg
            sparkybg коментира
            Редактиране на коментар
            Задната си ми е перфектна, макар че автомобила е бил семеен и отзад имаше разсипвано, бомбони, дъвки, 10-ина пастела. Събрах и къде 3 долара на "стотинки" до тук.

Една предна долна част ми трябва (еднакви са шофьорска и пътническа), с идеята дакато си шия седалката (или някой друг ми я шие), да мога да си карам колата. Някога е възстановявана с оня метод с течния винил, ама вече и това се отлепва. Не ми е чак дерт велик, но рано или късно ще я правя.

Станислав имаше и предни седалки. Що не си взе?

ПП: И съм на... сигурно 200 метра по права линия от Станислав. Можеше да се обадиш "да си ги премерим", ако си идвал лично.

• CITIZEN
            CITIZEN коментира
            Редактиране на коментар
            Знам, ами първо защото ми каза че иска преправяния и не ми се занимаваше да чакам да ми ги преправя Момчета което се занимава автосалони, а майсторите ще мрънкат че им писна от мене.Второ на мен си ми е добре на Платняната а и са буквално като нови дядото беше 60кг., аз съм 110 и ги амортизирах за няма 2години повече отколкото той за 14. ) Още не съм решил за окачването, Гуми трябва да му взимам после ще се върна на салона пак... )

• Искам да попитам, ако има запознати, за конверсия от един двигател към друг.

Става въпрос за Чероки XJ 2,5 бензин с ръчни скорости, дали сравнително бързо и безпроблемно може мотора да се замени с 4 литра шестака, ако има такъв например ребилднат мотор?
          Всеки трети е шести

Коментар

• дядо владо
            дядо владо коментира
            Редактиране на коментар
            При WJ-я карданите на дизела и бензина се различават с един см. не е много и трудно се забелязва, но при лифт става МЯУ в къси срокове. Оборотомера на таблото би трябвало да си търси сигнал за 4 цилиндъръ и 6-така вероятно ще го бърка

• Самодържец
            Самодържец коментира
            Редактиране на коментар
            Не им знам разликите какви са, но все пак питам за XJ ...

• дядо владо
            дядо владо коментира
            Редактиране на коментар
            Това ясно XJ , просто казвам къде съм срещал проблеми ☕

• Привет!
          Някой с идея за преходник от оригиналното радио към 1дин за Чероки KJ, че май е време за нещо (елементарно - не искам нищо сложно или умно), четящо мп3 от флашка?

Или пък ако някой да е борил проблем с аудиото. Че от нищото взе да ми се цака ФМ-радиото (то и без това чете само нормални музикални дискове и ретро касетки - тях даже не съм ги пробвал) - започва да търси без да сменя честотите и съответно без да намира нищо на фм, а на другите обхвати (за проба тествах къси и средни вълни) не е така... От време на време се оправя без да съм забелязал някаква повторяемост и да се влияе от нещо, но за малко. И докато примерно слушам запаметена станция изписва SEEK и уж започва да търси, пък не върти честотите и само пращи.

Коментар

• Те ти мултимедия без преходник, ама точно за твоето:

Конкретната (XTrons) е към 700-800 кинта, но със сигурност има и по-евтини.

А иначе доколкото виждам по картинки из нета, мястото изключително лесно става на 2DIN, а там вече избора доста се разширява.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Shider
              Shider коментира
              Редактиране на коментар
              Търся нещо евтино и просто - категорично за тая кола не ща мултимедия, държа единствено радиото да е с RDS (че доста от евтините куча-марка нямат) и USB-порт. Представям си ресийвър за под/около 100 лв, колкото да надприказва шума от гуми/вятър/VM-дизела...

Пък ще разгледам и моето - ако е нещо лесно откриваемо и поправимо няма и да се занимавам допълнително.

• Набрах лешници, тва американските возила сделани в Европа са голяма благина, докато сменяш масла и филтри може да набереш поне кило ядки

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:2023-04-17 11.23.44c.jpg Прегледи:0 Размер:510.7 КБ ID:6920415

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:2023-04-17 11.23.56.jpg Прегледи:0 Размер:505.2 КБ ID:6920414

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:2023-04-17 13.02.24c.jpg Прегледи:0 Размер:509.6 КБ ID:6920413
            Бъдете живи и здрави!

Коментар

• CITIZEN
              CITIZEN коментира
              Редактиране на коментар
              Предишния собственик е била Катеричка.

• Днес беше отстранено сеенето при подаване и отнемане на газта. Сменени са задните тампони на задните надлъжни носачи.
            Jeep Cherokee KJ, 2.8crd LIMITED Auto, 2004г. & TABBERT Jeunesse 560
            Око за око, паста за зъби!
            Когато вярата срещне надеждата, животът намира начин!

Коментар

• Направих диагностика на Климатичната система на WK-а, имаше нужда от допълване все пак е 2006г.

Коментар

• Всички тампони сменени с нови по предницата, нови шок тампони, нови амортисьори Bilstein 5100s.

Коментар

• WK2
                  Вчера, лека загрявка , не ми работеше задната чистачка.
                  В повечето случаи им блокира оста, от ръжда.
                  Пълно разглобяване ,почистване на рЪждата ,мазане /силиконова грес/,и тръгва като нова.
                  Прикачени файлове
                  0896 396 700 Димчо Костов.

Коментар

• Днес , смяна на тампони на мотора /протече десния/.
                    За десерт , подмяна на Фитингите на предните въздушни възглавници.Още като я купувах едната беше мазана с някакво лепило /ясна беше работата /.
                    Прикачени файлове
                    0896 396 700 Димчо Костов.

Коментар

• sers
                      sers коментира
                      Редактиране на коментар
                      Koлега от къде взе тези тампони и на каква цена .

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X