Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих по джипа днес?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво направих по джипа днес?

Смених всички кабеляци свързани с подгрева на свещите, смених бушоните 50а за подгрев и сега с тоците всичко е наред. Отделно беше 1 седмица игра с помпата (тя се оказа главния виновник за не паленето) и вече мога да се похваля с палеща кола . Остана само смяна на скоростната, но тя след месец- 2 точно да я постопа дoкрай.
    R 727cc BB KIT
    ZJ V8
    WK2 V6

Коментар

От няколко дни съм с нови тампони на стабилизиращите щанги (да е жив и здрав joro cska) и с нови седалки Натиснете снимката за да я уголемите

Име:23092011577.jpg
Прегледи:1
Размер:95.5 КБ
ID:5306957Натиснете снимката за да я уголемите

Име:23092011582.jpg
Прегледи:1
Размер:112.4 КБ
ID:5306958(.... някой преди мен е изкарал джипа извън кожата си, та резултата беше някакъв полу кожен салон)
      Grand Cherokee ZJ V8 0887493336
      Желязото се кове докато ...се закове...

Коментар

Страхотен салон!
        Станал е като новия Гранд отвътре. Я кажи колко парици и за какво ти взеха?
        Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Първоначално публикуван от Жорката Преглед на мнение
          От няколко дни съм с нови тампони на стабилизиращите щанги (да е жив и здрав joro cska) и с нови седалки [ATTACH=CONFIG]366620[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]366621[/ATTACH](.... някой преди мен е изкарал джипа извън кожата си, та резултата беше някакъв полу кожен салон)
          Я сподели къде, че моите предните са съдрани и все се чудя къде да ги оправя.
          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Целия салон излиза 720 лв, (целите седалки и корите) мисля че съотношение цена - качество е задоволително, майстора е Станислав от кв. Аспарухово. Салона е точно копие на оригиналния, надуването работи без да деформира новата кожа....абе старае се момчето Срокът също е добър - за предните седалки 2 дни!
            Колега musovir, обади се да пием по бира
            Grand Cherokee ZJ V8 0887493336
            Желязото се кове докато ...се закове...

Коментар

Смених стария акумулатоr с нов, Berga 100Ah, че започна да ми записва грешки от типа 0700, 0702, 0703, и автомата да влиза в авариен режим... абе мъка и реших да изпреваря неизбежното, а вчера си пастирах возилото, "това Patriot Blue, било много красиво бе..."
              Последно редактирано от hazaev; 09-10-11, 23:57. Причина: допълнение
              [FONT=Arial]"Само слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса..."[/FONT]
              Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD
              Kawasaki KLE 500

Коментар

Здравейте! Как се нулира-занулява показателя за оставащите км. до сервиза?
                Или само в БС или друг сервиз става?
                За ZJ- 98-a става въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                  Здравейте! Как се нулира-занулява показателя за оставащите км. до сервиза?
                  Или само в БС или друг сервиз става?
                  За ZJ- 98-a става въпрос.
                  не можеш да го нулираш, настройва се в диапазон от 3000 до 12000 км. и после е с обратно броене....

за да го настроиш натискаш селект..... и си избираш числото, после натискаш сет и задържаш наколко секунди, да го запомни

Коментар

Да ви кажа какво направих по джипа вчера: Застанах пред него, погледах го няколко минути и ... го закарах в сервиза... Аз това упражнение вече го знам .
                    Май-май съм му е*ал мамата на шарнирите, че и предния диференциал стана по-музикален от обикновено. Левия фар нещо бие нагоре в дясно и не успях да го регулирам, ама въобще. Развали се времето, заваля и текна през уплътнението в багажника. Пъ да знаете какво гуууляму жИляжу изкарах миналата седмица от задна лява гума!

После ще ви кажа до къде ми се "запретна ризката" .
                    Grand Cherokee WJ '99 V8 4.7 Limited

Коментар

Аз пък си смених амовете на багажника и сега вече като го отворя не ми пада на главата, и съм много хепи. Искам да благодаря на Жоро-ЦСКА за доставката на въпросните радости!!!
                      0899278323-0877500798

Коментар

Обух жипа с чисто нови ContiCrossContact AT. Щом се оказа, че BFG няма в моя размер, изборът не беше особено труден. Да видим как ще се държат през зимата.
                        Warp. Timewarp.
                        Grand Cherokee WG 2.7 CRD BFG A/T
                        LZ1VAS

Коментар

Днес оправих бягащата предница при REGULATOR, защото ми късаше нервите
                          Warp. Timewarp.
                          LZ1VAS

Коментар

Днес му купих масло и тия дни ще сменям - 5 кварта Coastal 10W40 полусинтетика, че синтетика 10W30 май ще му е тънко, над 200к км е. От същата марка взех и 75W140 да долея малко в диференцияла. Към 15 лв ми излезе квартата, а на някои места го пишат по $6 галона в Щатите... Някой ползвал ли го е като моторно масло, или аз съм първи?
                            Jeep Grand Cherokee '96 5,2 V8

LZ1POP

Коментар

Първоначално публикуван от ivorus Преглед на мнение
                              Днес му купих масло и тия дни ще сменям - 5 кварта Coastal 10W40 полусинтетика, че синтетика 10W30 май ще му е тънко, над 200к км е. От същата марка взех и 75W140 да долея малко в диференцияла. Към 15 лв ми излезе квартата, а на някои места го пишат по $6 галона в Щатите... Някой ползвал ли го е като моторно масло, или аз съм първи?
                              Ще си първи, а аз... втори с 5w30 от същата марка . Още не съм го сложил, но съм го купил и го возя в багажника.
                              В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Днес се разходих до Дядо Владо и Quadra и смених маслата на диференциалите и раздатката. Другата седмица мисля да сменя и на скоростната кутия.
                                Warp. Timewarp.
                                LZ1VAS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X