Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих по джипа днес?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво направих по джипа днес?

Първоначално публикуван от krum.rangelov Преглед на мнение
    Привет на всички!
    Ще съм кратък,за да не ви отегчавам. Вече и аз съм собственик на Гранд Чероки 5,2. Колата ми е подарък. Положението е следното: Стояла е близо година и половина на двора,без да се кара.Акумулатора-естествено сие заминал.Днес (в снега) решихме,че трябва да го запалим,за да мога да си го прибера и да започна да го стягам.Взех "биче",бензин и пр. Закачихме кабели и пр,но въобще не даде признак на ток-никакви прибори или лампи не светнаха.Повторихме,потретихме-нищо. Свалих стария акумулатор,сложих този от колата-пак нищо. Няма ток. Та въпроса ми е-ако някой има телефона на някой ел.техник-да му звънна да дойде да го погледне какво му е.Предварително благодаря.
    Първо честито за подаръка,дай боже всекиму.Второ,за кои град,село,планета търсиш електриджия?
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Въпроса в случая е: "Какво трябва да направя?" Докато го подгрявах сутринта, съм забравил чистачките включени, а те замръзнали и сега не отлепят... Дайте акъл, моторчета ли, какво?!

Коментар

Гадна работа, може да е бушона все пак.
        Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Първоначално публикуван от joro_cska Преглед на мнение
          Гадна работа, може да е бушона все пак.
          aaaa, да... къде са те? отпред в кутия?

Коментар

Не опред в кутията са релетата. Бушоните са май в краката на водача зад енда вратичка (при теб не съм сигурен)
            Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Първоначално публикуван от joro_cska Преглед на мнение
              Не опред в кутията са релетата. Бушоните са май в краката на водача зад енда вратичка (при теб не съм сигурен)
              Там са... но какво и как да гледам, хм... Сега се изгуби и дисплея долу със схемата на джипа и инфото + че чистачките отлепиха, но сега са без импулс и спират както си искат... Некакви идеи, или пак "майстори електричари" и т.н.

Коментар

Мечка страх-мене-не!!!
                Така протече днешния ден при мен.След проверка на инсталацията,установихме,че мрежата е наред,и до бензиновата помпа достига напрежение.До тук-добре.НО!- помпата не работи.В снега и студа свалихме резервоара(като отрязах носещите шпилки,защото отвиването им граничеше с невъзможното),извадихме помпата и установихме,че е сериозно блокирала.Горивомера показваше празен резервоар,а на практика имаше над 50литра вътре.Аз също се учдих,но след разглобяването на помпата видях колко мизерия,боклуци,кал и тиня имаше в помпата и резервоара-нормално да не работи...............
                Та този вече установен проблем,доведе до нов-закупуване на помпа.
                Дайте инфо от къде може да се вземе на прилична цена,или с каква е заменяема-марка,модел...........
                Предварително благодаря!

Коментар

• От: До: Какво направих по джипа днес?

Реших да проверя АНТИФРИЗА при колко замрьзва и ИЗНЕНАДА -11 на скалата на два различни уреда. БЯХ го сменял октомври в сервиз.звьннах им да ГИ питам защо са допуснали това и ме пратиха по нанадолнището.аз сьм бил доливал вода.Е как да се довери човек било само за смяна на антифриз докато пие кафе

Коментар

Купих си бензинова помпа от "Ем комплект 33". Цена-95лв.
                    Монтирана е вече на контейнера-сега остава да направя нови окачвачи за резервоара(защото резнах старите) и да сглобя всичко обратно.
                    Купих и нов акумулатор Bosh. Предстои часът на истината...............

Коментар

Смених си крушките по централната конзола. Оказа се че имам 4 изгорели. Обиколих няколко магазина но не намерих такива :-(
                      Принудих се да ги разглобя и да подменя само крушката в цокъла. Сложих 1,2W - незнам дали трябва да са такива но светна много добре :-)
                      Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 2002'
                      Jeep Wrangler 2.5i 1996'

Коментар

Минах ГТП,платих Гражданската,смених изгоряла крушка на преден десен фар и ............ установих,че свети лампа check engine.
                        Пробвах с метода на самодиагностиката,ама нещо не стана номера-може и аз да не съм успял да го направя както трябва.Пак ще опитам. Днес когато го оставих да позагрее сутринта,на два пъти угасна.После-по време на движение,все още недозагрял замалко да угасне-изгуби обороти за миг,но после пак ги възбнови и повече не съм имал проблем днес.Утре ще видя дали пак ще се повтори номера.Искам да сменя алтернаторен ремък и всичките ролки,масла на двигател.Другия месец-масла на раздатки,дифове............и още,и още,и още..................

Коментар

смених си предните накладки днес Гранд Черок 68лв при Скорпионите,видяха ми се много обадих се на познат и ми ги намери за 45лв

Коментар

Днес ми смениха тръбата на генерацията,от последното гърне назад.114лв.KRAFT.Загуби част от очарователния звук,който имаше.
                            Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

Смених маслото на околовръстното при Петър,нов въздушен,и чакаме хубавото време!
                              Grand Cherokee 2.7crd Limited

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                                Там са... но какво и как да гледам, хм... Сега се изгуби и дисплея долу със схемата на джипа и инфото + че чистачките отлепиха, но сега са без импулс и спират както си искат... Некакви идеи, или пак "майстори електричари" и т.н.
                                Дисплея си тръгна от само себе си - "стопли" явно... Чистачките обаче още "своенравничат"...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X