Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Terracan

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Terracan

Здравеите,от скоро се заглеждам в теракана,защото е голяма семеина кола.
    Искам да попитам как е нивото на сигурност,колко въздушни възглавници има?
    На някои места пише 2 на други 4...
    И къде са разположени другите 2 ако са 4?

Коментар

Аз на моя виждам само 2 и не е кола а истинско 4x4 - камионче.
      Разликата между кола и джип е много голяма така че покарай малко джип ако не си карал и после решавай за покупката.
      Ако си го купиш и покараш няколко месеца после няма да се качиш на кола.

Коментар

Извинявам се казах кола,но имам предвид джип....
        Знам какво е теракана и имам известен опит с джипки...
        Наблягам на сигурноста,защото ще го вземам за семеина кола(ДЖИП).
        Та въпроса ми е колко Въздушни възглавници има модела след феислифта 2005 година?
        Защото ако купувам ще е след феислифта тоест след 2005.

Коментар

Първоначално публикуван от stefanov810 Преглед на мнение
          Та въпроса ми е колко Въздушни възглавници има модела след феислифта 2005 година?
          Две! Мисля, че няма с четири! Но може и да бъркам!
          יעבור
          «И това ще мине»

Коментар

Колега, аз съм с такъв от 2004г, със 163кс.-тоя с новата горивна сист., но старите брони. Той има 4 въздушни възглавници, 2 от тях са отпред, а другите 2 отгоре (над сенниците). И четирите са за предните пасажери.
            Hyundai Terracan 2.9 CRDi '04 163h.p.

Коментар

Първоначално публикуван от Vincentsk Преглед на мнение
              . Той има 4 въздушни възглавници, 2 от тях са отпред, а другите 2 отгоре (над сенниците). И четирите са за предните пасажери.
              Над сенниците?!!
              И къде точно над сенниците! За пръв път чувам за такива!
              Сигурен ли си? Обикновенно страничните са в седалките!!А въздушните завеси също не са отпред, а отстрани!
              יעבור
              «И това ще мине»

Коментар

Ха, каде над сенниците и аз не ги виждам. Моя е 06 г. и кажи каква е разликата в горивната система.

Коментар

За възглавниците съм сигурен, като се вдигнат сенниците, правоъгълни участъци са леко вдлъбнати и ако не се лъжа на тях пише Air Bag. Не е задължително всички да ги имат, предполагам е била опция с доплащане. А моделът е 2004г. със 163к.с. и светъл кожен салон (тея преди феслифта нямат такъв). С други думи, някаква частична промяна преди целия фейслифт. Колега спомена, че тея със 150 к.с. били с common-rail система на Делфи, а тея със 163 били със система на Бош.

Коментар

Всички са Делфи, излезе че с Бош са мит. Аз нямам нищо над сенниците.

Коментар

За мита за Бош не знаех. Става дума, че началото на 2004г. са променили мощността от 150 на 163 к.с. А през 2005г. технически нищо не се променя, а само брони и леко освежаване на интериора от към цветове. Доколкото възглавниците, преди час ме обзе нетърпение и погледнах. На самите сенници пише AIRBAG See the other side (и на двата). От другата страна на сенника има обяснение за него, а на самия таван над тях има вдлъбнати правоъгълни форми. Тия дни ще ги снимам.

Коментар

[QUOTE=Vincentsk;1532786]За мита за Бош не знаех. Става дума, че началото на 2004г. са променили мощността от 150 на 163 к.с. А през 2005г. технически нищо не се променя, а само брони и леко освежаване на интериора от към цветове.
                        Това не е съвсем вярно. Имам ги и двата модела и при директна съпоставка се вижда че има разлики. Например подгревната плоча за въздуха е видоизменена. Има и други разлики но не мога в момента да се сетя. Ще трябва да погледна !
                        GW Steed5

Коментар

Първоначално публикуван от Vincentsk Преглед на мнение
                          За възглавниците съм сигурен, като се вдигнат сенниците, правоъгълни участъци са леко вдлъбнати и ако не се лъжа на тях пише Air Bag. Не е задължително всички да ги имат, предполагам е била опция с доплащане. А моделът е 2004г. със 163к.с. и светъл кожен салон (тея преди феслифта нямат такъв). С други думи, някаква частична промяна преди целия фейслифт. Колега спомена, че тея със 150 к.с. били с common-rail система на Делфи, а тея със 163 били със система на Бош.
                          Моля погледни пак за това пише ли Air Beg на тавана където са вдлъбнатите места! Или пише на самия сенник?!! Просто ме заинтересува с тези възглавници над сенниците - няма логика! Как сработва възглавницата при вдигнат сенник - това може да е опасно!
                          А за горивната система - моят е 163 к.с. и е Делфи!
                          יעבור
                          «И това ще мине»

Коментар

Предполагам, че турбината на 163 е по голяма или другия варянт само чипа да е различен. А по повод airbag-а и аз имам вдлъбнатини под сенника но не пише нищо, отвутре на сенника е написано кога и как да си включиш 4х4, предполагам че на сенника на колега са описани някакви данни за airbag-а и за това се е заблудил, че там има airbag.

Коментар

Първоначално публикуван от xlapaka Преглед на мнение
                              , предполагам че на сенника на колега са описани някакви данни за airbag-а и за това се е заблудил, че там има airbag.
                              Точно на сенника пише за airbag-а затова питам!
                              יעבור
                              «И това ще мине»

Коментар

Съжалявам за късния отговор, но тези дни ми е другаде главата. За сенника, на самия него пише AIRBAG See Other Side и от другата му страна има описани неща за възглавницата, но аз не сум ги чел. Преди години, като го купувахме, останах с впечатлението, че там има възглавници, макар и да е нелогочно място.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X