Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Terracan

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Terracan

И при мен има биене от първа на втора скорост но само при рязко пускане на съединителя. Огледай на канал луфта на кардана и ако е много голям и те дразни си го смени има теракани на части може да намериш и читав.

Коментар

Малко смяна на темата, зимата мина и сега е най-удачно човек , който кара ски и ходи в планината в зимни условия да помисли за вериги. Ето малко инфо, Pevag sportmatic suv, отлични, самонтягащи се , най-високо качество !Тази година имам впечатления , за това и изразявам мнение!
      Прикачени файлове

Коментар

• Извинявайте за вьпроса!!!Какви са тези "амове"

Здравейте!Т.н.Гладиаторци нямат усилени торсиони за Terracan!!!
        Последно редактирано от Чавдар (V93); 06-03-11, 11:49.

Коментар

Съкращение от амортисьори.
          Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Благодаря за пояснението колега!А някой знае ли кьде се продават метални брони за Terracan?

Коментар

Здравейте приятели на Терито. Новак съм във форума, а и от скоро съм собственик на тази машина, но вече имам някои и друг дребен проблем.

1. Километражът ми се заковава на 40 км/ч със каквато и скорост да карам;

2. Копчето на лявата ръкка с което се включват халогените си работи когато то си поиска.

Изчетох всички форуми, но никой от вас не е споделял за подобен проблем, а виждам че тук има много знаещи и разбиращи хора.
              Моля за вашите съвети преди да съм отишъл в сервиз. Предварително благодаря, на всички които ще откликнат.

Коментар

Колеги, имам за продаване един комплект за задна главина на Теракана / лагер, две семеринги и опорна втулка/ цена 210лв. В ИНД е доста по скъп, ако на някой му трябва да пише.

Коментар

Ето нещо практично за нашите машини:

Колегите в ИНД дават много висока цена и много дълъг срок за доставка (малко под 400лв. и 2 месеца). Положението не е приемливо.
                  Някакви предложения за направи си сам или варианти да се поръча тук по евтино. Има 3-ма чакащи вече.
                  Прикачени файлове

Коментар

Колеги, преди няколко дни ходих за редовното сервизно обслужване на Теракана (130К км.). Смениха масла, филтри и тн и ми казаха, че задните лагери и предните накладки са за смяна. Джипът трябвало да е при тях за 3 дена и щяло да излезне, грубо пресметнато, 1000 и повече левове. Моля, посъветвайте ме, да им го давам ли, или има по-добро решение. Благодаря!
                    Hyundai Terracan 2.9 CRDi '04 163h.p.

Коментар

Попита ли колко струват ако си ги купиш?
                      Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Vincentsk, още ми стои единия комплект за задна главина, цената е много по ниска от на ИНД.

Коментар

kastro, ти от къде пазаруваш части на изгодни цени?

Коментар

Първоначално публикуван от Vincentsk Преглед на мнение
                            Колеги, преди няколко дни ходих за редовното сервизно обслужване на Теракана (130К км.). Смениха масла, филтри и тн и ми казаха, че задните лагери и предните накладки са за смяна. Джипът трябвало да е при тях за 3 дена и щяло да излезне, грубо пресметнато, 1000 и повече левове. Моля, посъветвайте ме, да им го давам ли, или има по-добро решение. Благодаря!
                            Накладки можеш да си вземеш от всякъде - нормално качество са около 100 лв.! Тук във форума имаме човек който се занимава с накладки и дава много добри цени, има и избор!
                            http://offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=43470
                            Смяната им е 20 лв. в кварталния сервиз, ако не ти се цапа!
                            За лагерите - убеден съм, че ги има на много по-ниска цена от ИНД и също могат да ти ги сменят почти навсякъде!
                            Определено общо цената ще е доста под 1000 лв., пък и няма да оставаш толкова дълго без кола!
                            יעבור
                            «И това ще мине»

Коментар

Не можеш да смениш само лагер, има една втулка която се набива пред лагера която за да излезе трябва да се среже.
                              Има и две семеринги които се сменят и те. Втулката и семерингите не можеш да ги намериш никъде освен оригинални.
                              Може би стават от някое Паджеро но няма кой да ти каже.
                              Работата по смяната въобще не е малко, моите майстори бяха откачили заради тази втулка.

Коментар

Колеги, мислих, дали не мога да поспестя малко от предложената от ИНД цена, но реших да не се занимавам със сервизи и тн и днес останих Теракана на индустриалците. Благодаря за бързия отклик на kastro!
                                А ето и офертата на ИНД:
                                - семеринг зад. полуоска - външен 2бр. 12.36лв.
                                - лагер задна полуоска 2бр. 238.68лв.
                                - втулка монтаж зъб. пръстен "ABS" 2бр 84.16лв.
                                - семеринг зад. полуоска - вътрешен 2бр 14.62лв.
                                - спирачен преден диск 2бр. 210.86лв.
                                - комплект предни накладки 113.19лв.
                                - смяна на предните дискове 116.48лв.
                                - смяна на лагер зад. ляв 129.92лв.
                                - смяна на лагер зад десен 129.92лв.
                                Нето 1,050.19 лв.
                                Бруто 1,260.23 лв.
                                Hyundai Terracan 2.9 CRDi '04 163h.p.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X