Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Terracan

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Terracan

Зимата изисква подходящи гуми, компромисът може да излезе скъпо! Зимните "Йокохама"са супер, особено ако ти се налага да караш в снежни терени.

Коментар

Аз съм с "Йокохама" зимни 255/65/16 и съм много доволен. Преди бяхме с Good Year A/T и като се поизхабиха на сняг бяха ужасни, направо си беше удоволстние, като ги сменихме.
      Hyundai Terracan 2.9 CRDi '04 163h.p.

Коментар

Здравейте,
        Пак да питам - търся железни джанти за Терито, 16"! Питах на доста места и никъде не намерих да закупя нови или запазени стари.
        Иначе гумите съм ги избрал. Също смятам, че е добре за нашите условия през зимата да се разчита на добри зимни гуми. В момента съм с такива, но имат 5-6 мм. грайфер. Пробвах ги на мокрия терен по тревата в гората през уикенда и останах изненадан, че се държат добре. Все още мога да ги карам до смяната.

Коментар

http://62.26.15.149/index_bg.htm
          това е Гладиатор в Пловдив
          GW Steed5

Коментар

Благодаря ти lusan, свърших работа чудесно. Остава да почерпя, когато се видим..

Коментар

Теракана си е със стандартни джанти (като тия за Тойота ЛК и Нисан Патрол) и за 150-4на лв бройката може да си купите прекрасни ляти джанти CMS... и то с ЕТ 0, а не с 13
              А тези хромираните не са въобще подходящи за зимата - от лугата им се скапва покритието и стават на ръждиви точки... а и са доста по-тежки... Имам личен опит с такива на тойотата

ПС: Това не е лека кола с нископрофилни гуми, та зимата да минаваш от 16 на 15" железни с по-високи гуми Джантите се жулят с усилие, а за да ги изкривиш си требва талант!
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                ... и за 150-4на лв бройката може да си купите прекрасни ляти джанти CMS... и то с ЕТ 0, а не с 13 ...
                Не могат! За мое голямо съжаление от над 2 години 16" CMS-ки няма.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Благодаря за мненията. На доста места съм проверил, мога и да ги изброя, но вариантите и избора са доста малки, а на места дори няма.
                  Разликата в цената на алуминиева джанта оригинална и такава която препоръчваш Тедо, е в пъти. Дори с надценката пак не излиза да е толкова голяма разликата. Най-вероятно е в качеството на материала. Виждал съм повредени алуминиеви джанти за по 150лв.
                  Да, след време покритието се променя на всички детайли, ако се ползват. Не ги взимам за красота все пак. Едните си имат предимство, както и другите.
                  Колкото до оригиналните варианти, всички модели си имат и стоманени и алуминиеви. Друг е въпроса с доставка и политика на фирмата. Идеята ми за по-малкия размер беше с цел по-вероятното намиране на стоманена джанта.

Коментар

както стана въпрос, джантите на Теракана са абсолютно стандартни и масови /тип 6х139.7 /... Кеф ти железни, кеф ти хромирани, а най-добре алуминиеви... "Уригиналните" хич не ги гледай, щот цените са "Хо-хо-хо и бутилка ром!" За Санта Фе-то искат 570 и нещо пари за една л. джанта... CMS-а, за който писах си е нова джанта, без дефекти и съвсем прилично качество - купил съм общо 3 комплекта различни размери, вкл. 16" за лека кола тойота, които се карат с нископрофилни гуми и вече пета година нямат проблем...
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Джанти 6/139.7 има много но вътрешният отвор е много важен. На Теракана е 106.5 или 107.5 а тези които са за Тойота и Нисан са с вътрешен отвор 110мм.
                      При по голям вътрешен отвор е добре да се направят втулки за да може да се центрира джантата. Карал съм на лека кола джанти без втулки и биенето беше ужасно докато не ги върнах на продавача. По същия начин някой продават китайски фланци за които твърдят че стават за всички джипове с еднакво междуболтово разстояние.

Коментар

Колеги,може ли някой да ми каже от къде да си купя теглич за моя Теракан.

Коментар

Имам и за Теракан и за Тусон - оригинални ! по 200 лв.
                          GW Steed5

Коментар

Колега, виж си личните за да се разберем за теглича.

Коментар

Колеги излезна ми ходене до Гладиатор, в Пловдив утре сутринта, ако някой има нужда от нещо, да пише.

Коментар

Момчета, давайте акъл. При опит за палене се чува само цъкане от релето на стартера, след многократно завъртане на ключа за запалването най после стартера заработва и паля, та имам следните съмнения и те все се въртят около щалтера, не знам ако го дам на майстори те какво биха направили . В ИНД щалтера е 300 лв с поръчка, но засега се въздържам. Чудя се и за втулките, ама повече глави повече мнения...та давайте ъкъл. Утре ще го свалям.
                                Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
                                0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X